Prima iubire...ne mai amintim..

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca2705 spune:

prima iubire.a fost in clasa 1.era colegul meu de banca si impartem pachetelul cu el.eram topita dupa el.mama saraca de ea trebuia sa imi puna cel mai bun pachetel ca el sa fie incantat si sa manance de la mine.am dus la scoala chiar si tocana la borcan ca sa vada ce mancare buna face mama.asa credeam ca il cuceresc.a fost frumos dar prima dragoste a fost pe la 18 ani.eu eleva in clasa a 12 el student in anul 1.aveam ore de la ora 8,parintii lui plecau la servici la ora 6.30 mama la fel iar eu la ora 7 fix eram la el la usa.ne iubeam pana la ora 7.45 si plecam la scoala.a fost o periada ffff frumoasa.dimineata cand plecam la scoala de la el mai aveam ghinionul si ma mai intalneam si cu profa de biologie care statea cu el in bloc
partea frumoasa e ca si dupa 12ani ne iubim la fel ca la inceput poate chiar mai mult.
de sase ani suntem casatoriti si avem un ingeras de 11 luni

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

alot,mare parte din povestea ta,seamana cu a mea...hahaha

El,un tip inalt,mult mai inalt decat mine...saten-blondut,cu ochii caprui-galbeni,ca de pisica,cu parul cretz,scurt,cativa pistrui pe nas,un zambet smecheresc si 16 ani jumate.

Eu,o copila de nici 13 ani ,blondutza,cu ochii verzi,pistruiata,mica si slaba.

L-am cunoscut cand aveam 10 ani.Era cel mai ingamfat si mai insuportabil baiat care venea in vacanta la bunica in sat.
Cand m-a cunoscut a ras de mine ca mi se vedeau chilotii cand m-am urcat pe scari sa intru intr-un magazin din sat si de atunci nu l-am mai putut suporta.
Facea misto de mine cu orice ocazie.

3 ani mai tarziu,l-am revazut.Nu mai era pustanul ala prost,era un adolescent in buna regula.Nu stiu de ce...uitasem toata ranchiuna cand il revazusem.Parea altcineva.Era combinat cu o tipa mai mica cu un an decat mine,de vreo 2 ani ...erau ei in pupaturi si pipaieli.

Dar mie mi s-a pus pata pe el si lui pe mine si in cateva zile a renuntat la aia pt mine.
Tipa,a fost o dezlantuire de forte negative.Si acum dupa atatia ani ma uraste!Nu ne mai salutam de atunci.

Primul sarut a fost cu el....a fost cel mai frumos lucru pe care l-am trait.Nu o sa-l uit niciodata !!

Povestea noastra a continuat si dupa ce s-a terminat vacanta.3 luni de zile am fost impreuna.Ne intalneam in oras la mine,intotdeuna in acelasi loc.Imi aducea de fiecare data cate un trandafir rosu ! Doamne si acum mi-l amintesc!!

De atunci au trecut mai bine de 8 ani si inca am vie imaginea lui in minte.
I-am purtat o dragoste obsesiva ani de zile.
Dupa ce ne-am despartit,n-am mai stiut nimic de el 1 an de zile.Dar mergeam anual la bunica de Pasti,pt ca stiam ca doar acolo o sa-l revad.L-am mai sunat de ziua lui ..uneori...el ma suna cateodata ...dar un telefon azi si un an nimic.Asa ne-am amagit ani de zile si nu ne-am mai intalnit niciodata sa vorbim,de cand ne=am despartit.
2 ani mai tarziu l-am vazut la bunica la tara cu alta...a fost durerea cea mai mare pe care am trait=o.Toate visele mele s-au daramat! Dar cu ea de mana,ma privea pe mine.Si ma gandeam : De ce ne-am lasat condusi de orgoliu.
In toti anii astia m-a sunat din cand in cand,foarte rar...dar de fiecare data tremuram cand ii auzeam vocea.
Azinoapte l-am visat,ca eram cu el..si mi-a revenit in minte !

Stiu ca,n-am purtat nimanui o dragoste mai obsesiva cum i-am purtat lui.Toti anii am sperat ca,la un moment dat,o sa-l mai sarut macar o data.Mi-am dorit dintotdeauna ca el sa fie primul barbat din viata mea...dar n-a fost sa fie!

Stiu ca a tinut la mine si poate a simtit aceleasi lucruri,dar orgoliul de copil a fost mai mare.Si nici pana astazi nu ne-am spus adevarul si n-am discutat intre 4 ochi de cand ne-am despartit.
Tare mi-as dori sa-l revad...nu l-am vazut de vreo 3 ani ..

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

..Dahri... ai aparut , ce mai faci ? Acum ca ai spus de primul... mi-ai adus aminte de actualul Cum este relatia voastra , esti fericita cu el ?

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Avoogt,n-as vrea sa mai scriu pe aici despre mine,ca nu-i place majoritatii.
Da,sunt bine,fericita!

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

quote:
Originally posted by Dahriana

Da,sunt bine,fericita!

..Dahri...

Foarte bine , ma bucur ca esti fericita

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

ahhh...prima iubire...frumoase amintiri,mereu imi aduc aminte cu drag de ele.Eram in clasa a-X-a,pe atunci invatam dupa-amiaza de la 2 pana la 8 seara cateodata,incepuseram sa fim ceva mai mult decat colegi de clasa,insa el nu zicea nimic,pana intr-o seara cand m-a dus acasa(Deh,era seara,sa nu mi se intample ceva,un adevarat cavaler nu gluma)ne-am oprit intr-o scara de bloc(sa nu ne vada lumea)si mi-a marturisit ca ii place de o fata de la noi din clasa.Eu,repede sa il ajut pe baiat sa ii intre in gratii donsoarei,dar de unde.....donsoara in cauza eram fix eu.

Iubire mare la scoala,mereu venea si ma lua de acasa la 13.30 (tin minte si acum,intr-o zi cand a venit in fata blocului cu un trandafir rosu si cu un iepuras de plus)si acum il mai am...ce sa mai eram amandoi indragostiti lulea.Ce amintiri frumoase....s-a terminat la cateva luni dupa...insa pana la terminarea liceului intre noi tot a existat ceva mai mult decat o relatie de colegialitate.Eram impreuna peste tot,inca ne tineam de mana,inca ne priveam cu drag....
Nu l-am mai revazut dupa aceea multi ani,el a fost plecat din cate am auzit intr-o alta tara....eu acum m-am casatorit,el deasemenea este cu o tipa si urmeaza sa se casatoreasca.... frumos...foarte frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:

Da,sunt bine,fericita!

..Dahri...

tu chiar asculti ce zic toate invidioasele ...da-i bice cu povestirea...noi sintem ochi si urechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:

Da,sunt bine,fericita!

..Dahri...

tu chiar asculti ce zic toate invidioasele ...da-i bice cu povestirea...noi sintem ochi si urechi

....si eu care am venit intr-o fuga.... ca eram curioasa sa citesc despre prima iubire a lui Guestus!!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by violeta69
....si eu care am venit intr-o fuga.... ca eram curioasa sa citesc despre prima iubire a lui Guestus!!

yo am alt sistem de numerotare...nu ca voi....ce la voi inseamna prima iubire la mine e ultima.
Prima e aia de miine ...intelegi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by violeta69

yo am alt sistem de numerotare...nu ca voi....ce la voi inseamna prima iubire la mine e ultima.
Prima e aia de miine ...intelegi?

nu,nu inteleg
da' poate ne explici tu...sa stim si noi...poate ne schimbam....in mai bine

Mergi la inceput