Trebuie sa cred orice zice biserica?
Raspunsuri - Pagina 2
Samer spune:
Buna seara, in primul rand blocarea site-ului intr-o tara islamica inseamna ca e contra conceptelor religioase din tara respectiva si are multe greseli cu intentie sau fara !
ce e scris copiat din Quora'an , e cum ai scoate cateva fraze sau cuvinte dintr-un paragraf si e normal sa aiba cu totul alt sens in mai multe cazuri.
Pentru cei care s-au speriat sau au fost socati si chiar vor sa afle adevarul, va invit la orice centru islamic din romania unde puteti cere o copie a Coranului in limba romana .
Va zic asta fiindca mi-ar lua f. mult timp ca sa explic sau corectez ce-a fost scris mai sus, plus ca eu cred ca suntem off topic.
Imi pare rau dar Islamul e cu totul diferit. Altfel n-ar fi rezistat pana in ziua de azi cu atatia credinciosi.
ham spune:
shi cum barbatzii ie de 2 feluri: care-au "ars-o" shi care nu recunosc asha se iecsplica de ce totzi barbatzii ie cam uituci!
acuma io nu prea intzeleg ce numeshte tata-popa "masturbarea excesiva" shi daca nu cumva shi regulatu' excesiv (nici asta nu prea shtiu cum devine) dauneaza la fel; de ce oare cand executzi respectivu' sport avand un partener viu shi pipaibil (nu pe ecranu' PC-ului- feritzi tastele ) nu se lasa cu aceleashi urmari?
oare sfintzii parintzi nu stie de polutziile nocturne shi ca-n timpu' lor se pierde fix aceeashi cantitate de sperma/likid seminal?
pai daca nu shtiu inseamna ca ei n-au; daca n-au ezicsta doar doo iecsplicatziuni posibile!
Tzuni spune:
eu ma intreb de ce nu e semnat articolul?
si m-a amuzat fraza: Recomand o relatie bazata pe iubire curata, fara contacte de natura sexuala cel putin pana la casatorie.
...adica ar trebui abstinenta si dupa casatorie?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
dodo spune:
quote:
Originally posted by dana_e
si astea inca sint doar comice...
tocmai am dat de o colectie de citate din Coran si alte scrieri islamice, presarate printre relatari despre fanatici ucigasi:
http://prophetofdoom.net/Islam_in_Action_Muslim_Burns_and_Murders_Girlfriends_Family.Islam
sau
http://prophetofdoom.net/Islam_in_Action_Paul_Johnson.Islam
tare as vrea ca cineva care cunoaste religia islamica si scrierile ei sa-mi spuna ca NU e adevarat. ca citatele sint aberatia unei minti bolnave MODERNE, nu aberatia unui terorist de acum sute de ani, care a pus bazele unei religii teroriste...
tare as vrea ca citatele sa nu fie reale. tare as vrea sa cred ca perversiunea asta nu exista.
va rog, poate cineva sa-mi spuna adevarul? nu incerc decit sa ies din cosmar dupa ce-am citit. nu sint nici macar crestina practicanta, nu incerc sa demonstrez nimic, vreau doar sa cred ca mai e o speranta pentru lumea asta. daca Islamul are in ESENTA sa asemenea indemnuri si pilde, ne asteapta un viitor sumbru...
www.help-ema.puls-il.ro - povestea Emei
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/ - bijuteriile printesei Ema
Here we go again...Si ca sa pastrez limba oficiala a site-ului: mey frate, nu va puteti abtine sa comentati religii/fapte in sfera voastra, tre' musai sa va tiritzi in "bataia comentariilor", ca sa fiu eleganta-n exprimare, ca vroiam sa zic ceva ce incepe cu tr, si celelalte religii? Astept cu nerabdare si pe cel/cea care va avea CURAJUL sa atace si religia iudaica_care, btw, are practici destul de ciudate si ne-otrodoxe, ca sa fiu in ton cu topicul..
