Durerea unei pierderi de sarcina (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
Ce mai faceti? Vad ca este cam liniste pe aici in ultima vreme.
Va pup pe toate!

Eu sunt bine.Numar zilele pana la nunta...sunt deja in pregatiri intense!Sapatamana aceasta voi merge sa probez rochita de mireasa!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/DpdYp3.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Medamaya - mercik pt sfat, in sfarsit am activat PM

Ninia - felicitari pt viitoare miresuica!
Cate emotii, parka ma vad si pe mine la prima proba a rochitei, cat timp deja a trecut...
Pe ultima suta de metri esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup, dragelor, mi-era asa de dor de voi...
Butterfly, ce rautate de soacra, n-am cuvinte... e rau cand se baga cineva in viata de cuplu, imi pare rau pt ce s-a intamplat. eu iti pot sugera sa mergi la biserica duminica, la slujba, eu am mers aproape toata sarcina, de fapt am mers pana am nascut, ziua eram la biserica, noaptea am nascut, m-a ajutat tare mult.eu m-am simtit vinovata pt pierderile de sarcina pt ca nu stiam prea multe depsre sarcina, ce inseamna. poate ca nu are nicio legatura, dar eu am simtit ca trebuie sa ma invinovatesc. daca mergi la biserica sigur te vei simti mai linistita. va fi bine totul, vei vedea!
Ninia,oau, ce frumos! astept pozici.
Liana, cum fu?

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Teo,
Digeka,

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/DpdYp3.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna, am lipsit cateva zile din motive de tristete, au venit rez de la cariotipul genetic si din pacate a iesit ceva rau, la partener a iesit o inversie pericentrica la cromozomul 9, inca nu stiu ce inseamna caci medicul de la genetice nu mi-a explicat prea multe, decat ca ar fi legat de sterilitate, insa partenerul meu are copii dintr-o casnicie anterioara....daca stiti careva ce inseamna aceasta anomalie, va multmesc din suflet, sunt sfasiata de durere...ca lumea mea se prabuseste.....si nu stiu daca voi duce o sarcina la bun sfarsit.....

TIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Tiana draga mea, te rog nu mai fii suparata, vb cu cineva care se pricepe, cel mai bine cu un dr care sa-ti explice exact cum sta treaba
Fetelor io va pup pe toate.
Liana, te asteptam miine cu o veste mare, doamne ajuta, tinem pumnii in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Draga Tiana,

imi pare rau ca au iesit analizele nu tocmai bine, nu stiu din pacate ce inseamna acest diagnostic, pacat ca medicul nu v-a explicat mai clar, oricum mi se pare ciudat ca partenerul tau sa aiba copiii proprii si acum sa vina cineva si sa zica ca e ceva in neregula cu el, ca are probleme de sterilitate... Ceva mi se pare ciudat... Daca e vorba de sterilitate motivata genetic, atunci niciodata nu putea face copii, nu? Chestiile genetice le ai de cand te nasti, nu e o problema dobandita in timpul vietii datorita vreunei afectiuni... E bun laboratorul unde vi-ati facut voi analizele, ai incredere in el?
Dar poate nu stiu eu prea bine, nu vreau sa te induc in eroare. Sa speram ca cineva de aici o sa stie sa te lamureasca mai bine, oricum, eu zic sa ceri sfatul unui medic avizat in domeniu si sa-i ceri sa-ti explice pe intelesul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

deci, as avea nevoie de o interpretare, caci rezultatele sunt bune, sunt facute la inst de genetica din tg mures, ma indoiesc ca ar eronate, insa ginecologul meu nu stie sa interpreteze genetic.....si dr de la genetica a spus ca acest cromozom e legat de sterilitate de obicei, aceasta anomalie, dar ca nu se pronunta ca ar fi de vina ptr pierderile mele......

TIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Diana, ce mai faci, cum esti?
Sper ca esti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Buna fetelor,in 2006 am nascut o fetita cu malformatie cardiaca foarte grava,din pacate nu a supravietuit.Toata perioada sarcinii a decurs ok ,am fost la toate analizele si echografiile si nimeni nu a vazut nimic.Eram sigura ca toate sunt ok si nu banuiam ca in burtica mea crestea un ingeras pe care il voi cunoaste doar 8 luni.Toti doctorii mi-au spus ca ar trebui sa incerc din nou si ca nu ar mai fi posibil sa nasc un copil cu probleme.Acum dupa 2 ani incerc din nou,sper ca de data asta toate sa fie ok.

Renata..Mami de Alex

Mergi la inceput