Condica Salajencelor 46

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

tre sa imi fac tema ca m-am inscris la un curs. Mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti!

giulia, foarte fain v-ati distrat! Mi-e dor si mie de o nunta...ultima data am fost acu' 2 ani la o vara de-a doua. Din pacate suntem tare putine rude si toti sunt deja casatoriti...asa ca asteptam sa ajunga copiii nostri la varsta casatoriei...

adriana, relaxare faina zilele astea libere!

otilia, ce curs faci?

olim, imi pare rau ca tot nu esti OK cu sentimentele vis-a-vis de Spania...

Bia multa sanatate si tie acum! Ai luat de la copilasi...nasoala treaba!

Da, vad ca din pacate cu Adriana nu ne vom vedea, cu olim la fel. Noi preconizam sa plecam pe 24-25 iunie, ne ia minim 2 zile pe drum pana in SM. In Zalau nu stiu cand ajungem, poate dupa 3-4 zile de SM...cam asa, poate mai tarziu. Oricum mai vb pana atunci, va anunt eu din timp ce si cum...
Am fost cu fetele la cumparaturi, pana la urma m-am ales si eu cu o pereche de pantaloni trei-sferturi. Mi-am dat seama ca toate hainele de vara au ramas in Ro, am numai cateva tricouri si ce bluzitze mi-am mai luat aici...dar am numai blugi si o pereche de pantaloni scurti cu care nu pot iesi prin oras...Si mi-am luat si creme de fata, ca deja eram pe minus .
Dianei i-am luat blugi trei-sferturi si Silviei tot pantalonasi trei-sferturi si o fustitza.

Azi nu mai e asa cald...sunt vreo 10-12 grade doar. Dar e soare si placut, bate vantul care e mai rece...insa nu mai umbla lumea in tricouri si pantaloni scurti .

Noa va tzuk, nu stiu daca mai apuc azi sa intru, ca vreau sa mai fac teste la suedeza, abia astept sa treaca astea 2 zile sa scap si io de ganduri!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SALUTARE SI DE LA NOI
miha spor la treaba cu testele.Inca nu stiu exact ce vreau, dar parca nici romania nu ma tenteaza adica sistemul de sanatate, invatamant si institutiile statului lasa de dorit.Dar colegu nu gaseste nimic in domeniu, asa ca sa vedem cum o scoatem pana la capat
oti spor la invatat si tie, da ce curs faci mama?
blondo unde esti................................?
va pupam pe toate, ma duc sa iid au niste fructe papica la pui ca striga

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

io las coptilu sa invete.da acu e in pauza publicitara si am bagat uhn ochi la voi.
spor la invatat fetelor.
va tzuc da mai viu......

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

ce faceti voi?
pe unde umblati mai salajencelor?
ma duc sa adun de prin casa ca Alex doarme.La noi e ov reme de kk, rece ,bate vantu sia cuma ploua, e rar acesta vreme da mai trebe si ploaie.
mai viu,

Mergi la inceput

bei, ce-i cu linistea asta in zona? ia la raport ADUNAREAAAAAAAAAAA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Amu s-o gatat cursul. Apoi am avut o saptamana la dispozitie, da ca si pruncii numa azi mi-am facut tema E un curs online de oracle la care ne-am inscris mai multi din scoala. Numa ca e in totalitate in engleza si ma enerveaza cumplit... Stau mereu cu dictionarul in bara ca sunt termeni pe care nu ii cunosc... Mai invat si eu, ca altfel e bai...Am citit ce ati scris, Giulia, tare de tot faza cu arcul...Bia, stiu cum e sa fii racit... Macar tu poti lua macar un algo sa scazi febra...Miha, azi am vrut sa ies si eu la shoping, da am avut tema... Fain ca te-ai innoit. Adriana, cum e noul look?Ioana, nu ai zis nimic, vrei pisica? Olim, revino-ti. Hai in tara, ca iti trece rapid de intors...Maria, azi nu ai semnat condica. Ce mai faci?Fetelor maine am programare la medic in Zalau... O sa va spun cum a fost. Stati, nu dati cu pietre ca va spun la cine m-am programat. Stiti ca am un medic in Simleu la care merg lunar, dar asa pentru o a doua parere, (ca asa sunt eu paranoica- asa am fost si cu Andrei) am zis sa mai merg la cineva. Noa, m-am programat la policlinica Sf. Vineri la 18,45 la dr. Morariu. Asa ca daca vreti sa ma insotiti ne vedem acolo Camiiiii, ti-ai revenit dupa schimbarea de fus orar?, las cafeluta in termos pregatita, asa ca nu fiti zgarcite, maine dati voi sucul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Bia, stiu cum e sa fii racit... Macar tu poti lua macar un algo sa scazi febra...

Fetelor maine am programare la medic in Zalau... O sa va spun cum a fost. Stati, nu dati cu pietre ca va spun la cine m-am programat. Stiti ca am un medic in Simleu la care merg lunar, dar asa pentru o a doua parere, (ca asa sunt eu paranoica- asa am fost si cu Andrei) am zis sa mai merg la cineva. Noa, m-am programat la policlinica Sf. Vineri la 18,45 la dr. Morariu. Asa ca daca vreti sa ma insotiti ne vedem acolo

oti,io-s masochista si nu iau nik.stau si rabd.

auzi ,io banui pe cineva din gasca ca ar fi,da nu zic nik.tac.si oricum nu ar putea ajunge maine la dr de pe sf vineri.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Ioana, nu ai zis nimic, vrei pisica?

oti,taci.ca de mai strigi mult ca ii dai pisica se razgandeste.oricum io cumpar cosulet si ii duc pisicuta la usa .cand o vede LUCA sigur o adopta si ioana.fug ca mi-o iau rau di tat.

Peseu:oti sa bagi pemeu cand poci ridica pisicutele.nu scrie aci pe forum ca sa nu-si gaseasca ioana motiv de plecat de acasa.

Mergi la inceput

blondo sper ca presimtirile tale nu ma avizeaza pe mine

Mergi la inceput