Aspirante optimiste >20 ani (298)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

pai cred ca am sa-mi fac o rezerva din Romania aici am dat aproape 20 de euro ---de vreo 6-7 ori mai mult. si a iesit si negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Salutare gagici!!!

Felicitari noilor gravidute!!!

Eu va citesc dar nu mereu pt ca am horat sa iau o pauza de bb... am obosit de atatea simptomeala... nici nu mai stiu cand mi-a venit cm-ul...

Alexa, las' ca-ti trec si greturile...

In seara asta am primit vestea ca a nascut o prietena caruia e posibil sa-i si botezam baietelul...m-a bufnit plansul de bucurie...

Nasa mea e gravi...Poate se ia si la mine!!!

Va pup pe toate si mai vorbim!

http://mt.lilypie.com/1BH4p2.png

Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Nikimodo asta povesteam la fete ca de dum a inceput maroneala si care tot vine, mai ia o pauza, mai ma dor si pe mine ovarele sorvint da nu stiu parca nu de ciclu si si acu mi-e greatza...si uite cat e ceasul...
apoi vad eu maine cum evolueaza lucrurile si vedem noi ce ne va de DD
ai grija de tine sorina si vezi ce faci cu bebelikul din burtica sa creasca mare si frumos, pardon, frumoasa foc
Stau in cumpana...e... nue....e....nu ee///
sper ca maine sa aflu
ppppppppppppaaaaaaaaaaaaa
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata, e gata.
Cum mai stai Bea,mai curge sau nu?

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

buna dimineata fetelor. ma primiti si pe mine la o cafeluta virtuala? ca in realitate fara cafeluta de azi. poate un pahar de laptic.
beatrice hai ca te asteptam cu o veste buna. sper din tot sufletul sa vezi doua liniute.
va pup si succes tuturor fetelor care urmeaza sa se testeze azi

4+

Mergi la inceput

Sorvint ,ai mai facut test?Pune si tu poze cu testele sa ne bucuram ochii.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Mie mi-e rau de la cafea,dar nu ma entuziasmez,fiindca s-ar putea sa ma pandeasca si o criza de fiere care apare cam o data la 3 ani.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Of,iar trebuie sa plec la serviciu,oare vineri nu ne da liber?,pe diseara.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

anidaz nu am mai facut. o sa mai fac unul maine desi pentru mine e cam sigur ca nu imi intarzie cm-ul niciodata. am vrut sa pun poze mai devreme dar nu am putut ca erau mai mari decat 100 KB. altfel cum sa procedez cu pozele? spune-mi si o sa pun. si ieri am vrut sa pun ca si cristi mi-a spus dar nu am stiut cum

4 +

Mergi la inceput

anidaz sa stii ca eu nu am avut nici un simptom. inca nu imi e greata, nu imi vine sa vomit. mai am de cand in cand un nod in gat. in rest aceleasi simptome ca la menstruatie. acum nu ma mai dor ovarele cum m-au durut ieri.
lasa ca nici tu nu mai ai mult si o sa faci si tu test si sper sa ne dai o veste BUNA.te pup si servici usor

4+

Mergi la inceput