Uleiul de palmier

Uleiul de palmier | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Ieri am prajit prima data niste cartofi in ulei de palmier si sunt foarte incantata.
Nu are un miros specific, nu are un gust , nu fumega si nu a stropit aprope deloc.
Sunt foarte incantata de acest ulei si il voi folosi cand prajesc cartofi, chiftelute, snitele etc.
Daca folositi acest ulei e bine sa-l tineti la caldura (peste 20 de grade) altfel se face ca o margarina si e greu de scos din bidonel.
Vi-l recomand cu caldura sa incercati!Pe langa ca e avantajos mai e si sanatos.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Sincera sa fiu, acum cateva zile mi-am luat si eu, ca "inecata", un bidon de 3 l de ulei de palmier. Nu stiu de ce (ba stiu... mi-a placut f mult ambalajul dar si ideea!!) Nu l-am folosit pana acum ca nu eram convinsa ca e bun de ceva.
Acum ca am citit ce-ai scris tu, mi-a venit inima la loc, ca n-am aruncat banii de-aiurea. Deci e bun!!
Fetele mele, dati-mi idei/solutii, nu de alta, dar am 3 l!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Liliacule - ce ai trei ? Trei bidoane ?

Uleiul il folosesc de mult si intr-adevar este foarte bun, mai are si avantajul ca il poti refolosi fara probleme (are nu stiu ce ingredienti care nu permit degajarea toxicitatii ca urmare a folosirii repetate).
Daca se intareste puneti bidonul (inchis fireste) sub jet de apa fierbinte.

Atentie : a nu se folosi la icre, de exemplu, ca se intaresc dupa ce le puneti la frigider ( adica se fac beton, nu se intaresc !!!!) - experienta proprie ....

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dar ulei de rapita ati folosit vreodata pt. gatit? Eu am cumparat astazi, la insistentele matusii mele careia un medic oncolog din Israel i-a spus ca e singurul ulei care nu e cancerigen. N-am nici cea mai vaga idee ce gust are, insa o sa-l incerc si va spun.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Stiam de uleiul de porumb ca e ft sanatos, dar asta de palmier suna bine.

Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am vazut si eu pe rafturi ulei de palmier, insa n-am avut curajul sa incerc. Am incercat in schimb de porumb, insa nu-mi place, sare in toate partile cand se incinge, mi-am nenorocit peretii. Mirosul e de porumb cand se incinge, insa am facut in el snitele de pui si nu aveau deloc gust de porumb, si erau si fte pufioase. Poate o fi de mai multe feluri si l-am luat eu tocmai pe cel `saltaret`.
Pupici!

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Asi de unde ai liat uleiul din CLuj? Ma intereseaza si pe mine sa cumpa.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

De la Metro.

Anca uleiul de porumb nu e bun pentru prajit.Se foloseste mai mult pentru salate.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

In Cluj la Cora, pe langa cel meditarenean de la Floriol. Eu sunt fte multumita de el. Nota 10 pentru lipsa de miros, stropi, fumarai si duhori 3 zile.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mersic asi, acum aflu si eu.

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Lora dar uleiul de rapita de unde l-ai cumparat?

Mergi la inceput