FIV 176
Raspunsuri - Pagina 20
KoraPop spune:
Christos a inviat!
Pentru mine s-a sfarsit si aceasta batalie,a treia pe care am pierdut-o dintr-un mare ghinion,consider eu si dr. Cocei...bhcg=0,224,azi in zi 13.Ghinionul a fost ca am racit inainte de ET,m-a apucattusea exact in timpul ET-ului si apoi am tusit aproape incontinuu doua-trei zile,ecact zilele cand embrionii trebuia sa stea linistiti....asta este...am avut ghinion,data urmatoare am sa incerc sa ma ingrijesc mai bine...da,va fi data urmatoare prin septembrie-octombrie...Dr. Cocei mi-a spus ca din 6 fete cate am fost eu am avut cei mai frumosi embrioni,cei mai de calitate,dar ca in momentul in care am tusit la ET mi-am redus enorm sansele si ca asta ar fi motivul nereusitei,parerea ei....a, din cele 6 fete, 4 sunt gravide....
Va multumesc tuturor celor care m-ati sustinut si nu uitati ca eu sunt optimista si am sa reusesc pana la urma!

Kora
CARPE DIEM!
LAVINUTZA spune:
Kora
INCREDIBIL!
sper sa iti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe pentru ca o data si o data trebuie sa se intample!!!
Trebuie sa crezi!
Va pup,
L
zouzounaki spune:
kora![]()
![]()
Doamne cit de rau imi pare:((((..nu stiu ce sa zic...
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
zouzounaki spune:
Un nou capitol aici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI