Condica Salajencelor 46

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondo nu imicere mancare dar vreu sa inchid creditu aici de la casa sa nu platesc interes si am pus si pamantu de la mures la vanzare si primu care se vinde si cu celalt sa ramanem.Oricum intra si posibilitatea de inchiriere si la anu mai vedem.Iti trimit un pm cu mai multe detalii.
Ma duc sa vad pozele de la intalnire

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

am vrut sa spun de la pasti dar astept cele de la intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, primit PM, amu vazut iti scriu maine raspuns.Maria, aveam 27 de ani cand am ramas gravi cu Andrei si primul lucru pe care mi l-a spus doamna Majdik la prima consultatie (era ea la cabinet in ziua aia) a fost ce se poate intampla pe parcursul unei sarcini. M-a avertizat ca sunt un procent de femei carora li se opreste in evolutie sarcina, ca s-ar putea data fiind varsa mea sa sufar de un avort spontan, etc... Asa ca atunci cand am sangerat abundent si rosu aprins, am stiut la ce sa ma astept. Am mers a doua zi la consut (dupa ce am stat intinsa o seara pt a se opri sangerarea) si am urmat tratamentul prescris si Dumnezeu a vrut sa fie totul bine pana in final. Eu zic ca a fost foarte ok ca m-a prevenit, macar am stiut ce mi se intampla. Acum, ce sa zic? Poate nu dr. a fost de vina, poate nu avea ce sa faca nici el. Desigur ca atitudinea lui nu ti-a placut, trebuia sa il schimbi daca ai simtit ca ceva nu e in regula.Nu pot sa dau sfaturi, nu sunt in masura. Te si iti doresc numai bine!Vaaai Ioana ce am mai ras! Tare de tot micutul! Asa de dragi i-au fost pisicile? Hai ca pe una i-am promis-o Biancai, si daca vrei una e a ta! Si o mai las pe Tzitzi sa ne mai fete o data! Bia, ca sa zic? Lasa ca o sa vezi tu ce note faine ia Tudor iar! Numa tu esti stresata! Fetelor, is rupta! Am mers la mami, ne-am gratarit, am halit si tortul, si zice sor-mea: nu mergem la Ratovei? Aolo am crescut, acolo am copilarit, dar de and nu mai sunt bunicii parca nu ma mai trage nimic acolo. Am mers, am facut o multime de poze, am facut si cativa Km pe jos, am avut noroc de vreme buna. A mai tarait nitel, dar numai de forma. Am cules flori din padure, am revazut locuri dragi, dar nu mai recunosc oamenii. Se schimba incet si locul. Multe amintiri, tristete pentru cei ce nu mai sunt... Mirosul locului mi-a rascolit multe amintiri...Amu tre sa imbaiez copilul si sa ne punem la somn... si mai vb maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Vaaai Ioana ce am mai ras! Tare de tot micutul! Asa de dragi i-au fost pisicile? Hai ca pe una i-am promis-o Biancai, si daca vrei una e a ta! Si o mai las pe Tzitzi sa ne mai fete o data!

Bia, ca sa zic? Lasa ca o sa vezi tu ce note faine ia Tudor iar! Numa tu esti stresata!

ioana,io cu mare drag iti aduc puiutul cand merg sa-l iau pe al meu.oti.linistita lasa-o sa mai faca puisori ca eu vreao vreo 6-7 la casa.