Sa aveti un Paste Luminat si mai multa lumina si-n suflete si nu de fatada!
ham spune:
mie mi se pare nefolositor k sa nu spun cat de ne-elegant sa comentez o alta religie; pe mine ma dor arhaismele/primitivismu'/misoginismu'/falsitatea/etc propriei religii shi propriilor popi; evreii, musulmanii, neoprotestantzii, etc sa shi le comenteze p-ale lor.
ps- daca erai atenta vedeai ca omu'-neortodox o intrat sa apere Coranu' nu s-atace Biblia.
dodo spune:
quote:
Originally posted by ham
mie mi se pare nefolositor k sa nu spun cat de ne-elegant sa comentez o alta religie; pe mine ma dor arhaismele/primitivismu'/misoginismu'/falsitatea/etc propriei religii shi propriilor popi; evreii, musulmanii, neoprotestantzii, etc sa shi le comenteze p-ale lor.
ps- daca erai atenta vedeai ca omu'-neortodox o intrat sa apere Coranu' nu s-atace Biblia.
"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."
Ba am vazut, insa ma irita sa vaz ca pt. a n-shpea oara, atunci cind se discuta o problema legata de religia crestina si exista pareri critice, imediat vine cineva si deviaza discutia spre alte religii, in speta islamul iar cei ce posteaza ulterior urmeaza "nada", lasind balta problema de la care s-a plecat. As vrea sa vad si eu o data pe cineva cu link-uri sau opinii critice la adresa iudaismului, de exemplu, sau altor ramuri crestine, dar cred ca nu o sa apuc ziua aia...Pina atunci, bine ca este un cal de bataie, sa nu se uzeze prea mult condeiele intru critica crestina. Si da, bine-ar fi sa comenteze fiecare religia lui da' vezi tu, intotdeauna paiul din okiul vecinului e mai usor de vazut..
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by dodoquote:
Originally posted by dana_e
si astea inca sint doar comice...
tocmai am dat de o colectie de citate din Coran si alte scrieri islamice, presarate printre relatari despre fanatici ucigasi:
http://prophetofdoom.net/Islam_in_Action_Muslim_Burns_and_Murders_Girlfriends_Family.Islam
sau
http://prophetofdoom.net/Islam_in_Action_Paul_Johnson.Islam
tare as vrea ca cineva care cunoaste religia islamica si scrierile ei sa-mi spuna ca NU e adevarat. ca citatele sint aberatia unei minti bolnave MODERNE, nu aberatia unui terorist de acum sute de ani, care a pus bazele unei religii teroriste...
tare as vrea ca citatele sa nu fie reale. tare as vrea sa cred ca perversiunea asta nu exista.
va rog, poate cineva sa-mi spuna adevarul? nu incerc decit sa ies din cosmar dupa ce-am citit. nu sint nici macar crestina practicanta, nu incerc sa demonstrez nimic, vreau doar sa cred ca mai e o speranta pentru lumea asta. daca Islamul are in ESENTA sa asemenea indemnuri si pilde, ne asteapta un viitor sumbru...
www.help-ema.puls-il.ro - povestea Emei
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/ - bijuteriile printesei Ema
Here we go again...Si ca sa pastrez limba oficiala a site-ului: mey frate, nu va puteti abtine sa comentati religii/fapte in sfera voastra, tre' musai sa va tiritzi in "bataia comentariilor", ca sa fiu eleganta-n exprimare, ca vroiam sa zic ceva ce incepe cu tr, si celelalte religii? Astept cu nerabdare si pe cel/cea care va avea CURAJUL sa atace si religia iudaica_care, btw, are practici destul de ciudate si ne-otrodoxe, ca sa fiu in ton cu topicul..
Sa aveti un Paste Luminat si mai multa lumina si-n suflete si nu de fatada!
DoDo,eu pot sa-ti zic de ce apar voci care ataca islamismul.
Pentru ca este actual,este o religie care din pacate s-a facut auzita in ultimul timp prin acte teroriste.
Daca inchizitia ar fi avut loc in anul 2001,pun pariu ca se vorbea despre crestini?Se despica Biblia si existau atacuri in masa asupra acestei religii?
Cei care nu cunosc nimic despre islam se documenteaza pe net.Si ce gasim pe net?Teroare,amenintari din partea extremistilor.Pai nu e normal ca lumea sa discute si re-discute?
Spre norocul meu,pot spune ca,cunosc cate ceva despre fiecare religie in parte.Imi face placere sa pun intrebari si sa comentez raspunsurile.Cunosc musulmani care se jura cu mana la inima ca,Coranul este o carte blanda,islamul e o religie blanda.Acesti musulmani condamna ei insisi actele teroriste savarsite in numele religiei lor.
In secolul nostru,este un interes mondial islamul.Daca un extremist spune ´´ucid in numele lui Allah´´ ce face un ne-islamic? Pune mana si cauta sa vada daca in Coran apar sau nu indemnuri criminale.Sau pur si simplu catalogheaza aceasta religie ca fiind una terorista.
Eu inteleg ca pentru tine sau pentru alti islamici sunt strigatoare la cer acuzele care se aduc religiei islamice.Insa trebuie sa vezi si tu de ce apar,care este cauza.
Si aruncand pisica moarta in ograda altor religii,nu iti face cinste.In loc sa incerci sa potolesti spiritele incinse,tu te intrebi,retoric, cand vor aparea acuze la adresa iudaismului,budismului si asa mai departe.
Iti doresti sa citesti acuze despre evrei si budisti?De ce? Cu ce te vor linisti? Nu ar fi mai bine sa explici celor interesati si oripilati despre religia ta,despre extremistii care voit scot contexte din Coran si le trasforma?Nu e mai simplu sa acuzi la randul tau atrocitatile care se fac in numele religiei tale si sa le condamni?
Tu acuzi la randul tau religia iudaica de exemplu.´´practici ne-ortodoxe´´ spui.Deci si tu acuzi!Asa ca de ce te miri cand islamismul e atcat?Se pare ca multora le plac acuzele dar in afara curtii lor.
Scuuze de off tipic
ina_nz spune:
Nu suntem noi mai buni doar pentru ca altii sunt mai rai.
Asa cum tu ai dat exemple crunte din Coran asa pot sa dau si eu dintr-o alta carte sfanta......stii care e aia?
Exodus 21:7
"When a man sells his daughter as a slave, she shall not go free as male slaves do."
Exodus 35:2
"On six days work may be done, but the seventh day shall be sacred to you as the sabbath of complete rest to the LORD. Anyone who does work on that day shall be put to death."
Leviticus 11:7
the pig, which does indeed have hoofs and is cloven-footed, but does not chew the cud and is therefore unclean for you.
Their flesh you shall not eat, and their dead bodies you shall not touch; they are unclean for you."
Leviticus 20:20 states that I may not approach the altar of God if I have a defect in my sight.
I burn my mother for wearing garments made from two different threads
Oricum sa nu ne indepartam de la subiect......
E normal ca Sfintii parinti sa ramana tot in secolul trecut? Ca daca vor sa ramana acolo ar trebui sa inceapa sa propavaduiasca omorarea cu pietre a celor care muncesc Duminica, sa accepte sclavagia, sa ma lase sa o omor pe mama .....etc
Ina
Deianira spune:
Daca tot se discuta despre terorism si religie in acelasi topic va recomand documentarul "The root of all evil" unde se explica "zicala" To turn good people into killers needs religion parca asa era, sau cel putin asta e ideea.
E foarte interesant
Sneeuwklokje spune:
Oricum se pare ca toti au avut ceva de spus legat de asta.
Ha ha uitati aici o carte pe tema care poate lamuri curiosii si despre budism si hindu :))
http://www.encyclopedia.com/doc/1G1-135380886.html