Durerea unei pierderi de sarcina (72)
Raspunsuri - Pagina 16
IreneCAM spune:
Butterfly,
, imi pare tare rau...din pacate, uneori ne lasam manipulati si parca viata ne traieste pe noi, nu invers. Imi pot inchipui la ce presiune si la cat stres te-a supus daca te-a determinat sa iei aceasta decizie![]()
. Imi pare rau, sper sa resusesti sa ai un bb curand!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Butterfly1 spune:
Sa dea Dumnezeu sa fie bine , azi sunt in Z 13 si testez ovulatia. Sper ca la sfarsitul lunii sa dea Dumnezeu o minune in viata mea si a sotului.
Asta va doresc si voua...un puiut sanatos cat mai curand.
Va pupa fata ! 
Vreau si eu sa fiu
!
Teo2rina spune:
va pup, dragelor, am lipsit, am fost plecati. Michelle, FELICITARI!!! ma bucur grozav
nu's ce am ca iar am inceput sa visez ca fac chiuretaj, exact cum am patit anul trecut dupa ce am facut avort... sunt asa de intoarsa.. sotul zice ca mi-e teama de un esec daca incercam sa mai facem un bebe.
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
simonia spune:
multumesc pentru informatie pepsi, mi-a fost de ajutor informatia ta, felicitari michelle, si sper sa va aud si pe celelalte cu aceeasi veste
Chantal spune:
Butterfly, imi pare rau ca ai fost nevoita sa cedezi presiunilor soacrei. Pacat... Iti doresc succes pe viitor, sa iti vezi visul implinit cat mai curand si sa nu mai asculti de nimeni, absolut nimeni. Nu lasa pe altii sa ia decizii importante in locul tau. Fa asa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine, uite cat rau pot face unii oameni, gen soacra.
Butterfly1 spune:
Chantal , multumesc pentru sustinere atat tie , cat si celorlalte fete de aici ! Sper ca luna asta sa iasa doi ochishori mari si frumosi. Daca nu va fi asa , vom continua munca "in folosul comunitatii" . Te pup ! 
Teo , parerea mea este sa gandesti pozitiv ... e adevarat ca uneori visele ne marcheaza destul de tare , dar as vrea sa fii optimista.
Dumneze le aranjaza pe toate , crede-ma ! 
in curand !
Alé spune:
Michelle, felicitari majore! 
Revino-ti in simtiri, capul sus si cu curaj inainte!
Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |
digeka spune:
Michelle - ce darnic a fost iepurasul tau

Multe multe felicitari, sarcina usoara si la termen!
digeka spune:
Buterfly- cata rautate mai exista in lume!
Pai nu a contat deloc pt soacra ta ca acel suflet era sange din sangele ei? Doamne fereste de asa oameni, mai cu seama ca e ruda ata de apropiata.
Si sotul tau nu a avut de spus nimik in fata ei?
Iti doresc sanatate si bucuria pe care o asteptam toate - cea de a naste un copil sanatos cat mai curand!
medamaya1 spune:
Digeka, ptr activare PM, intra la measje private, stinga la meniu sus , options si activezi.