Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by honey79

Zuzici...am voie sa pap salata de boeuf ???
Ma gandesc sa fac de Pasti,caci este preferata mea...dar, daca o fac, as vrea si sa pot papa. daca nu, nu mai fac. Ce ziceti? Mai ales ca intra ine a castraveti murati si mazare...de astea mi-e teama, sa nu ii fac stomacul lui Andrew vraiste.

Daca pui mai putini castraveti si mazare...sau poate renunti la mazare..e ok.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cynthia_

Neatza!!!!!!! raportez si eu o noapte de doi lei: venit ciclul, facut infectie la o masea, copil agitat sunt varza.

Petru cine stie va rog sa-mi spuneti si mie daca am infectie pot sa alaptez???????? Si ce antibiotic sa iau????/ ca la dentist nu ma duc ca sigur trebuie sa-mi faca anestezie iar copilul meu nu accepta formula de nici o culoare...

Cu anumite antibiotice poti sa alaptezi, da trebuie sa intrebi pediatrul

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Deci, daca tot nu se trezeste eleni ca sa-i dau sa pape sa va povestesc ce am patit de ieri dupa amiaza incoace....

Imi vine sa-mi scuip in san si sa-mi fac cruci intr-una!!!

In primul rand, eram aseara in parc cu copii, pe la 8 seara, cand era destul de intuneric....un piciulici de aproape 4 ani si-a luat avant si a tras un sut puternic la o minge... Nici mutu daca era nu nimerea de la distanta aceea exact gaura de la caruciorul lui eleni... Am intepenit de frica pentru ca fractiune de secunda mi-am imaginat-o cu fata plina de sange. Norocul meu a fost ca mingea era destul de mare si s-a oprit in semicercul copertinei caruciorului. cred ca mai era doar un centimetru pana la fetisoara ei. Oricum, zgomotul si efectul sutului a facut-o sa planga dar a fost doar sperietura pentru ca dormea mititica adanc...

O ora mai tarziu,... a intrat dimitris in camera lui sa-si ia o carticica sa-i citesc eu care eram in alt dormitor... Cand a iesit din camera... s-a blocat clanta de la usa.... Stateam ca proasta impreuna cu mama si ne uitam la usa neputincioase... apasam ca disperatele pe calnta dar mergea in gol... Inauntru... geamul era larg deschis, televizorul mergea, lumina era aprinsa... Am incercat sa fortez usa dar... nimic! Nu aveam pe cine sa chemam sa ne ajute dar cel mai tare tremuram de spaima ca se putea intampla chestia asta inainte ca dimitris sa fi iesit de acolo... Cred ca s-ar fi speriat cumplit mititelul sa se vada blocat singur in camera si noapte fiind... In cele din urma am reusit sa demontez clanta si sa bag un cutit intr-o gaura si astfel am reusit si am deschis usa...
Ideea este ca niciodata nu am avut probleme cu clanta aceea... nu dadea semn ca s-ar putea strica...

Apoi, pe la 3 dimineata, pentru prima data in viata lui dimitris a cazut din pat ... l-am auzit urland si innebunita nu stiam care din copii imi plange... l-am gasit pe jos cu capul langa calorifer... doar dumnezeu l-a pazit sa nu cada cativa centimetrii mai incolo si sa se loveasca la cap de calorifer....

Astazi, eleni aflata in plina criza de colici, urla de simteam ca-mi iese creierul din cap prin toate orificiile... cu ea in brate cautam sa-mi iau ceva din sifonier... am scapat usa din mana si in mometul acela s-a crapat jumatate din oglinda de pe usa.... Precizez ca sifonierul este genul acela pana in tavan de lung si de sus pana jos are oglinda pe usi... De cate ori a trantit dimitris usile lui nu s-a crapat oglinda in schimb astazi, desi usa nu a fost decat usor scapata din mana... s-a crapat oglinda....
Cum este cu cei 7 ani de ghinioane de la oglinda sparta???
A, si ieri cand mi-am luat o oglinjoara mica sa ma pensez... am gasit-o sparta desi mi-e clar ca eu nu am spart-o iar altcineva nu a ummblat cu ea....

Sper sa nu se mai intample si altele...
Oricum, sunt putin speriata ca parca ar fi un fel de "semne" ca ceva nu este in regula...
Da-ti-mi voi una dupa ceafa sa ma trezesc si sa ma conving ca sunt doar coincidente....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Azi e zi importanta pt. noi. Andrei s-a intors singur de pe burtica pe spate...si asta de cateva ori, ca eu tot vroiam sa-l pun pe burtica, da el, nu si nu.
Gata cu forumeala, s-a trezit Marc, trebuie sa scot copii afara , apoi ritualul de culcare, baie, papa, eventual fitze ca nu vrea (Marc), cu Andrei se termina ritualul frumos si repede.
Revin pe seara daca oi mai fi in stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Ramona imi pare rau cu nu prea te intelegi cu mama ta
In legatura cu maseluta mea am sa-i vin de hac cu tratament homeopat sper sa mearga.

http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
Originally posted by ramonab

OOOOFFFFFFFFFFfff am scri o gramada si cand am dat trimite a dat problem.. Nici nu mai stiu ce si cui am scris.

