Racusori, la apel! (38)
Raspunsuri - Pagina 4
MirelaV spune:
quote:
Originally posted by mikirikiquote:
Originally posted by Amalia
Voi lucrati maine sau sunteti inca libere?
Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si13+
Eu mi-am luat liber. Cica sunt in Köln
Miki
zi si cu cineeeeeeeeeeee
MirelaV

pupicei pe burticei
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by MirelaVquote:
Originally posted by mikirikiquote:
Originally posted by Amalia
Voi lucrati maine sau sunteti inca libere?
si13+
Eu mi-am luat liber. Cica sunt in Köln
Miki
zi si cu cineeeeeeeeeeee
MirelaV
pupicei pe burticei
cu tine
Miki
Amalia spune:
Meeei...va faceti de cap

Bravo voua!
Eu ma bucur ca saptamana asta de lucru are pentru mine doar 3 zile. Avand in vedere ca n-am plecat la munte sau altundeva, am evitat sa-mi iau concediu, ca acasa m-as plictisi, si oricum va veni si toamna de cand voi sta oricum acasa cei 2 ani..
si
13+
MirelaV spune:
io cu miki de la 11 ne facem de cap ![]()
amalia, 2 ani vrei sa stai acasa? io n-as putea..
MirelaV 
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Mai fetelor, sunteti mortale!

Mire, chiar nu am de ales...si cu David am stat la fel si la vremea aia nu am luat nici bani, ca abia absolvisem facultatea si nu lucram. Nu am pe nimeni care sa ma ajute si nici nu vreau sa pierd ce e mai frumos in evolutia lor. In plus, David incepe la toamna scoala si vreau sa-l ajut si pe el, sai fiu alaturi cat ia startul.
Si asa imi e groaza unde si pe cine voi gasi dupa cei 2 ani ca bona...
si
13+
mikiriki spune:
Amalia, eu zic ca e in regula sa stai 2 ani acasa. La noi e 3 ani de stat acasa. Dar nu cred ca as rezista. Poate in primul an.
Miki
MirelaV spune:
da, asta cu pierdut momente importante..o inteleg. poate si eu as sta..dar zau..as turba..cred
eu pe 10 o intind la munte..k tot ziceai de plecat
MirelaV 
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Crede-ma ca inteleg partea cu turbatul...am avut si eu momente cu David. Totusi, cand nu ai de ales, alegi varianta cea mai buna pentru copil, care nu e neaparat si cea mai buna pentru tine. Acum fiind si doi, cu atat mai mult vreaus a profit sa ma dedic loc o vreme...ca de servici o sa am vreme dupa, oricum nu fac cine stie ce chestii deosebite ca sa zic ca pierd ceva.
Pacat doar ca sunt departe de parcuri si locuri de distractie pentru copii. Din cauza asta mi-a fost atat de urat sa stau cei 2 ani acasa. Multe activitati nu poti face cu ei..
si
13+
preda_vicky spune:
Amalia, ai dreptate, daca toti ar conduce asa cum trebuie, fara viteza si conform legislatiei, nu ar mai fi accidente. Ar face Politia foamea
.
Mire, cand am vb cu tine ajunsesem la cimitir, cam dupa o ora s-a intamplat...
Am asa o stare nasoala
... Trece pana maine.
http://community.webshots.com/user/viki39