Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 56
Raspunsuri - Pagina 8
simonia spune:
stiti sigur ca dr. tutunaru lucreaza pe 1 si 2 mai, nu sunt din bucuresti si nu as vrea sa vin degeaba. cabinetul este tot pe strada constantin sandu aldea ?
mada23 spune:
Andreuk...0723210880
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 
asteptand miracolul
felix76 spune:
Simonia, eu ma duc pe 1 mai, asa am vb cu Tutu la telefon. La mine atunci pica z 10 deci poti sa vi linistita la capitala.
felix
rocsy2007 spune:
fetelor la mine au venit rusii. nu ma asteptam pt ca mi-a venit f devreme. la 24 de zile. asta e. merg mai departe.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
Andreuk spune:
Multumesc mult mada, am sunat si d-na dr. m-a programat miercuri 7 mai. As vrea sa merg si la Tutu in aceeasi zi pt ca ne da rezultatul in 30 min asa mi-a zis.Stiti cumva daca Tutu e la cabinet pe 7 mai? Nr. pt. programari e inchis iar Tutu nu raspunde. O sa mai incerc.
Felix cred ca este activat pm-ul meu pt ca am mai primit mesaje. Cum imi dau seama?
Apropo, cat costa spermograma la Matei? M-a chemat la spital la CFR2.Asta e pe langa gara de Nord nu?
Va pup
ubirica spune:
rocsy, luna asta cu mai mult optimism o sa reusim, te ajung si eu din urma cat de curand ca au inceput durerile de spate si chiar nu mai am nici o speranta la hcg-ul pe care l-am facut de dimineata.
Andreuk spune:
Rocsy2007 nu fii trista
Mergem inainte pana reusim!!!
Capul sus, nu uita ca esti o luptatoare!
felix76 spune:
Roscy, si mie mi-a venit mai devreme decat de obicei (30-32 zile) dar asta dupa ce am facut stimulare in luna respectiva. Am ovulat in z 11 si ciclul mi-a venit in z 27 dar se poate explica prin faptul ca am avut faza luteala de 16 zile...
Stiu ca tu ziceai ca ai simtit ovarul mai devreme, insemna ca simturile nu te insala. E un lucru bun sa stii cand ovulezi...
Sper sa nu ma dereglez si eu... Cu hormonalele astea de le inghitim nu se stie niciodata...
Simonia, poate ne vedem. Eu, daca se dezvolta folculii asa de rapid ca si data trecuta, probabil ca voi face inseminarea cel tarziu duminica. Deci voi veni la monito si pe 2 mai. Dar mai vedem, cine stie cum evoluez la stimularea asta...
Pup fetele,
Felix