Durerea unei pierderi de sarcina (72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema1122 spune:

Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.Pe 14 am facut un test de sarcina pozitiv, clar pozitiv. Pe 15 seara am repetat testul si era slab pozitiv. 16 dimineata , tot slab pozitiv. Pe 16 am fost la test de singe care a iestit negativ. Apoi am repetat testul de sarcina si a iesit din nou negativ si de atunci asa este. Am avut simptome, mult, la echo s-a vazut endometru de 17 ingrosat. Ce ar putea fi ? Nu am gasit pina acum nici o explicatie ? E posibil sa fi fost eroare la primele, au fost 3 de la doua marci, e posibil sa fi fost sarcina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Sicuta - felicitari pt inimioara din burtik

Ema - eu nu stiu ce ar putea fi, asa ca nu ma dau cu parerea, poate te ajuta cineva din fete, cine a avut asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Digeka, despre tine ce ne mai spui?

Ema, din pacate nici eu nu stiu ce s-a intamplat...poate te ajuta altcineva!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/DpdYp3.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Sicuta, felicitari ptr bebe, sarcina usoara , dusa la termen si bebe sanatos
Ema , eu nu te pot ajuta, nu stiu despre ce e vorba, dar cu siguranta o vor face alte fete care stiu
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Ninia - mercik pt interes
Uite acum st la servici si chiar beau ca asa s-a abatut peste mine o stare de somnolenta

De dimineata bantuind pe aici am plans un pic cand am vazut asa veste trista de la Hera, dar soarele de afara imi ridica nitel moralul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletistele spune:

Dragi fete, va invit la un nou capitol AICI!

Lau

Mergi la inceput