colegu e dus cu pluta,da nici io nu-s mai breaza.ne-a oferit cineva o catelusa lup gestanta.colegu a zis DA o vreau.eu am sarit in sus de bucurie.amu-i sfada in casa ca io nu vreau sa dau puisorii, ii vreau pe toti.colegu ma ameninta ca nu mai ia catelusa.lupta e stransa .va tin la curent,sper sa castig

oti,sa te auda cel e sus.am neste frunze de numa si cres ,cresc.pana vineri ajung lacluj.tulai cat stres pe capu meu.da noroc ca se ecsista tutun si cafei.feciorul e relaxat i se rupe de stresurile mele.pupe-l mama de barbat.foarte bine face.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna! Voi poate dormiti deja, eu haladuiesc pe aici...abia acum am timp. Azi am fost plecate la mare, doar eu cu Silvia, Diana n-a vrut sa vina. A fost soare si caldutz si am stat pe mal pe pietre, Silvia s-a jucat asa frumos...a facut mancare din pietre, nisip si alge verzi , a mai zis ca pune si raci in mancare si a pus ceva ganganii de sub pietre. L-am asteptat pe Ovi pana a iesit din garda, a intarziat pana dupa ora 20 si era cam frig afara, noi plecasem la 25 de grade si acum erau vreo 18...am tremurat putin. Dar a fost bine per total.

Maria bine ai venit printre noi. Eu sunt o Zalauanca plecata acum 7 ani in Satu Mare si acum 9 luni in Suedia. Eu am nascut-o pe prima fetita acum aproape 12 ani in Zalau, cu dr. Bentea. A fost Ok pentru ca era cunostinta de familie. In rest nu-i cunosc pe ginecologi. Imi pare rau pentru experienta nefericita prin care ai trecut. E adevarat ca unii doctori nu fac cinste numelui pe care il poarta, daca un medic te-a dezamagit e bine sa mergi la un altul. Mai vezi ce spun fetele, mai intreaba si tu cunoscuti, poate e totusi si in Zalau cineva mai de incredere.

Bia, daca puteam, plecam de 10 ani din Ro. Dar uite te poti inspira si acum de la zugraveala daca iti place bicolor. In living vrem sa facem tricolor . Alb-maro si ceva portocaliu inchis. Sper sa iasa fain. Vrem sa despartim partea de luat masa de partea de living prin culori, pentru ca vor fi in aceeasi camera.
Zona e in marginea orasului, dar e locul care mi-a placut cel mai mult de cand am ajuns aici, nici nu puteam visa sa locuiesc aici. Prima impresie mi-a lasat-o ca fiind in filmul "Neveste disperate". Tot asa cu curte interioara, curticica mica in spate, nu circula masini, strada e departe. In fata vin doar masinile caselor si eventualii vizitatori si in spate e alee de biciclete si pietoni. Strada e departe, copiii pot zburda linistiti. Casele rezidentiale sunt cele din orasul vechi si din zona marii, acolo cu banii pe care am dat noi pe casa, luam doar o camera. Iar casele de la malul marii ajung chiar si de 3 ori pretul care l-am dat noi. Dublu sigur, depinde cat e de aranjata. Am uitat sa va zic ca mai am si pod, e cu scara care coboara ca o trapa din pod, in mijlocul holului de sus. E un pod mare, am vazut ca un vecin si-a facut camera acolo, are Velux. La noi e gol, nu e nimic dar ca idee se poate face si acolo o camera numai ca trebuie izolat acoperisul si aranjat. Ce imi pare rau este ca nu am subsol, dar am magazia. Si ce-mi mai place e ca nu am treaba cu centrala, e incalzire si apa calda de la centrala orasului. E mai comod asa...aici nu exista gaz daca va amintiti si cei care au centrale sunt pe combustibil lichid sau lemne...eu chiar nu voiam asa ceva...
Bia, las' ca si casa ta ii faina! E placut aranjata si cu gust...si ai si beci! Eu abia astept sa vad ce ati mai lucrat la ea!
Sanatate copiilor, bafta lui Tudor la teze, iar tu nu te mai stresa atata ca strica la frumusete!

Cami, drum bun! Astept si eu poze ca sa ii vad(sau nu ) burtica Otiliei.

