Aspirante optimiste > 20 ani (300)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Neata fetelor!
Butterly, nu-mi vine sa cred ce citesc, tu te testezi de ovulatie si cand colo...e cu ochi?Sa-ti zic ce-am patit eu la a 2-a sarcina. Mi-a intarziat vreo 4 zile si m-am dus si eu la un control ca mi-era mai mult dor de doctorita mea, nu-mi era mie prea tare de intarziere ca stiam ca ne-am protejat in perioada fertila. Si cand ma trimite la echo, ce crezi ca-mi zice ...la o intarziere de doar 4 zile, ca am un samburel de 7 sapt si 5 zile. Am murit acolo pe masa, m-a luat prin surprindere, nu ma asteptam, dar eram super fericita. Al meu radea ca zicea ca nu l-am facut cu el, ca nu stie nimic, dar daca tot e in gradina lui, hai, sa fie.Zicea dr. ca am avut ciclu pe ste sarcina.Eu fiind in sesiune atunci nu am stat sa urmaresc cat m-a tinut menstruatia. Oricum m-am dus o intarziere de cateva zile si m-am trezit cu o sarcina de aproape 2 luni.
fiecare cu organismul ei, se poate intampla orice.Referitor la teste. Eu am MARE INCREDERE in ele. Sunt MAMA testelor,le faceam vanzare cu testele de la femina cu caseta.
Deci Butterly, mai stai un pic. Daca exista a 2-a liniuta tot pala, e clar, e bb, nu se pozitiveaza degeaba daca nu ai luat ceva medic cu hormoni (pregnyl de ex).
Sa dea DDsa fie bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Yubi, ma bucur ca bine. Lasa-ne pe noi, stai cumintica la orizontala. Mie mi-au zis si dr. de la Galati la primele 2 sarcini sa stau la pat, insa le-am spus ca eu la servici stau la birou, nu fac efort, insa la a treia sarcina monitorizata la bucuresti cand am bagat iar placa ca eu la servici stau in fund pe scaun, n-a mai tinut, a zis ca e cea mai rea pozitie pt bb, mai ales ca la mine era cu pb, se desprinseses de placenta. M-a intrebat daca vreau bb sau nu.Asa ca am stat 2 sapt in pat, am fost terminata, noroc cu sotul ca a facut de toate in casa. Faza e ca trb sa ne protejam ca o facem sa-i fie bine lu bb.
Te , ai grija de tine si bb. Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Sincera sa fiu , eu nu am luat niciodata aceste medicamente de hormoni pana acum. Abia acum am auzit si eu de ele ...de pe DC de la voi si nici nu stiam "cu ce se mananca". Sper sa fie cu ochisori si mai astept sa mai fac un test.

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

buna fetelor.....ce de vesti bune...sa dea DD sa fie bebe butterfly..am auzit cazuri de ciclu peste sarcina....asa ca dupa cum spuneau si fetele fii optimista si mai fa un test peste cateva zile
eu iti tin pumnii

Mergi la inceput

beatrice problema mea este f veche cred ca intr-un an 2-3 luni nu am ciclu.
Am fost la mai multi doctori si fiecare mi-a dat altceva.....de cele mai multe ori anticonceptionale.

Mergi la inceput

totul a fost bine cat am luat anticonceptionalele ...dar pentru ca imi doresc bebe acum 1an jumatate le-am lasat....iar problema a reaparut
Am fost la doctor si mi-a facut un control si ceva analize si mi-a zis ca organismul meu nu secreta destul progesteron.....asa ca de aici a inceput povestea cu utogestan-ul.....
Binenteles ca nu am avut incredere prea mare in ceea ce mi-a spus si am mai consultat un medic care mi-a zis acelasi lucru
De ovulat ( daca e sa ma iau dupa semnele organismului: surgeri, temperatura, intepaturi de ovar etc) ovulez. Cei drept abia de luna trecuta am inceput sa fiu mai atenta la aceste semne...dar at nu am prestat din cauza altor pb de sanatate

Mergi la inceput

acum ca totussa rezolvat am inceput sa prestez....iar daca luna acesta nu se lasa cu de luna viitoare am sa incerc cu testele de ovulatie
V-am pupat si ne auzim mai tarziu.
Acum ca mi-am facut curaj si am inceput sa scriu mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

]Hop si eu ...si ce-mi vad ochii Anidaz fa mai repede testul (adica sa il repeti) ca eu stau cu ochii lipiti de monitor sa vad vesti bune.
Poop si fetelor
Era sa uit....anidaz mai da si noua din 95 c ,ca eu la 75 c mai primesc:P

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by cristi_2003

aia e liniuta de bebe

4+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Si eu sper sa fie liniuta de bebe si l-am intrebat pe iubi el ce crede si mi-a zis ca daca e sa fie e , daca nu o sa fie luna viitoare ! El mai optimist ca mine...

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Arinaa iti dau cu placere ca mie nu-mi plac asa mari,iar acum ca sunt si umflate....
Test am mai facut unul si tot asa ,doar in profunzimea lui apare o imitatie ca nu pot sa-i spun linie.Nu pot sa declar nimic ,mai fac si va tin la curent,oricum ca e ,ca nu e imi va spune medicul marti.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput