Aspirante optimiste > 20 ani (300)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cristinuta, eu sunt bine.Ma mai doare burtica din cand in cand, daca ma ridic brusc din pat sau de pe scaun.Sanii nu mai sunt la fel de sensibili, se vad vinisoarele acelea specifice sarcinii pe ei.
Mi-e somn si obosesc repede.Cat despre mersul la toaleta, nu mai e la fel ca in primele 2 saptamani, bine ca si eu gresesc, nu prea beau lichide, dar o sa ma fortez pentru ca trebuie pentru bebe.
Cand e nunta ta?

Ramo 7+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nunta e in 11 mai, peste 12 zile adica

3+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Aoleuuuu, mai ai un pic, cred ca ai niste emotii.....atatea pregatiri si o sa treaca noapte foarte repede, dar o sa fei cea mai frumoasa zi.
La medic cand te duci?

Ramo 7+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by anidaz

Hai sa va spun ceva,daca vreti sa vedeti teste cu doua liniute,cumparati-va Femina,Doamne e ceva cu testele astea,azi asa de amuzament pe langa testul negativ facut am zis :ia hai sa mai cumpar un Femina sa vad luna asta cum iese,fir-ar el sa fie de test cum credeti ca a iesit din nou -cu doua liniute ca si data trecuta.
Ce bucurie a fost luna trecuta pe mine cand le-am vazut crezand ca e bebe si ce ciuda mi-e acum ca as fi in stare sa le fac reclamatie,deci Jos Femina.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Anidaz , mi-am adus aminte...am citit pe net ca nu exista rezultate fals pozitive la teste ci fals negative....deci tot ce e posibil sa fie bblik ! Acuma nu stiu cine are dreptate si cine nu....

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ce faceti, dragelor?Nu prea ati fost harnicute azi...nu am avut mult de citit...
Gaby sa dea Dumnezeu sa ne aduci vestea cea mare!Hai ca incepem galeria...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Krystina bine ai venit printre noi,scrie repede vreo 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare,fiindca altfel nu vom vedea mesajele tale in timp real si probabil nu vom raspunde.
Spune-ne povestea ta si imparte-o in mai multe mesaje ,daca vrei.Imi pare rau ca baietelul tau nu e cu tine...cu cine e cu tatal sau ?
Hai scrie-ne cu incredere.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Just ce mai zici?
Gaby cand mai faci test?
Sunt furioasa
cumnatica mea draga ,din exces de politete s-a dus in vizita la o persoana care are zona zoster ,dupa ce i-am zis ca e contagios scumpa ei soacra zice ca nu-i.Off,sper sa-i fie organismul rezistent si sa nu pateasca bebe ceva ca altfel o iau la

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Se pare ca sunt singura pe-aici,plec la

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

anidaz ti-am trimis un PM, daca poti sa-mi raspunzi iti spun sarumina.

HRISTOS A INVIAT

http://mt.lilypie.com/8B6Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Salutare fetelor!
Eu am "scapat" de musafiri. A fost un adevarat cross zilele astea, nu am stat o clipa. Nepoteii mei au scos si untul din mine, dar sunt niste scumpi si mi-s dragi de mor.
Maine ma pregatesc sa plec in Italia, la Torino unde voi boteza fetita celeilalte cumnatele. Abia astept...mai ales ca e prima data cand am privilegiul de a boteza. Va fi un moment unic pentru mine.
Claudela, Pusi, . Ce fac fetele?
Pusi cum stai cu bebitul?

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput