Racusori, la apel! (38)
Raspunsuri - Pagina 5
M&M spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!
Sper ca ati petrecut frumos Sarbatoarea Invierii Domnului!!!
Noi am tot fost plecati, ba la bunicii mei, ba la socrii, ba la prieteni. Nici nu stiu cand au trecut zilele...
Vicky, imi pare rau!!!! Offf!!! Din pacate in tara asta toti smecherii au masini puternice si cred , ca daca au astfel de masini, toti ar trebui sa le dea prioritate!!!
Bine ca nu ati patit voi nimic.
Las pregatite cafelutza si sucul de grapefruit, dar si cozonac...
Cristina
24+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
canne-marie spune:
HRISTOS A INVIAT ! ! !
Si eu pe aici.
Vicky bine ca sunteti ok.

Fetelor va invidiez ca stati acasa pana pe 5.Eu sunt pe baricade la servici,care oricum e cam ictis-plictis.Poate o intind si eu mai devreme azi si maine si poate vineri nu mai vin,sa vedem.
Si noi am fosat plecati din Bucuresti,am plecat duminica pe la 11 si ne-am intors aseara,fuseram la bunici soatei.
Cris vb. ta nici nu stiu cand a trecut timpul, parca ieri ma pregateam de curatemia de Pasti si faceam mancare sambata si azi e marti.
Timpul asta zboara ffff repede 

.
Va 

'cesc cu mare drag pe
.
Sunt prin zona.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
MirelaV spune:
dupa mirosul de la cafeaua Cristinei. sunt prin zona..adormita inca...
MirelaV 
pupicei pe burticei
M&M spune:
quote:
Originally posted by MirelaVdupa mirosul de la cafeaua Cristinei. sunt prin zona..adormita inca...
MirelaV
pupicei pe burticei
Mire, ce efect are cafelutza...

Annes, serviciu usor!!!
Cristina
24+ ,cu
Mihai Daniel " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MirelaV spune:
nu k m-ar trezi. eu beau cafeaua de placerea ei...nu k ar avea vreun efect anume asupra mea ![]()
MirelaV 
pupicei pe burticei
mephala30 spune:
Hristos a inviat!
ce vreme urata e afara! si ploua, ploua de ieri, nu se mai opreste.
Duminica am fost la socrii, ne-am strans multi in jurul mesei. Ieri a fost zi de filme, am recuperat Lost - vreo 9 episoade si inca doua filme artistice.
vorbiti de stat acasa cu copiii, io stau de 4 ani si n-am murit. ![]()
Ba chiar mi-a placut!
_
Carmen, cu
Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
preda_vicky spune:
Buna dimineata pe la pranz
.
Buna cafeluta, Cris, da'cozonacul e si mai bun
.
Dupa socul de ieri am inceput ziua de azi cu o tuiculita (pe la 11 dimi
), am mancat putin, am pus niste cartofi la copt in tava de friptura
, am mai aruncat si niste catei de usturoi, iar soata deja
. In ritmul asta pana lunea viitoare chiar ca nu o sa mai intru nici in alea 2 fuste care ma mai incapeau saptamana trecuta. De sambata seara parca nu facem altceva decat sa mancam
.
Nasucul lui Dani nu mai e asa umflat, dar ma tem sa nu se invineteasca prea tare
. Oricum, e mai vesel, i-a mai trecut din sperietura.
Canne, servici usor.
multi la fete!
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
viki, am ras cu lacrimi cu fustele tale. las..am io vreo 2-3 care mi-au ramas mici..ti le fac cadou daca vrei ![]()
eu imi termin cafeaua rece si ma apuc sa am aranjez putin sa ies din casa k ieri n-am iesit deloc...si nu-i bine. sa vad ce bani mai cheltui si pe unde ![]()
viki, ne vedem maine? joi? hai..sa-ti dau fustele alea

anne, spor la lucru!
missy, revii cu povestea?
miki, n-ai dormit bine? te-am deranjat? sau...ploaia? ![]()
imi picase netul..asa cum pica si acum. acum scriu offline. sper sa nu pierd mesajul...ii dau cu copy paste si dau send cand isi revine ![]()
MirelaV 
pupicei pe burticei
M&M spune:
Mmmmm..Vicky, cartofi la cuptor??!!!
Cum ii faci???
Carmen, aici e soare, dar ieri a fost o vreme tare urata!!!
Cristina
24+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
preda_vicky spune:
Mire, multam fain de oferta de fuste, dar eu vreau sa slabesc sa intru in ale mele
! Net-ul tau cred ca vrea sa te scoata din casa, de aia merge cu noduri (intreruperi
). Referitor la intalnire, nu-s ce sa zic, te superi dak o lasam pe sapt. viitoare? Ca eu sunt in concediu, kupilu' in vacanta, si si-a luat si consortul liber sa stea cu noi. Parca nu-mi vine sa plec si sa-i las singuri. Nu ca n-ar sta cuminti, dar rar suntem toti acasa. De sapt. viitoare Dani merge iar la after, si am timp sa-mi fac de cap. E O.K.?
Cris, de cartofi la cuptor ma intrebai? Pai sa te luminez cum fac eu
. Se ia o tava mai adanca sau o cratita, se curata cativa cartofi, se taie in 4 sau in 6 (depinde de marime), se arunca peste ei ulei, delikat, piper si apa cat sa-i acopere si se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata, eu arunc peste ei si usturoi pisat cu putina apa (ca un mujdei). Mai poti pune vin... Cartofii de azi i-am aruncat peste friptura (era de porc si cam "talpa"
) cu sos de vin. Nu spun cum au iesit, ca ma bat toate racusoarele,
sau nu
. Gustosi, in orice caz.
Acum am papat de pranz si merg sa caut ceva desert prin frigider (e plin cu ciocolata in diverse forme si culori de la iepure la ou) asa e cand ai de unde alege... nu stii pe ce sa pui mana...![]()
http://community.webshots.com/user/viki39