Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 56

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

anaconda felicitari pentru rezultat.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Felicitari Anaconda si pupic pe burtica Doamne ajuta!!!

Bianca
Mai bine mai tarziu decat niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Anaconda...FELICITARI
Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca toate cele noua luni

Pupicici la toate tutunicile si o zi excelenta !

"Lumea este plina de probleme.Raiul este plin de solutii."

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

`Neata fetele,

Anaconda, felicitari pentru valoarea bhCG! Ar fi frumos, doi dintr-o lovitura! Si mai ales cu probabilitate de uter septat.... Bravo, mie una mi-ai ridicat moralul! Uite ca se poate si cu inseminare.

Magdita, multumesc de urari draguta! Sper sa creasca nazdravanii ca sa ingrosam randurile burtoaselor! De data asta am luat ova-mit si de maine ma dau si cu oestrogel pe burtica sa creasca endometrul. Gelul asta e prevazut cu o spatula dozatoare, e o chestie ca o rigleta pe care intinzi gelul...Il voi intreba pe Tutu de clomifen administrat la un ciclu scurt si apoi te sun. Speranta, sa nu ti-o pierzi. Daca se intampla cumva sa o pierzi o gasesc eu si ti-o aduc inapoi!

Rocsy, ce mai faci? Cand NU astepti rusii?

Mada, cred ca voi ajunge la cabinet la Tutu pe la 13, sper sa nu se aglomereze foarte tare, mai ales ca e 1 mai.

Zeno, trece-ma te rog si pe mine 1 IA nereusita, urmeaza a doua, sper cu ochisori.

Pup fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Magdita, imi pare sincer rau, incearca in continuare, nu te descuraja. Poate iti trebuie alt protocol, esti tanara, nu stiu ce sa zic de ce nu au crescut foliculii.
Persevereaza in continiuare, uite Anaconda, a reusit. Mai incearca si vorbeste cu doctorul sa-ti schimbe tratamentul.

Mergi la inceput

Ubi sa ne spui ce valoare ai la bhCG! Sper sa ne dai vesti bune!

pup,

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

sigur ca va dau vesti, am fost de dimineata sa-mi recolteze si mi-au spus ca dupa ora 19 imi dau rezultatul, am insistat sa-l primesc inainte de ora 17, cand ma pregatesc sa plec la tutu, dar n-a fost chip. Nu prea am sperante, nici macar sanii nu ma dor asa cum sunt obisnuita inainte de CM. Tinand cont de experientele mele anterioare ar fi trebuit sa golesc borcanele de muraturi pana acum.

Mergi la inceput

Ubi, poate e de bine! Uita-te cea scris Machus, si ei i s-au micsorat durerile de sani cand astepta rusii iar acum e gravi.

Oricum, stai linistita, Tutu iti va face echografie si va vedea cat e de gros endometrul. Succes!

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Fetele, am si eu o mare rugaminte la voi.
Sunt la serviciu, trebuie sa sun pt programare la dr. Matei si am uitat mobilul dansei acasa.Puteti sa mi-l dati si mie va rooog.
Cam in cat timp ma programeaza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

salutare dragele mele!
felix eu rusii ii astept pe 7 mai. exista probabilitate f mare sa vina pt ca am tinut post o saptamana. vom vedea. oricum luna viitoare o iau de la capat cu inseminarea. va pup si va tin pumnii la toate.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput