Prima iubire...ne mai amintim..
Raspunsuri - Pagina 5
violeta69 spune:
acum daca tot m-am bagat aici si eram offtopic,sa scriu despre prima mea iubire....care acum e ultima ...din coada
nici nu stiu dupa ce criteriu sa o iau...ca daca ma gandesc mai bine prima data m-am indragostit in clasa I-a...sau la gardi nu mai stiu (ca si la gradi era un coleg care ma lua in brate si ma invartea..sa-l pun si pe acela?!)
de prin clasa I-a am iubit in tacere pana prin clasa a IV-a...dupa care mi s-au sucit mintile dupa alt coleg...si am iubit tot in tacere,iubire care n-a tinut decat 1 an apoi ???....
nu mai stiu numarul indragostelilor astea de 1-2 luni
insa prima iubire a venit in clasa a 9-a...
el era fiul profei de economie politica
i-a placut de mine,aveam ochii frumosi(inca-i mai am) si asta l-a facut sa se indragosteasca de mine....
eu nu stiu cat de amorezata eram,ca intre timp conform bunului meu obicei ma mai apuca indragosteala de unul sau de altul si eram tare suparata ca nu pot fi cu altul din pricina lui...
adica...toti stiau ca sunt cu el si cum mama lui era sperietoarea liceului nu ar fi indraznit sa...
insa el m-a iubit ...a vurt sa se insoare cu mine la un moment dat,dar eu n-am vrut...nu eram pregatita la 18 ani sa fiu femeie maritata...visam la altceva...
si apoi s-a terminat....el a fost cel care a plecat!
abia dupa ce n-a mai fost mi-am dat seama cat l-am iubit!
dupa aproape 2 ani l-am uitat...
definitiv niciodata...va ramane primul meu iubit....
primul barbat care m-a sarutat,m-a adorat,m-a facut fericita!
a fost .....s-a dus...amintirile insa raman!
si imi face placere sa-mi mai amintesc chiar si acum de el....pt ca uneori mai vb pe mess si suntem prieteni buni si oricand daca ar fi cazul m-ar ajuta si eu la fel pe el...
asta a fost prima mea iubire
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Bluel spune:
Violeta , credeam ca numai eu sint pe aici mai ''anormala'' pt.ca m-am indragostit prima data la gradinita , eu ii ziceam fetita (doar va mai aduceti aminte cum erau uniformele la gradinita, ca o rochita) iar el ma tinea mereu in brate, de, el era la grupa mare! Nici macar nu imi aduc aminte cum il chema!
Pe urma, din scoala primara pana la liceu, au tot urmat indragosteli din astea de 2-3 luni, in tacere, ba de un coleg ba de altul, nimic serios, imi aduc aminte doar de un baiat finut, cu rude prin strainatate, care imi trimitea ciocolata prin alt coleg, ca era si timid! Pe asta imi aduc aminte cum il chema, ciocolata o mancam, dar tot nu-i raspundeam si la mesajele codate pe care mi le punea pe langa ciocolata!
Dar prima iubire adevarata a venit la inceputul clasei a XI-a si de atunci sintem impreuna si acum, casatoriti de aproape 6 ani (dupa vreo 11 de prietenie) si cu bb pe drum .
violeta69 spune:
Bluel,numai bine iti doresc si BB sanatos si papacios!
miau-miau spune:
m-am gindit in mod serios si chiar nu cred ca m-am indragostit vreodata, in schimb am suferit toata viata de diverse atractii subite fata de persoane total nepotrivite.
Siminaf spune:
Super misto autocritica, Miau!
Eu cred ca am iubit prima oara - era chiar primul sotz. Dar acum, dupa ce am citit ce ai scris, parca incep sa ma intreb daca intr-adevar era iubire sau eram eu cam tinara si nestiutoare. Am uitat sa adaug: pentru ca persoana era totaaaal nepotrivita.
violeta69 spune:
eu imi asum..... fiecare iubire!chiar de la gradinita
unii /unele sunt mai iubareti/iubarete
ce sa fac?
am iubit s-am sa iubesc ...(cum era?!)
pana-o sa ma prapadesc
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by Guestus
[quote]
yo am alt sistem de numerotare...nu ca voi....ce la voi inseamna prima iubire la mine e ultima.
