Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Ingrosez si eu randurile celor ce ureaza sa aveti un Paste Fericit !!!

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Paste fericit si de la noi !

Adina, adica sa iau periuta de dinti pentru Sophia ? Si cand sa o perii ca ea mananca si ziua si noaptea cand are chef...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

adinag am auzit si eu de apa, dar am inceput cu ceai. Vreau sa-ti spun ca am incercat si apa dar tot asa face. Oare nu ii e sete??
In legatura cu faptul ca trebuie sa bea lichid daca sunt alimentati cu lapte praf nu e adevarat. Eu am cautat o gramada pe internet articole despre tema aceasta in perioada cand a fost Cezar mai micut si in toate spunea clar: copilasul daca are buzele uscate sau daca plange si dandu-i apa se linisteste, atunci inseamna ca are un minus mare la lichide, insa formulele noi de lapte parf si aici era inclus si Millumilul pe care il dau eu, reproduc laptele de mama in proportie de 80% din cazuri. Adica daca la alaptarea cu lapte de mama nu se recomanda surplus de lichid, atunci nici la cel cu formula nu. Vreau sa mentionez ca nu toate formulele intrau in aceasta categorie.
Eu l-am urmarit foarte atent pe Cezar. Ma uitam tot timpul la buzele lui iar cand plangea primul lucru pe care il faceam era sticla cu apa sau ceai, depindea daca am avut chef sa fac ceai in ziua respectiva. Nici acum nu vrea ceaiul sau apa, mai inchite el ceva din ceasca cu cioc pe care i-am luat-o. Bea in schimb supica foarte bine la amiaza. Am numarat azi: 50 de lingurite micute, mai mica decat lingurita de cafea normala.

cristi07cu linkul acela pt poze. Acum apare si la mine poze cezar nu tot sirul ala cu adresa.

SufletDInger si la Cezar ii e des infundat nasul. In special o nara, dar cand vad ca e mai rau incerc sa-l desfund cu ser sau apa fiarta si apoi cu batista bebelusului. Uneori reusesc sa scot destul de bine, alteori nu si se aude ca e inca infundat, dar il las in pace. Nu plange si cred ca e ceva normal sa aiba cateodata nasul infundat.

mihuta eu am citit ca periajul se face de 2 ori pe zi, incepand cu aparitia majoritatii dintilor, adica undeva la 1 an. Eu cred ca odata pe zi e suficient la astea micutii, dar cel putin odata pe zi.

Eu acum am terminat curatenia si toata lumea doarme Sotul a adormit la TV iar Cezar doarme de la 8. Eu ma duc sa imbuc ceva si apoi ma pun si eu la tv.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Paste fericit si linistit tuturor!
Noi o sa intram peste cateva zile ca plecam la bunici la tara.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Paste fericit!
De la noi doua:

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Hristos a inviat !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Invierea Domnului sa va sporeasca belsugul,sa va implineasca gandurile si sperantele,iar lumina sfanta sa va coboare in suflet.Hristos a inviat!

Paste fericit!

Robert,Amira,Miha si Marius

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Sanduta, apa trebuie sa bea, nu ceai... Ceaiul este si el un aliment care trebuie digerat, nefiind chiar apa chioara plus ca in cantitati mai mari are efect medicinal. Doar apa este singurul lichid impotriva setei si care curata organismul fara a-l solicita. Nu zic sa nu se dea ceai, insa si apa.
Eu fetei i-am dat numai apa, ca n-am vazut sensul ceaiului...Si acum tot apa bea, rar un suc, dimineata lapte si raaar ceai, asa de chichi :-))

La fel si noi!
Nu am nimic impotriva ceaiului,dar eu ii vad rostul doar la boala. In rest,apa e sfanta.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SufletDInger
Si inca o urare....bebeii sa va sparga toate ouale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

PASTE FERICIT!
Hristos a inviat!
Intru si ciocnesc cu voi un ou rosu pentru ca faceti parte din familia mea. Spun asta pentru ca m-ati ajutat uneori mai mult decat va dati seama si pentru asta va multumesc si am tinut sa intru imediat dupa miezul noptii sa va urez toate cele bune.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput