Aspirante optimiste >20 ani (297)
Raspunsuri - Pagina 20
Beatrice1982 spune:
de aia intreb ca ala e singurul simptom care la mine nu a mai fost
la lucru e mai mult de 20 grade dar eu stau imbracata cu tricou, maneca lunga si vesta ceea ce nu am mai patit eu
si azi parca m=au luat caldurile cred ca din cauza rushilor ca trimit bombe
cristi_2003 spune:
asta cu frigul poate fi de la oboseala
eu zic sa faci test
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
Beatrice1982 spune:
Nu am facut
are rost cand incep sa apara rushii?
ca nidatia aia nu stiu cum e
sau cat tine sau ce curge sau??????????????????
habar nu am despre ce e vb
doar ca luna trecuta dupa pregnyl nu mi-a fost rau, nu mi-a fost frig si a curs si atunci dar 2 zile, azi e deja ziua 3
na zi ceva intelept
cristi_2003 spune:
eu zic sa faci un test si daca iese negativ sa suni pe dr
dar daca petele sunt maronii fara rosu nu cred ca e cm
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
Beatrice1982 spune:
Cristi de doua sapt sa fiu tot obosita zi si noapte?
toata lumea se mira cat de imbracata umblu eu care tot timpul era cu selele goale...
simt asa ca ma ard ovaRELE ACUM SIMT CA iau foc...is balonata de doua sapt si acum parca si mai multtttttt
offff
DD
nu mai pot
Beatrice1982 spune:
Nu stiu crist ce sa ma fac?
pe bune
asa mi-e de rau de la stomac......
daca nu vine pana maine nik fac test maine sau poimaine dimineata dar....mi-e frica si sa sper ca ar pute aparea II liniutze
nici nu stiu ce m-as face
as face 5 si v-as da si voua cate un bebelik
chiar m-am gandit azi toata ziua ca la mine oare cand se va intampla minune si ce as simti in momentul acela...cred ca e un moment unic in viata unei mame sa stie ca asteapta un copillllll
Doamne da sa ajungem si noi ziua aia...
oanaiacovita spune:
Beatrice, in ce zi esti? Esti in intarziere?
O sa va povestesc cum a fost la mine in Ianuarie cand am pierdut.
Aveam deja intarziere, dar pentru ca si cu o luna inainte am avut si nu a fost sarcina nu am bagat-o in seama.
Pe atunci era la noi la aspirante Oanasm(pe care o pup dulce pe burtica de 20 de sapt...
) si mi-a zis sa imi iau tb-ul dimineata inainte sa ma dau jos din pat. Aveam 37.1. Eram in z 35 parca. Mi-am luat un surecheck. A iesit pzitiv...linia a doua mai pala dar vizibila. Am fugit la Bhcg. A iesit 10 si ceva. Intre timp am mai luat un test. La fel...pozitiv. Din acea amiaza au inceput scurgerile maronii. Era joi. Vineri am repetat bhcg. Era 11 si ceva. Era in crestere, dar eu aveam inima stransa. Nu ma puteam bucura. Duminica a scaut tb-ul. Luni am repetat Bhcg-ul. Scazuse la 2 si a venit cm-ul.
Bucuria mea a tinut cateva zile.
Deci faceti teste. Fetele cu probleme tre sa ia Duphaston.
Va rog eu faceti testul...realitatea e aceeasi si cu test si fara...
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
justme25 spune:
Mai fetelor..legat de duphastonul asta...eu l-am luat luna asta..si-a facut treaba, in sensul ca a ingrosat endometrul pentru sustinerea unei eventuale sarcini...dar vroiam sa va intreb. Daca nu ar fi sa raman luna asta cand ar trebui sa vina CM? Normal la 30 de zile sau duphastonul va influenta cumva data CM-ului? Ca si beatrice sunt umflata deja..imi explodeaza burta...asa e o senzatie neplacuta..Sanii ma rup in doua de durere, sunt mari cat casa si am o senzatie vaga ca la CM (zic eu ca e cam devreme pentru asta) doamne doamne...Ia spuneti..stiti ceva despre asta?
http://tt.lilypie.com/gU1Zp3.png
oanaiacovita spune:
Just, daca nu e sarcina, dupa Duphaston cm-ul vine intre3-5 zile.
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
Ramo2007 spune:
Beatrice, parerea mea e ca ar trebui sa faci test...pozitiv sau nu sa stii cum stai, sa vezi ce e cu starile care le ai.Nu vreau sa te sperii, dar au fost cazuri si de avort menstrual, adica teste pozitive si dupa au venit uratii, cu cheaghuri si sarcina s-a eliminat.Dupa un avort menstrual trebuie asteptat cam 3 luni pana la urmatoarea incercare de bebe
E posibil ca petele maronii sa fie de la nidatie, stiu ca asa au unele fete chiar inainte de ziua cand ar fi trebuit sa vina uratii.
Doamne ajuta ca testul tau sa fie pozitiv si sa fie un bebit sanatos la tine in burtica!
Ramo
6+
Puiutul meu scump