Prima e aia de miine ...intelegi?
WOW !!!!... Sa stii ca ai dreptate! Si eu gandesc la fel acum dupa ce te-am citit.
Si totusi....gandind "logic si pe indelete"...insemana ca tu nu ai intalnit prima iubie... adica pana acum nu ai iubit cu adevarat? Nu a existat nici o prima iubire in viata ta? Si sa inteleg ca nu va exista pentru ca prima iubire va fi "aia de miine ..." pe care azi nu o cunosti... adica este doar o speranta.
Lemoni spune:
Prima iubire a inceput in spatele blocului cand jucam innecatul , ce mai vroiam sa ma pup cu el, faceam aranjamente cu prietenele mele sa arate numai la el pana zic Da si acum imi dau fluturasi la stomac.Ne intilneam zi de zi pt ca eram vecini, ne povesteam multe dar niciodata nu a indraznit sa ma intrebe sa fim prieteni.Imi amintesc pe la 17 ani purtam aparat dentar si in seara de revelion l-am scos pt ca stiam ca o sa vina si el la petrecere si tare aveam de gand sa il sarut, am petrecut seara impreuna dar nimic nu s-a intimplat ne-am povestit am dansat dar nici unul nu a avut curajul sa spuna nimic. Imi placea in compania lui , dar eram genul de fata care as fi putut avea orice baiat si asta am aflat ca l-a oprit in toti acesti ani ca sa fie cu mine.Pe la 20 de ani m-a invitat la un baiaram ,nu era primul la care mersesem impreuna era ceva de ordinea zilei , era la un prieten de-al lui de armata deci nu prea cunosteam pe nimeni pe acolo cand m-a intrebat daca vin si eu i-am zis ca da ,poate cunosc si eu vre-un tip nou ca tocmai ce nu aveam nici o relatie , cand am intrat acolo toti tipi au sarit care mai de care sa danseze cu mine si sa ii puna intrebari si atunci probabil din gelozie si-a luat inima in dinti si a venit si mi-a soptit la ureche vezi ca le-am zis ca esti prietena mea , joaca si tu teatru in seara asta. Eram asa de dezamagita ca eu tocmai vroiam sa agat ceva iar acum nu puteam sa iau nici un numar de telefon sa nu il fac de rahat! Am dansat toata noaptea , ne-am pupat mai pe obraz, dar mai spre dimineata am ajuns sa ne sarutam cu patima ca na facea lumea misto de noi ce fel de prieteni suntem de ne pupam pe obraz.Ajunsi in fatza blocului imi amintesc ca m-a intrebat si acum cum ramine cu noiI-am raspuns ca vecini ca inainte si am plecat! Capoasa eram desi imi tremura inima si as fi vrut ca aceea seara sa nu se termine niciodata. Ne-am intilnit apoi dupa masa intimplator pe afara ne-am salutat si fiecare a urmat drumul lui.Simteam ca turbez ca nu zice nimic, i-au trebuit 3 zile pana si-a luat inima in dinti m-a sunat si ne-am intilnit, de atunci suntem impreuna si nu regret nici un minut. Sigur a fost si este dragostea mea ceea mai mare si radem amindoi cand ne amintim cat de fraieri eram mai ales ca si el mi-a destainuit ca ma iubea de pe vremea cand jucam innecatul.
A si am uitat suntem casatoriti de 20 de an si ne iubim de-o viatza!
Dahriana spune:
Waw Lemoni!! Super!
Nu ma gandeam ca,voi citi la final ca ati ramas impreuna.Ma bucur tare mult sa aud asta!!
Si eu mi-as fi dorit sa raman cu primul de care m-am indragostit.Doamne obsedata am mai fost de el ani de zile
Si fac pariu ca..si acum daca il vad imi da fluturi in stomac,dupa atatia aniiii !
..Dahri...
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
Si eu mi-as fi dorit sa raman cu primul de care m-am indragostit.Doamne obsedata am mai fost de el ani de zile
Si fac pariu ca..si acum daca il vad imi da fluturi in stomac,dupa atatia aniiii !
..Dahri...
daca iti dadea "lilieci in stomac" era ceva...dar doar fluturi nu e mare lucru