Aspirante optimiste >20 ani (297)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Salut din nou,

eu m-am linistit, nu a fost cazul nici luna asta, au venit musafirii.

vroiam sa va zic ceva curios la mine - eu sunt binedispusa si optimista, relaxata toata luna, mai putin ziua de dinaintea zilei in care ar trebui sa-mi vina. nici macar in ziua in care imi vine nu sunt trista, sunt asa resemnata si chiar linistita.

Beatrice , eu am trecut si de etapa cu HSG, am facut acum 2 luni, a iesit bine, nu e cel mai rau lucru posibil. se poate presta abia luna urmatoare dupa HSG. Dar e bine sa stii ca HSG este doar o analiza si nu prea influenteaza cu nimic viitorul succes.

Pupici,

Mara

quote:
Originally posted by Beatrice1982

Ce sa va mai zic?
am secretia aia maro de trei zile imediat si nu stiu cred ca se va trans in sange inca nu e dar cred ca se transforma
Nu ma pot opri din plans pt sorina, nu stiu ce m-a apucat....
in fine
nu ma prea doare burta cateodata putin cateodata mai tare
tre sa astept sa vina sange cred ca maine declar ziua 1 si fac progr pt HSG
asta e poate dupa aia poateeeeeeeeeeeeeeeeeee da DD
e asa de geru
asa ma simt de nashpa in fiecare luna cand vine
imi vine sa fug in lume
sorina nu ti-e frig?
nu stiu ce sa mai zic...am crezut ca poate luna asta poate dar se pare ca nikkkk
m-am cam saturat
fac HSG apoi daca nici dupa aia nu e nik ma dau batuta
asta e
nu vrea si nu vrea
nu stiu dupa HSG trebuie imediat prestat?
offfffffffff DD

Nu iti face griji sorina toate vor fi ok si ai sa faci o
fetita dulce!!!!!pe care ti-l aduce

http://tt.lilypie.com/hh1cp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

quote:
Originally posted by Ramo2007

Beatrice, parerea mea e ca ar trebui sa faci test...pozitiv sau nu sa stii cum stai, sa vezi ce e cu starile care le ai.Nu vreau sa te sperii, dar au fost cazuri si de avort menstrual, adica teste pozitive si dupa au venit uratii, cu cheaghuri si sarcina s-a eliminat.Dupa un avort menstrual trebuie asteptat cam 3 luni pana la urmatoarea incercare de bebe
E posibil ca petele maronii sa fie de la nidatie, stiu ca asa au unele fete chiar inainte de ziua cand ar fi trebuit sa vina uratii.
Doamne ajuta ca testul tau sa fie pozitiv si sa fie un bebit sanatos la tine in burtica!

Ramo..cine ti-a spus ca trebuie asteptat 3 luni dupa avort menstrual? Nu e adevarat sa stii...eu am avut luna trecuta avort menstrual si doctorita a spus ca pot merge in continuare si sa incerc...ovulatia a fost ca de obicei sa stii...

http://tt.lilypie.com/gU1Zp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Capitol nou:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120148

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

pai in 23 luna trecuta mi-a venit deci azi sunt in ziua 31 si din ziua 29 a inceput pata maronie
asa, din 7 apr iau dufaston si ieri am treminat
atunci de ce nu a inceput a curge de azi daca iri l-am trem?
sau atunci sa mai stau sa vad ce se-ntampl?????????

Mergi la inceput