Otilia, pe mine nu ma intereseaza decat burtica . Poti sa-i faci numai ei o poza, ca sigur e fotogenica . Noa glumesc, eu te cunosc oricum, nu trebuie sa fii miss ca sa te pozezi. Dar daca nu vrei, las' ca ne-om vedea la vara si pana atunci sigur am ce vedea.
Frumos la tzara...eu imi amintesc de vara trecuta cand am fost la tara la casa unde au locuit bunicii lui Ovi ce mult mi-a placut. Superb! Desi pe mine nu ma lega nimic de locurile alea, dar era atat de pitoresc, de romanesc...asa cum imi place mie...

Ioana, e un scump Luk!

adriana distractie placuta!

olim, tu cat stai in Ro? Noi aparem mai la sf. de iunie, inceput de iulie prin Zalau. Te mai prindem? Tare mi-ar placea sa va cunosc!
Bafta la vanzare! Las' ca-i bine in casutza...si cine stie ce va mai fi peste 3 ani, poate o sa va trebuiasca si in continuare...

Cu animalele aici...cainii mie imi plac tare mult, dar acum simt ca nu e momentul pentru asa ceva...nu avem unde sa-l lasam cand plecam si nu-l putem lua cu noi asa, oricum. Ii trebuie cusca speciala in spate, in masina din aceea breack. Am vazut cum ii poarta aici. Plus de asta, aici cainii nu e voie sa-i tii afara. Absolut toti, inclusiv cei care stau la casa tin cainii inauntru. Sunt de rasa, unii poate si corciti dar asta e legea. Nu ai voie sa bati animalele, esti pedepsit de lege. Sunt foarte multi care au caini, unii numai ca sa fie motivati sa iasa de 2 ori la plimbare cu cainele si atunci fac si ei miscare. Sunt multi batrani singuri care tin cate un catel, tocmai de asta. Aici intre vecini nu stiu daca are cineva caine, in schimb e plin de pisici. Astea umbla libere pe afara, chiar si noaptea. Dar au zgarda la gat si cred ca le scrie cine e stapanul. Vecinul de langa noi are un motan castrat. Dar pe mine pisicile nu ma incanta asa mult. Mi-e dor de broscutza noastra...poate reusim sa o aducem...aici ar avea soare si i-ar placea.

Hai ca merg la culcare...maine copiii sunt acasa ca au liber din cauza de cerc pedagogic si mie tare mi-ar fi pins bine putina liniste sa mai fac cateva teste pentru examen. Diana vrea sa mergem putin pe la magazine, ca mereu ii trebuie cate ceva de imbracat/incaltat...se tot trezeste ca ea nu are ceva ce are cate o colega. Acum viseaza pantaloni treisferturi si sandale. Noa trebe sa-i fac cumva damblaua. Silvia nu si-a manifestat nici o dorinta dar ea precis vrea o fusta...ca de cand e cald nu a mai pus pantaloni pe ea, acolo ii raman mici in dulap . Si cum se taraie afara prin nisip si iarba, e ziua si fusta/ciorapii...
Haha, vineri cand am ajuns dupa ea la camin...era in ciorapii lungi, desculta fara pantofi si mozolea cu inca cativa copii nisipul cu apa, faceau mancare. Au la camin un furtun pe care il folosesc ca sa aiba apa in curte, nu au nici o restrictie. Nu va spun cum arata pe ciorapi! A trebuit sa-i dau jos si sa vina asa fara ciorapi sau sosete, incaltata pe piciorul gol cu adidasii. Si picioarele tatuate ca de obicei...acum are flori si pestisori pe ele (de fiecare data cand o spal, ea isi reface tatuajul). Dar a fost copilul fericit, educatoarele toate se distrau de cum arata!

