Aspirante optimiste >20 ani (298)
Raspunsuri - Pagina 4
Beatrice1982 spune:
nikimodo nu fac test ca nu am de unde sa imi iau si nu am vrut sa iau pana acum ca am luat destule inainte si toatee erau negative
daca nu apare sangele ala rosu si frumos si vad care-i treaba fac maine
sa vedem ce e cioara sau barza?

Alexa.1983 spune:
Anidaz
ffff tare 

pana una alta imi fac si norma de cu seara 
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
10+
anidaz spune:
Mersi ,foarte bun si acidulat,parca ai stiut ,tocmai asa ceva am in pahar.![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
Sorvint spune:
buna seara beatrice. pe tot sanul sunt venisoare si si pe aureola.orificiile din care creste par sunt parca la fel.nimic schhimbat. pe mine in schimb ma dor ovarele asa ca de menstruatie si am sunat-o imediat pe sora mea care a fost si ea insarcinata si mi-a spus ca au durut-o ovarele pana in luna a treia. asa ca m-am mai linistit.
yubi iti multumesc mult pentru vorbele frumoase. tuturor fetelor va multumesc.
beatrice multumesc pentru link. deja am inceput sa citesc. vreau acum sa treaca timpul mai repede. sa vad ca totul este bine.
va pup fetelor
Aspirand la ziua cand imi voi tine
in brate
yubi spune:
Maryb ,felicitari iubita pt.bebel.Ma bucur ca totul merge bine
Alexa cunosc senzatia
,amandoua sarcinile mele au fost disgravidii severe si am stat numai in spital pe perfuzii ,nu inghiteam nici apa
Daca te incurajeaza cu ceva - se poate si mai rau
http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
Sorvint spune:
testul pe care l-am luat a fost sure chek. o sa mai iau si maine unul si poimaine il mai fac odata. numai asa de siguranta. e prima data cand folosesc astfel de test dar mi se pare foarte bun si comod. poate fi facut in orice ora din zi si din noapte.
fa-ti beatrice si tu maine un test pentru siguranta. abia astept sa vad ce vesti mai au fetele de pe aici. sa va aduca iepurasul un 
4+
noname spune:
Buna fetelor!!!
Ce faceti?
Vreau si eu sa fiu 

Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Sorvint spune:
sure chek costa 10 lei noi.si mi se pare foare bun
Aspirand la ziua cand imi voi tine
in brate