retete arabesti/ramadan (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Nu, nu e mujaddara. Eu o fac asa, nu stiu acum daca am dat reteta, verific dupa ce scriu.
Fierb lintea verde bine, sa se paseze mai usor. Apoi o pescuiesc cu spumiera si o bat bine cu pisalogul. Se pune (dupa gust) tehina, usturoi pisat, chilli verde pisat, se adauga sare, lamiie si se orneaza cu ulei de masline si patrunjel tocat. Este asemenator cu foul-ul la preparat insa e mai usor pt. matze dar are si lintea proteine gramada. Se haleste cu piine arabeasca_calda sau orice fel de piine. Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Cuscra,la voi incepe maine?Noi suntem tot in panica,ca in fiecare an de fapt!Centrul Islamic din Tokyo arata data pe 2 sept.Indonesia nu ne-a lamurit!Habar nu avem ce sa facem.
Oricum,Ramadan Karim!!!

Norocutza,de astea facea si soacra-mea si-am invatat si eu cum sa le congelez,mazare,fasole verde...
Ce mi-i facut cu foul Anul asta inca n-am cumparat.Pina acum ne trimitea un egyptean din tokyo care se ocupa cu de-astea alimentare,tot la can ,erau faine,numai le incalzeai ,puneam tahina...si gata !Sotul le pregatea in fiecare dimineatza.
Sa vedem ce facem anul asta,cred ca foamea(sincer,foul e asa de bun,tine de foame nu gluma)
Eu n-am facut nika si sotul a propus ca al cuscrei ,sa mincam numai mincaruri usoare!!!Cica vrea sa slabeasca!A propus supe neaparat si felul doi ceva usor.Ce-o fi acel ceva usor ,habar nu am!

Asaaa,deci voi v-ati preumblat prin romania,Ortansa,Norocutza!
Cum a fost vacanta???

Cuscra,io ce sa fac,ie post maine sau nu?
Norocutza,tu postesti??
Monica,care reteta de lipii faci tu?Ma bate un gind sa ma apuc de "brutarit"!
Va pupez,ma duc sa meditez cu soatza daca postim maine au ba!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

mey, si la fi-miu la scoala tot de pe 2 sept. le-a zis, dupa calcule, insa ne-a sunat un prieten azi sa ne spuna ca muftiatul a hotarit miine, au vazutara luna, asa ca aici incepe miine. Nu stiu in Egipt, ei parca incepeau cu 1 zi dupa Arabia Saudita...Lintea e un bun inlocuitor al foul-ului, sa stii, merge de minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suha_missy spune:

da asa e de maine se va incepe postul.. va urez RAMADAN MUBARAK tuturor

voi incerca si eu sa gatesc mancare arabeasca anul asta mai ales ca voi sta departe de familie pe perioada Ramadanului, sunt singura ca ma voi inspira retelele voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Cuscra, suhainca o data ,Ramadan Kareem!!!Si noi incepem azi.Dupa ce ne-am dus la am primit tel.Adica sotul!S-a hotarit,incepem o data cu toata lumea!
Cine era la 12:15 la super-market???(adica 00:15!)IO!
Ca ieri n-am cumparat nika,am fost cu mindrele la joaca si nema cumparaturi!
Acum m-am trezit la fajr,adica sa pregatesc ceva de imbucat si sa ne pregatim sufleteste!
Va pup!!!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ramadan Kareem fetele!Sa aveti un post luminat!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

asa va vreau fetelor
hannen, uite Lipiile astea le fac eu...ies tare bune si sunt super usor de facut...spor la treaba
suha, bine ai venit
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

merci monica ...bine v-am gasit

Mergi la inceput

ahhh fetelor vroiam sa va propun ceva , eu urmeaza sa nasc o fetita si as vrea sa imi propuneti niste nume mai speciale...nu as vrea ceva prea comun cu toate numele arabe de fete
va multumesc mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Ramadan Kareem fetele!Sa aveti un post luminat!

Aparushi! Gata cu marea pe anul asta? Cum fu?

Azi fac mujaddara, salata, suc de fructe si mai sint paste cu carne de ieri

Mergi la inceput