Somn usoooor!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Poftiti la cafeluta, ceai, capucino, expresso, ce va doreste inimioara!
Eu sunt inca ametita dupa nunta, a fost foarte frumos, am dansat si ne-am distrat cum n-am mai facut-o de muuult!
A fost o nunta faina, restransa si cu mult tineret, gagici super-faine cu rochite elegante cu spatele gol, multe bretelute sic, accesorii faine...ce sa mai, ne-a placut la nebunie...
Calin a avut onoarea sa danseze cu mireasa si chiar s-a intamplat sa fie imbracat la fel ca si ginerele, am ras de ne-am prapadit cand i-am vazut imbracati la fel.
Copii (mirii) niste zbanghii de copii, se vedeau ca sunt fericiti, au dansat pe rupte ...pana la striptease (mirele), evident de bun simt.
Nu m-am lasat nici io si nici colegu si am dansat la greu, adevarau e ca a fost si muzica faina de dans (nu manele...desi ar fi mers la un moment dat).
S-a terminat pe la 11.30 si mai greu a fost cu gasirea unui taxi, era cam criza prin Cj.
Am avut un ap inchiriat la Belvedere, care e o mare tzeapa, au preturi mari si mobilieru dupa vremea lu Ceasca probabil si toata noaptea m-a impuns un arc de la o saltea-eu ca fraiera n-am stiut ce e initial si l-am mustrat pe colegu sa stea in banca lui ca era si cupilu cu noi in camera.
Cand colo ...era arcu..mama lui de arc
Apoi am tulit-o a doua zi la carrfour dupa leagan pentru curte si n-am putut sa-l luam ca nu intra in masina.
Stiti pe aci prin Zalau de unde poci lua unu mai zdravan?
Astept ponturi!

Nah, cam atat despre noi, ieri am facut un gratarel in curte, apoi pe ploaia aia mare ne-am culcat doua ore .
Si atat
Azi..la munca si fara chef
Pup la toate gagicile
Salut Maria si bine ai venit!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cafelutza e servita !
Va astept si cu ceai si cola si tzighi ... si fiecare cu ce-i pofteste inimioara .

Dupa cum va spuneam eu sunt libera azi si maine , mi-am luat 2 zile libere din orele suplimentare prestate la scarbici k si asa am cu gramada si de platit nu ni le plateste nimeni . Prin urmare , vara mea a dorit sa-si faca mani si pedi asa k m-am programat si eu la niste suvite si un pik de aranjat parul . Pe urma , daca avem norocul sa fie libera , am vrea sa mergem la un masaj . La ora 4 tre sa fiu acasa sa o astept pe Dea sa vina de la scoala . Apoi mai dupa-masa voi gati ceva de mancare pentru musafiri . Cam atat mi-am propus pe ziua de azi .

Maria , eu iti spun ca aman2 sarcinile le-am dus de la inceput pana la sfarsit cu dr. Sabau , la a 2 a am fost si prima care a nascut cu epidurala . Am fost multumita de serviciile lui , de felul in care vorbea si se comporta cu mine . A 2 a sarcina am avut-o la 29-30 ani si totul a decurs normal . Sa va ajute DD sa aveti un copil care sa fie sanatos si sa poti duce sarcina pana la termen , trebuie doar sa gandesti pozitiv !

Ioana , e un scumpic Luca . Imi place poza in care se ascunde dupa ingerashi . Imi pare rau k a facut febra si sper k e mai bine acum . Il duci la camin sau ti-ai luat concediu ? Sanatate multa si multi pupici !

Olim , ar fi frumos sa ne intalnim pe week-ul din 13 la Ulmeni k in rest eu am nunta in fiecare sambata din luna iunie , iar pe 27 plecam in concediu . Si parerea mea este k ar fi mai bine sa pastrezi ap. din Cluj si daca poti sa-l dai in chirie , din cate stiu chiriile sunt ok , adika destul de mari si nu ti-ar strica niste bani in plus , nu ? Ce mai face Alex ? Pupici si sa va ajute si voua DD sa faceti asa cum credeti k va fi mai bine pt. voi !

Mihaela , ce vrei draga , sunteti deja domnishoare si normal sa aveti tot felul de pretentii . Dar deja se poate umbla in sandale la voi si pantaloni scurti ? Ce faiiinnnnnn .... Pupici la fete !

