retete arabesti/ramadan (6)
Raspunsuri - Pagina 17
monica-elizabet spune:
norocuta, La multi ani! piticului s fie sanatos
spor la pregatiri si pentru petrecere si pentru vacanta...sa aveti vreme buna si sa va distrati fain
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
alison spune:
norocuta,la multi ani lui nour si mult noroc ii ureaza simon si mami!calatorie placuta spre romania,te asteptam!noi tocmai am venit din vacanta ,abia va citim!
monica,iar m-am gindit la tine in vacanta,pe multe fructe era eticheta-brasil,te invidiam pt. paradisul de fructe de acolo...
aveti poze la semnatura,dar nu cu papa(cum m-a dat gata norocuta cu prezentarea ei!)ci cu haladuiala noastra de 2 saptamini!de papa abia ne gindim sa ne apucam,dar cind ne uitam la termometru(si la cintar!)ne cam trece...dar tot ne place sa citim retete si sa vedem poze cu mincare ,asa ca scuzati off-topicul!
pa,!
alison,mami de simon
poze
norocuta spune:
Alison, Moni multumim pentru vorbele frumoase!
Alison ce mi-ai facut tu cu pozele de la Slanic.
Frumoase poze.
Stii eu am lucrat la o banca, care avea un centru de pregatire fix la Slanic si pe unde muulte zile am halduit, vorba ta.
Mesele la pastravarie si plimbarile pe drumul forestier ...ehehei ce amintiri frumoase...Acum am inteles ca a fost vandut.
Azi am papat o musa'a (musaca) de vinete, de cumparat ca io's comoda la bucatarit la 38C...cu lipie proaspata tot de cumparat .
monica-elizabet spune:
alison, sa va fie de bine concediul, foarte frumoase pozele
norocutza, mai adu la mine niste grade in plus ca nu ma supar
Ortansaaaa, pe unde esti ???
hannen...si tu???
dodo, kossir, si restul fetelor
va pe toate imi este dor de voi
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
alison spune:
salutari!a ajuns in romania norocuta,oare?ii uram bun venit!si sa-i spunem si lui monica unde e ortansa:tot in romania!se regrupeaza fortele...binelui in ale bucatariei bag seama!
in alta ordine de idei,ce se mai face de papa?am sa ma uit la reteta de musaca de vinete,cred...si promit ca o si fac!sa pun si poza?
monica,merci de urari!si vino sa-ti dam ceva caldura...virtuala,macar!
alison,mami de simon
poze
monica-elizabet spune:
ortansa e in vacanta sau definitiv in ro?
alison, multam...spor la pregatit musacaua si sa nu uit de poza
pe toate
eu in seara asta am in plan un fate n-am mai facut de mult...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
alison spune:
hi!de la musaca latocana de legume ...asta imi paru mai potrivita pt. asa vremuri toride.reteta este proprie,de la sine se intelege,nu?deci:2 vinete curatate si scurse,2 morcovi,1 leg. de patrunjel verde,4 rosii,2 ardei,citeva pastai de fasole,o lingurita de boia de ardei dulce,un praf piper,sare,nitel chimen si nitel oregano,vreo 3 linguri de ulei masline,3 catei de usturoi,o lingura de orez,o ceapa mare-toate puse la fiert cu o canita de apa.va asigur ca merge...de cind am venit din co nu am papat deloc carne,decit niste ton ,intr-o singura zi:sa vad,am sa mor cu mai putine calorii?
monica,ortansa e in vacanta. toate!
alison,mami de simon
poze
monica-elizabet spune:
alison, arata tare bine
nici eu n-am mai facut de mult un ghiveci de legume...tare bun si gustos este...
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
monica-elizabet spune:
ntz, ntz...pag 2?
se vede ca este vacantza
eu sunt pe=aici... si va astept
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
alison spune:
ntz,ntz,ntz...gatim, dar nimic arabesc,desi azi am promis o linte...vom vedea,anuntam,pozam,postam!e ok?,pa!
alison,mami de simon
poze