Sa vad daca imi amintesc,
Chyntia , sper sa iti rezolvi repede problemuca cu maseaua.

Tinna bine ca ai scapat de afurisita de mastita si ai reusit sa faci sa nu iti pierzi lapticul.

Honey am vazut pozicile si fimuletele.Am vazut cum sta micutul ca si imbatat de fericire la tztzuca lu ma-sa. Chia am vrut sa spun ca am vazut la mai mult dinte voi ca aveti aoreola la san maro inchis, a mea e rozaaa. Why?

Am scris mai pe scurt acuma ca eu is asa de deprimata M-am certat de dimineata cu mama.M-a sunat sa imi zica ca nu a dormit toata noaptea de grija pt razvanelu meu ca e slabutz si eu nu vreau sa ii dau sa manace. Adica nu vreau sa ii dau lapte praf.A zis ca laptele meu e apa chioara deja pt el, ca are nevoie de lapte mai gras, lapte praf sau chiar de vaca. A zis ca eu nu ma uit la alti copii de varsta lui cat is de dolofani, de ce il tin flamand si nu-i dau sa manance.A zis ca a vb cu un pediatru (abureala) si i-a spus ce fac cu copilul meu si a a zis ca a ras doct cu gura pana la urechi cand a auzit ca vreau sa il alaptez exclusiv pana la 6 luni.
Mi-a zis ca sunt o mama iresponsabila ca nu vad ce ii fac copilului care pana la urma din cauza asta va inceta sa creasca.
AM incercat sa ii explic calm ca Razvan se satura la san, e sanatos doarme bine e vesel, nu da semne de copil infometat. Dar ea nu si nu ca nu fac bine ca sa ascult la ea si sa fac bine sa ii dau lapte praf.
I_am inchis telefonul ca deja ma busise plansul.

Dar apoi m-am gandit oare are dreptate? Sunt o mama rea? E adevarat ca copilul meu nu e gras, v-am tot spus eu pe aici, dar totusi e in grafic.Si nici nu prea are cu cine semana sa fie grasun, noi amandoi fiind schije, chiar zicea cineva ca noi avem in loc de stomac crematoriu.Ma rog nu e asta un criteriu, dar nush ce sa zic, am o stare asa de rahat. Nici nu stiu daca am fost coerenta in ce am scris dar sper sa intelegeti.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi

Am intrat la fix ca sa te citesc pe tine....si sa ma apuce burta....ADUNE-TE SI GATO FEMEIE......noi am mai discutat pe aici de soacre acum se pare ca mai intra si unele mame....imi pare rau dar cred ca NUMAI TU iti cunosti copilul clar da??daca tu esti convinsa ca copilul e satul si chiar e in grafic ...acum sa fim serioase nu ce pui boticul la toate ,imi pare rau ca vine din partea mamei tale chiar dar chiar si asa las-o .....te-a crescut pe tine ...multumesc dar pe bebe R tu il cresti si tu hotarasti iar eu stiu ca tu chiar nu ai probleme cu lapticul asa ca dai la bebe titi si lasa prostiile da??
pusi pt fata sa treaca da?
nici nu stiu de ce am intrat ca sunt obosita ca un caine dar a meritat

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

fetelor, motiv de bucurie dar si de ushurare de punga: aflat rezultatele de la prelevarea celulelor stem...totul ok, steril, cant recoltata mare...ajunge pana la 113kg. asteptam facturile...
ramona spune-i mamei sa-i zica "pediatrei" ca se poate alapta exclusiv pana aproape de 8 luni si in continuare pana la 2 ani dimineata si seara... si incearca sa fii diplomata...linisteste-o ca dak bebe nu ia in greutate cum tb, dak iti da senzatia ca ar fi flamand apelezi la lapte praf...deocamdata o luna doua il monitorizezi...
eu am pb cu ai mei in privinta Ozanei: ca nu o duc la nutritionist, ca o stresez cu inotul (tata zice), ca nu o dau la pian, arte plastice, ca nu-i dau carne (mama)... nu ma cert cu ei...spun "bine, bine.." si fac asa cum consideram hotarat cu sotzul...stiu ca ei o iubesc mult dar nu vreau sa fac greselile pe care le-au facut ei cu mine (nu m-au dat la vreun sport...).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

bravo ....eu inca mai astept vesti de la cei cu celulele stem,i-am sunat eu si spuneau ca mai dureaza

