Aspirante optimiste > 20 ani (300)
Raspunsuri - Pagina 23
anidaz spune:
Butterfly sa nu ma uiti daca pleci la odisee,pune-ti un carlig sa ma agat ca apoi imi pun si eu sa se agate cineva.
poate luna asta da!
un moment de iubire
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by anidaz
Arinaa iti dau cu placere ca mie nu-mi plac asa mari,iar acum ca sunt si umflate....
Test am mai facut unul si tot asa ,doar in profunzimea lui apare o imitatie ca nu pot sa-i spun linie.Nu pot sa declar nimic ,mai fac si va tin la curent,oricum ca e ,ca nu e imi va spune medicul marti.poate luna asta da!
un moment de iubire
Doamne-ajuta sa vii cu un raspuns pozitiv ! `asa poate imi mai ridici si mie moralul....

Vreau
meu !
Butterfly1 spune:
quote:
Butterfly sa nu ma uiti daca pleci la odisee,pune-ti un carlig sa ma agat ca apoi imi pun si eu sa se agate cineva.poate luna asta da!
un moment de iubire
Iubita , nu stiu de ce , dar am senzatia ca tu o sa pleci prima....nu-i asa ca ma iei si pe mine ???

Sa ne agatam toate in sir indian !!!!
Vreau
meu !
anidaz spune:
Nuu,nu sir indian,facem ramificatii sa plecam mai multe odata ![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
Butterfly1 spune:
quote:
Nuu,nu sir indian,facem ramificatii sa plecam mai multe odatapoate luna asta da!
un moment de iubire
Super ! Uite ca eu nu ma gandisem la asta....si sa pupam mai mult gravidutele ca poate asa avem mai multe sanse....eu sunt cam trista ca daca e sa fie bebe ma gandesc sa nu fie sarcina oprita din evolutie.... mi-e sa nu fie afectat ca am avut eu cm peste sarcina...nu cred ca pot sa mai trec printr-un avort...

Vreau
meu !
anidaz spune:
Cu cm-ul peste sarcina am mai spus ,cumnata mea a avut cm peste sarcina si e bine mersi,fara probleme,are 18 sau 19 sapt ,nici nu mai stiu acum ca am un lapsus.Asa ca fruntea sus!
poate luna asta da!
un moment de iubire
dadadada spune:
Fetelor daca o fi sa fie luna asta ma luati si pe mine cu voi la odisee :))
http://tt.lilypie.com/I2vzp2.png
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by dadadada
Fetelor daca o fi sa fie luna asta ma luati si pe mine cu voi la odisee :))
http://tt.lilypie.com/I2vzp2.png
Normal ca te luam ! Pregateste-te sa te agati de carlig !
Vreau
meu !
anidaz spune:
quote:
Originally posted by gaby76
Am intrat sa vaca am avut o suta de mii de musafiri de prin toate colturile lumii si n-am avut timp nici sa respir...
Eu am simptome de cm deci...soricelul alta data...
Anidaz, din cate stiu eu Zoster-ul nu e contagios...se face pe traectul unui nerv, de obicei pe spate.Eu am avut pe picior, dar mi-a trecut in vreo 2 saptamani si nu m-am dat decat cu alcool mentolat.
Nasa mea a pirdut sarcina, in seara asta au chiuretat-o, se oprise din evolutie si facea febra... i-au spus ca are endometrul ff subtire si va trebui sa faca tratament...asta e...
Va pup!!! Maine nu cred ca am timp ca soatza implineste anii si iar am sa am musafiri!
http://tt.lilypie.com/vB20p3.png
Pozici din tineretipana pe 28 august
Acum am vazut si spun ca din pacate e contagios uite:
~Herpesul Zoster este o boala infecto-contagioasa, determinata de virusul varicelo-zosterian, acelasi virus care provoaca varicela. Afectiunea se caracterizeaza prin inflamatia unuia sau mai multor ganglioni si a radacinilor nervoase senzitive respective, iar clinic printr-o eruptie eritematoveziculoasa, insotita de dureri vii, cu topografie limitata (de unde denumirea de zona zoster).~
Femeia la care-a mers cumnata mea are la ochi si e grav ,puroiaza intr-una.
poate luna asta da!un moment de iubire
anidaz spune:
Suntem la pag.23 si nu ne deschide nimeni alt capitol
?
poate luna asta da!
un moment de iubire

, in seara asta au chiuretat-o, se oprise din evolutie si facea febra... i-au spus ca are endometrul ff subtire si va trebui sa faca tratament...asta e...