Dan Puric la tv
Nu stiu unde sa ma duc cu subiectul:la Zona Artelor sau la Sufletul Credintei, eu nu am timp,hotarati voi si mutati-l acolo unde credeti.
Cert este ca un regal cu Dan Puric nu conteaza unde apare important este sa nu-l pierzi:priviti-l acum pe National TV(?)noroc ca ma mai uit pe canalele tv,cine ar fi crezut ca o sa apara la acest post?
Raspunsuri
b.nica spune:
Sunt curioasa cine a hotarat ca un subiect despre Dan Puric este mai potrivit aici decat la Zona Artelor sau la Generale?
Unde sa il incadrezi pe acest roman tanar cultivat,inspirat,care vorbeste cu atata intelepciune si smerenie!
Este atat de daruit incat ma face sa sper ca suntem un popor minunat si daca luam de exemplu oamenii deosebiti care apar printre noi vom fi salvati!
Sper sa se inteleaga exact ce simt in acest moment!
xenocid spune:
quote:
Originally posted by b.nica
... daca luam de exemplu oamenii deosebiti care apar printre noi vom fi salvati!
N'am stiut ca sintem in pericol!
larissa_79 spune:
quote:
Sunt curioasa cine a hotarat ca un subiect despre Dan Puric este mai potrivit aici decat la Zona Artelor sau la Generale?
Unde sa il incadrezi pe acest roman tanar cultivat,inspirat,care vorbeste cu atata intelepciune si smerenie!
Este atat de daruit incat ma face sa sper ca suntem un popor minunat si daca luam de exemplu oamenii deosebiti care apar printre noi vom fi salvati!
Sper sa se inteleaga exact ce simt in acest moment!
e incadrat bine. Dan Puric este crestin ortodox. Ii puteti asculta onferinta "cine suntem?" aici:
http://www.ortodoxmedia.com/inregistrare/527/dan-puric-oradea
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
eugcem spune:
Vad ca lanseaza si o carte pe 5 mai:
http://www.atitudinea.ro/articole/cultura/lansare+de+carte+cine+suntem
b.nica spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
... daca luam de exemplu oamenii deosebiti care apar printre noi vom fi salvati!
N'am stiut ca sintem in pericol!Come to The Dark Side ... we have cookies!
Da Xeno, suntem in mare pericol sa ne pierdem spiritualitatea!
Uita-te la tine,esti inteligent,esti cultivat, esti rasfatatul nostru, dar te rezumi la analiza de text si nu de fond.
b.nica spune:
Doamne,iar m-a fascinat Dan Puric!A fost pe Realitatea in seara asta.
A dat multe raspunsuri si nu pot sa le reiau;atata profunzime si atata intelepciune in raspunsuri imi este greu sa le evaluez.
As dori ca acest "fenomen" cultural si spiritual sa apara mai des in media.Poate asa ii va atrage pe cei care doresc sa evolueze spre desavarsire.
Trebuie sa ne armonizam credinta cu nivelul de cunostinte stiintifice ,cu acceptarea necunoscutului si sa fim mai presus de credinta oarba,fara sa luam ad literam cuvintele din carti; cred ca Dumnezeu apreciaza mai mult desavarsirea spirituala,toleranta si iubirea aproapelui, decat pe cei care recita fara virgula citatele din carti religioase.
Mariaa spune:
nu am vazut emisiunile dar multumesc pentru link-uri.
da, ca sa-l simti pe Dumnezeu nu iti trebuiesc vrafuri de carti si diplome fara numar...starea este inconfundabila si vine din lucrurile cele mai neasteptate.
am lucruri urgente de facut insa nu ma pot dezlipi de pe scaun, e fascinant Puric cum pune pe tava lucruri atat de profunde intr-o adunare atat de larga.
la cat mai multe momente de regasire sa avem..
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Mariaa spune:
hmmm...
" nevoile te framanta si fac aluatul pentru Dumnezeu..."
incredibil.
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
b.nica spune:
Stie cineva cum pot gasi in Bucuresti cartea lui Dan Puric?
Am intrebat la librarii,au spus ca au mai fost intrebati dar nu stiu nimic.