Otilia , cred ca in timp ce scriu aici mi-a intrat mesajul de la tine ! Merg in mesaje sa vad , daca nu atunci eu astept raspuns !

Bia , ai in plan sa-ti deschizi crescatoprie de pisici si caini ? Nu sunt multe 6-7 pisici si tot atatia caini ? Unde vrei maica draga sa-i tii pe toti ? Hai ca am dat tzighi si cafea !

Giulia , asteptam impresii de la nunta !

Hai va tzuk ca tre sa pregatesc copila de mers la camin si micul dejun pt. musafiri !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

salutare si de la noi
cami, drum bun sau deja ai ajuns acasa
fetelor, daca stiti pe cineva care vrea un apartament la cluj, e nou, e intr-o vila, are 2 dormitoare , 2 bai, bucatarie, sufragerie, are aproape 100 d em2, pe 2 nivele, este mobilat, mai putin frigider si amsina de spalat, loc de parcare, e pe strada campului.As vrea pe cineva serios sa aibe grija de el.
In rest la noi e destul de frig, ploua de vreo 4 zile si nu putem iesi nicaieri.Abia astept sa mergem acasa, mai avem aproape 3 saptamani, plus ca am emotii cu bacu, dar sper sa treaca cu bine si repede.
ma duc ca se trezeste Alex, da mai viu
va dorim o saptamana excelenta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ptr salajence.
io-s beteaga,cu frisone, febra, alea,alea.nici matei nu e mai bine[tot face febra, da in ret nu are nimic,mananca, e vesel,e si belitoc , tata casa o intoarce,mi-a stricat masina de spalat-a scos sertarul de detergent cica sa puna lenor si apoi a vrut sa-l puna la loc, da a rupt ceva piciorus si acu adio cand dau drumul la masina curge apa din ea-,acu se lupta cu uscataorul de haine, sta calare pe galeata de detergent si se munceste sa deschida usa] .

giulia, te-ai distrat ai? bey, da esti mortala, tu credeai ca te inteapa colegu?

olim, suna frumos ce descrierea ap vostru.sper sa-ti gasesti chiriasi seriosi.

adriana, la casa musai pisici multe .io ma tem de soricei , si de am feline is salvata.cateii mi-s dragi de mor.as vrea sa ma 101.

mihaela, deci peste o luna si ceva ne vedem? wawce fain.abia astept.tzuc apasat fetele.ce haioasa e silvia cu tatuajele ei.

va tzuc, fug sa-mi iau doza de nicotina si cofeina.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

blondo sa antate multa sa ai
pai daca tu nu pui lenor te ajuta puiu, ce mama esti
mie nu imi plac mult pisicile, adica ma enerveaza ca is prea lingusitoare, dar catei cat de mult.Am avut un rotweiler si a fata 11 si nu m-a lasat colegu sa tin nici unuerau mortaligiulia, esti mortala cu arcul, adevaru ca de hotel e dar numele, colegu a avut acolo banchetu, am platit o gramada de bani dar calitate slabuta.
miha noi stam acasa pana pe 8 iulie, dar wek ala sigur is la ulmeni si inca unu in iulie cred cand se termina bacu.
am niste nervi de dimineata, aici ca sa nu parcheze nimeni in fata garajului tau trebe sa scoti de la primarie o autorizatie, adica sa le dai bani, dar cum ne stim aici nu parcam din respect in fata casei si garajului nimanui, mai ales ca o masina e in garaj si una afara cam la toti.Si s-o mutat nste tampiti langa noi ca tot pe garaju meumparcheaza si daca vreau sa scot masina trebe sa ma duc sa ii rog sa o mute.Asa m-am saturat de ei, ca iara imi vine sa vand casa si sa fug cat vad cu ochii din Spania
mai viu

Mergi la inceput