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici mama da cate ti s-au intamplat timp de 24 de ore. eu zic ca sunt doar pure coincidente .. nu cred ca e cazul sa te panichezi.

de felul meu nu sunt superstitioasa dar cand mi se mai intampla chestii de genu asta, mai dau si eu de pomana bani, hainute etc ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Saara s-a intors de pe burta pe spate!! Eu si taica-su' eram asa de incantati ca aplaudam si ea se uita la noi si nu intelegea de ce ne agitam asa:))) Am si filmat-o!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Deci, daca tot nu se trezeste eleni ca sa-i dau sa pape sa va povestesc ce am patit de ieri dupa amiaza incoace....

Imi vine sa-mi scuip in san si sa-mi fac cruci intr-una!!!

In primul rand, eram aseara in parc cu copii, pe la 8 seara, cand era destul de intuneric....un piciulici de aproape 4 ani si-a luat avant si a tras un sut puternic la o minge... Nici mutu daca era nu nimerea de la distanta aceea exact gaura de la caruciorul lui eleni... Am intepenit de frica pentru ca fractiune de secunda mi-am imaginat-o cu fata plina de sange. Norocul meu a fost ca mingea era destul de mare si s-a oprit in semicercul copertinei caruciorului. cred ca mai era doar un centimetru pana la fetisoara ei. Oricum, zgomotul si efectul sutului a facut-o sa planga dar a fost doar sperietura pentru ca dormea mititica adanc...

O ora mai tarziu,... a intrat dimitris in camera lui sa-si ia o carticica sa-i citesc eu care eram in alt dormitor... Cand a iesit din camera... s-a blocat clanta de la usa.... Stateam ca proasta impreuna cu mama si ne uitam la usa neputincioase... apasam ca disperatele pe calnta dar mergea in gol... Inauntru... geamul era larg deschis, televizorul mergea, lumina era aprinsa... Am incercat sa fortez usa dar... nimic! Nu aveam pe cine sa chemam sa ne ajute dar cel mai tare tremuram de spaima ca se putea intampla chestia asta inainte ca dimitris sa fi iesit de acolo... Cred ca s-ar fi speriat cumplit mititelul sa se vada blocat singur in camera si noapte fiind... In cele din urma am reusit sa demontez clanta si sa bag un cutit intr-o gaura si astfel am reusit si am deschis usa...
Ideea este ca niciodata nu am avut probleme cu clanta aceea... nu dadea semn ca s-ar putea strica...

Apoi, pe la 3 dimineata, pentru prima data in viata lui dimitris a cazut din pat ... l-am auzit urland si innebunita nu stiam care din copii imi plange... l-am gasit pe jos cu capul langa calorifer... doar dumnezeu l-a pazit sa nu cada cativa centimetrii mai incolo si sa se loveasca la cap de calorifer....

Astazi, eleni aflata in plina criza de colici, urla de simteam ca-mi iese creierul din cap prin toate orificiile... cu ea in brate cautam sa-mi iau ceva din sifonier... am scapat usa din mana si in mometul acela s-a crapat jumatate din oglinda de pe usa.... Precizez ca sifonierul este genul acela pana in tavan de lung si de sus pana jos are oglinda pe usi... De cate ori a trantit dimitris usile lui nu s-a crapat oglinda in schimb astazi, desi usa nu a fost decat usor scapata din mana... s-a crapat oglinda....
Cum este cu cei 7 ani de ghinioane de la oglinda sparta???
A, si ieri cand mi-am luat o oglinjoara mica sa ma pensez... am gasit-o sparta desi mi-e clar ca eu nu am spart-o iar altcineva nu a ummblat cu ea....

Sper sa nu se mai intample si altele...
Oricum, sunt putin speriata ca parca ar fi un fel de "semne" ca ceva nu este in regula...
Da-ti-mi voi una dupa ceafa sa ma trezesc si sa ma conving ca sunt doar coincidente....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

nu imi vine sa cred de unde mama focului atatea odata.......imi cer scuze dar eu am avut doar 3 intamplari rele , imediat dupa ce soacramea ma tot batut la cap sa chem popa sa citesca nu stiu ce ca noi ne-am mutat in casa noua dupa nunta iar eu tot amanam.....insa cand am venit din maternitate am chemat popa pe bune ca mi-a fost frica, sa citeasca el ce stie si pt mine si pt casa ,sa nu ma gandesc dupa la te miri ce,sau sa mai aud alte comentarii

imi pare rau pt tine si cred ca ai tras o sperietura mai ales la treaba din parc ,bine ca nu a fost mai rau

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput