Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 56

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Laura69silk finuta draga, ma tin dupa tine! Abia astept ziua de maine!
Maria08 ce mai faci iubita??? Si mie mi-a fost dor de tine si ai mare dreptate, intr-o buna zi vom reusi!! Voi bea eu dupa finuta mea si pentru tine, promit!
Felicia va veni si ziua in care alte fete vor bea dupa tine, ai sa vezi!!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

si eu o alta vechitura(invechita)care nu am mai trecut pe la acest subiect de cateva luni bune fara nici un motiv special.vreau sa va salut pe toate Zeno,Ana_p,Ysa26,Iyoana,Veret,Maria08,Magdita,Alexela si sincere felicitari proaspetei gravidute laura69silk in luna februarie au expirat cele 6 luni de prestat pt o sarcina naturala insa fara nici un rezultat,ce a mai ramas de facut este fiv care in ultima perioada ma gandesc f serios,as vrea sa o intreb pe Veret ca am vz ca are cam acelasi diagnostic ca si mine daca este vreo sansa pt o inseminare intratubara inainte de fiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Lauraaaaa!!!! Mi-era asa de dor de tine! Doamne, ce mult ma bucur! Sa-ti ajute DD sa ai o sarcina super-usoara si un bebe minunat! Sa fiti sanatosi!
Vedeti, fetelor, Dumnezeu a mai facut o minune! Va doresc tuturor,din nou, sa traiti aceste momente unice!

Ioanatugs, imi pare bine ca ai mai scris, nu mai stiam nici de tine nimic...si sunt multe fete pe care nu le-am mai vazut pe aici din generatia "vechiturilor"
VA pup pe toate si ma rog sa reusiti sa va indepliniti visul.

PS: Imi pare rau ca am intrat tarziu, abia acum am citit, ca as fi venit cu drag la o "intalneala" cu voi, impreuna cu "printesa roz"...poate data viitoare!

Un pupic special pt. Kora!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Anaconda, felicitari din suflet si tie, chiar daca nu ne cunoastem, eu ma bucur de fiecare fata care reuseste sa-si indeplineasca visul...sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Vali, pai nu-i tarziu, ca intalnirea e maine! Ne-ar face placere s-o cunoastem si pe printesa ta, iar ea va avea "companie" selecta: Natalia (fetita Alexiei), Daria (fetita lui Kitty), Emma (fetita MArinei).
Laurici, maestru de cereminii, ha?
Laurici,Ioana, Alexia, Marinar, Kitty, abia astept sa va revad! Cine mai vine?

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Feli , ma bucur sa te "vad"...nu promit, incerc sa ajung, dar e mai greu sa plec singura cu printesa...imi dati si mie un pm cu adresa de la Ioana,va rog? La ce ora, la 17? Sper sa reusesc sa vin, mi-ar face mare placere! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Laura69Silk, Felicitari si sa va binecuvanteze DD. Sa aveti un copilas sanatos, frumos si manacios !!!

Cu riscul de ma repeta:
Ce nu este cu putinta la oameni, este cu putinta la Dumnezeu !!!

Anul acesta s-a intamplat

http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fetelor,

Felicia, din cate scri tu, Tutu "face" mai mult fetite! Si eu voiam tot fetita dar pana la urma sexul nu mai conteaza, sanatos sa fie! Sa faceti poze si sa ni le aratati si noua! Distractie placuta voua si bebeilor!

Danielac, Tutu mi-a spus mie duminica, va fi la cabinet vineri pana la ora 19 deci poti merge linistita la cabinet. Ca sa fi sigura ca nu stai mult la coada, du-te pe la 11:20, vei fi printre primele, fetele incep sa vina chiar si inainte de a deschide Tutu usa la cabinet.

Eu am cumparat ieri gemoderivate glicerinohidroalcoolice de mladite de zmeur si coacaz negru ca sa scap de chisturile mele, sper sa fi disparut pana vineri cand ma duc la Tutu la ecograf. Imi plac gemoderivatele astea, sunt monodoze de 1,5 respectiv 2 ml deci nu mai stau sa numar picaturile. Ieri seara, dupa jumate de ora de cand am luat prima doza de coacaz negru am simtit intepaturi in zona ovarelor, sper sa isi faca efectul rapid...

Pup fetele si astept sa vad pozicile de la intalneala voastra!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata micutele mele
o informatie care , poate va intereseaza :

Pana pe 15 mai se depun din nou declaratiile anuale de venit pentru anul 2007. Orice om care vrea sa decida in mod direct ce se intampla cu o parte din impozitul pe care il plateste statului, poate directiona 2% din impozitul pe venit catre o fundatie / asociatie neguvernamentala. Folositi Declaratia 230 daca aveti numai venituri din salarii sau Declaratia 200 daca aveti si venituri din alte surse sau numai venituri din alte surse (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, etc). Datele fundatie noastre, care se completeaza la pct. II.2. in Declaratia 230 respectiv la pct. III in Declaratia 200, sunt:

FUNDATIA AD VALOREM, C.I.F. 19025219, cont IBAN RO20BRDE445SV66245904450.

Formularul se depune direct la registratura Administratiei financiare de care apartineti sau la posta prin scrisoare recomandata

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

laura , am o curiozitate , ca deh asa's io mai curioasa de fel ... imi poti spune cine este dr din "cotitura"?...cel cu care ai facut inseminarea ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput