FIV 176

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna,
Dariela - parerea mea este sa-l suni pe dr ssi sa-l intrebi ce sa faci. Ma gandesc sa nu te duci degeaba acolo.
Altfel, eu m-am recuperat dupa laparo - astept acum CM sa imi refac FSH-ul si estradiolul si sa fac monitorizarile de ovulatie.
Despre Kora, nimic??? eu am o presimtire buna , pt ca am visat ca va reusi
Va pup si numai bine,
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Buna fetelor!

Luca - imi pare bine ca mai apari pe aici si ne dai curaj, sanatate

Nusy, imi spui si mie ce naturiste vrei sa administrezi? Ti-a indicat medicul?

Eu st in z 38 de la chiuretaj si fara semn de cm, am fost de dimineata la medic si mi-au spus ca foarte mic endometrul si de aceea nu vine si mi-a dat o luna de contraceptive, care dupa o luna ar trebui sa provoaca cm.
Cam astea noutatile.

toate fiv-oasele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Koricica si eu am o presimtire buna!!! Hai te rugam intra si da.ne o veste buna!

Fetelor cam slaba activitate pe aici, sunteti inca in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Da, cred ca lumea e inca in vacanta. Eu am bibilit o ora la topicul cu campania, l-am rascitit si periat si am adunat datele semnificative din ceea ce s-a facut pana acum, pentru a demara partea a doua. Sper sa inceapa sa soseasca raspunsurile, caci, am zis, in ritmul asta, ajungem la menopauza.

Kora azi face testul, din ce am retinut eu, o sa intre cu vesti dupa pranz, probabil. Pumnii stransi de tot, de tot!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Kora - La fel ca multe fete sunt cu pumnii stransi-stransi! Doamne ajuta pentru o veste mare!

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Fetelor, mi-a venit rezultatul de astazi, si este acelasi 0 ca si saptamana trecuta.
Voi vedea ce fac mai departe, deocamdata iau o pauza.
As vrea sa intreb fetele care au trecut prin mai multe esecuri ca mine, au mai fost analize sau investigatii suplimentare pe care le-ati facut? Ce stiti de anticorpii antifosfolipidici?
Kora, hai cu vestea cea mare, e randul meu sa pazesc calculatorul.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

CLAUDIAimi pare rau,si eu am avut tot rez 0 la bhcg,din 15 Aprilie,nu are nici o legatura rezultatul negativ cu anticorpii antifosfolipidici,chiar daca am fi avut aceasta afectiune(sindrom antifosfolipidic),nu aceasta ar fi fost cauza pt care nu sau prins embrionii.ACEASTA boala duce intradevar la avorturi spontane,dar mai tarziu 2-3 luni de sarcina,nu are legatura cu implantarea,desi ar putea avea daca este intr-un stadiu avansat.EU mi-am facut aceasta analiza prin 2005 -2006 cred,si a iesit negativa,am facut-o in 2 locuri si la MED NEW LIFE si la FUNDENI.DACA nu ti-ai facut-o pana acum o poti face.CAT despre esecul nostru nu stiu care sa fie cauza,la mine cel putin am avut 3 embrioni A de 8 celule,si endometrul de 12,am stat mai mult in pat in cele 2 sapt ,si degeaba,asa a fost sa fie,nici eu nu gasesc un raspuns,si sunt sigura ca nici la spital cand voi merge in Mai ,nu il voi afla,si probabil ca se va ridica din umeri,nu iti garanteaza nimeni nk,poti incerca de cate ori ai chef si in fct de cati bani ai,asta e. DAR pt ca am vazut totusi ca au fost reusite,si nu de la prima incercare neaparat,voi mai incerca si eu ,sper in septembrie,iti doresc succes si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Claudia- Imi pare tare rau!
Referitor la intrebarea ta, dupa cele 2 esecuri am tot discutat cu dr. dar de fiecare data mi-a servit aceeasi tema: "ai facut toata analizele necesare". Dupa al 3-lea esec, am schimbat dr, am facut alte investigatii pe care nu le facusem initial si cu riscul de a parea nebuna am de gand sa fac toate analizele posibile!

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by claudia_prea

Fetelor, mi-a venit rezultatul de astazi, si este acelasi 0 ca si saptamana trecuta.
Voi vedea ce fac mai departe, deocamdata iau o pauza.
As vrea sa intreb fetele care au trecut prin mai multe esecuri ca mine, au mai fost analize sau investigatii suplimentare pe care le-ati facut? Ce stiti de anticorpii antifosfolipidici?
Kora, hai cu vestea cea mare, e randul meu sa pazesc calculatorul.
Va pup pe toate.

Claudia

Imi pare tare rau ca n-ai reusit Insa nu dispera,ca Dumnezeu face minuni.
Eu am reusit la a-3a incercare(dupa un FIV si un ET cu congelati,ambele nereusite) si daca la primele 2 incercari am luat ca tratament de sustinere doar 6 utrogestan/zi,3 femanest/zi si acid folic,de data asta mi-au spus ca pentru femeile care au 1-2 nereusite recomanda Klexane.Asa ca fac cate 1injectie/zi( din cate am vazut pe site-ul lor o sa fac pana in sapt 12).

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

eu stiu ca sindromul fosfolipidic poate duce la avort spontan in primul trimestru dar dupa ce s-a prins sarcina, pentru ca nu se poate hrani embrionul din cauza trombozelor. eu mi le-am facut din proprie initiativa pentru ca la medsana unde am facut eu nu erau pe lista analizelor. nu stiu cum e la alte clinici dar eu zic ca ar fi bine sa fie pe lista analizelor obligatorii, macar stii din start la ce sa te astepti. Ancar cand l-am intrebat daca sa mi le fac, cica nu crede ca am sindromul(!). Sigur, de ce s-or mai fi inventat analizele daca dr. pot spune "ochiometric" cine are si cine nu.
Dupa ce sarcinile fiv sunt atat de greu de obtinut si fff pretioase mai fac si experimente pe banii si sanatatea noastra.

Mergi la inceput