Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 56
Raspunsuri - Pagina 18
felix76 spune:
Aris, iubita, multumesc de urari dar tatal meu e bine sanatos! Rocsy e cea cu probleme! Ii urez sa se insanatosasca repede tatal ei!
De fapt si eu voi face pauza de stimulare luna viitoare pentru ca mi s-au dezvoltat chisto-foliculii aia care nu s-au spart cu pregnyl.
Pup,
Felix
felix76 spune:
Aris, nu-ti face probleme, oricum nu poti sa iti amintesti de fiecare fata in parte! Am patit-o si eu sa fac confuzii...
Pup,
Felix
magdita spune:
Anaconda, te asteptam cu vesti bune azi de la Tutu ! Poate se vede samburelul
Pup toate fetele, vechi si noi

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
maria08 spune:
Si eu o alta "vechitura"......
Laura: Nu pot descrie starea indusa de mesajul tau.....noroc cu cei prezenti in birou ca altfel nu ma mai opream din plans......
FELICITARI!!!!!! Din suflet FELICITARI!!! O sarcina usoara si fara probleme!!!! Nu am inteles prea bine, a fost o sarcina obtinuta natural?? 
Ioanatugs:
Ma bucur ca mai scrii si aici!! Intr-o buna zi vom trai si noi acelasi lucru ca finuta ta, sa fii convinsa!!!!![]()
p.s: Se prinde cineva sa bea dupa Laura in seara si pentru mine??! Distractie placuta!!
felicia_ spune:
Maria,
as bea eu si pt tine, dar se pare ca eu am un sistem imunitar f dezvoltat, nu se ia "gravideala"
... am pierdut sirul gravidutelor dupa care am baut, multe au nascut de mult...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
anaconda2 spune:
Buna fetelor ! Am venit de la Tutu . S-a vazut (deocamdata) doar sacul gestational , avem 4 sapt si 4 zile , si 6,7 mm ....
Martea viitoare merg iar , sa auzim si inimioara....
Va pup , si sa aveti o zi buna ! Fiti pline de speranta !!
http://ana_conda.pho.to/albums/untitled_gallery/index.htm
http://bd.lilypie.com/zGFHp3.png
mada23 spune:
Anaconda..
Doamne ajuta sa fie totul bine
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 
asteptand miracolul
danielac100 spune:
Fetele, stiti cumva daca dl. dr. Tutunaru este vineri la cabinet?
Ar trebui sa merg la monitorizare si as vrea sa stiu.
Inca ceva, dansul incepe pe la 12 programul? Ca as vrea sa fiu pe la inceput sa nu astept mai mult dupa gravidute.
Felicitari noilor gravidute.
Eu luna aceasta am renuntat la inseminare. M-a speriat prospectul de la clostylbegit care scrie ca este contraindicat in chist ovarian, iar mie mi-a depistat dl. dr. luna trecuta un chistulet de 2 mm.
A mai patit vreuna asa ceva?
Daniela
laura69silk spune:
Buna, dragele mele !
Anaconda, Feli, Zeno, Ioana, Kittysor, Kora, Maria, Magdita, Rocsy, Aris, Vally, Arucs, Felix, Georgia, Mada, Pammy, lalitica va multumesc din tot sufletul meu !!! Ma simt coplesita de urarile frumoase adresate din suflet ! Desi am zis ca ma voi tine tare...nu mi-am putut retine lacrimile 

Fetelor, toate, dar absolut toate vom reusi !!!
Anaconda, Felicitari !!! inca o data si sa va traiasca samburelul, sa ai o sarcina usoara si bb scump sanatos si la termen ! Ai vazut, iti faceai griji degeaba. Peste exact o saptamana vei auzi si inimioara. Multumesc pt. PM, ti-am raspuns si eu, sper ca ai primit. Mi-ar face placere sa te cunosc, poate timpul iti permite si dai o fuga maine 
Rocsy, esti tare necajita acum, imi pare rau pt. suferinta tatalui tau, a ta ; operatia pe cord este complexa intradevar, dar medicii nostri sunt renumiti si vei vedea ca totul va fi bine. Ai incredere in Bunul Dumnezeu, speranta si credinta, ca tatal tau va fi bine, si cu ajutorul si suportul celor dragi, recuperarea va fi usoara. In ceea ce priveste inseminarea, chiar daca poate, acum simti
ca poti pierde o luna, nu te descuraja, vine cealalta si o vei face. Important este sa fi echilibrata emotional, sufleteste, sa-l poti primi pe bb, cum se cuvine. Curaj si multa, multa sanatate tatalui !
Kora
iti multumesc frumos pt. urari ! Desi rana ta este inca proaspata
, iti doresc din toata inima ca in aceasta toamna, bb sa gaseasca drumul lin spre mamica lui optimista si increzatoare !
Maria sarcina a fost obtinuta in urma unei inseminari cotite (cu un alt dr.)
Si nu iti face probleme, Feli si Ioana, poate se vor alatura si din fetele noi, vor bea si pentru tine, si pt. Felix, Mada, Magdita, pt. fetele care nu vor putea veni 
Va multumesc din suflet, dragele mele si maine seara vom face si ceva poze - mise-en-place : Ioana - maestru de ceremonii : Felicia
Laura