Americancele gatesc :))

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Siminaf cumpar piine italieneasca frantuzeasca etc dar in zona mea se gaseset in magazine trendy care inchid la 6pm ora la care eu de abia ies de la job. Nu au piinea care imi place mie la supermarket.
varianta ar fi sa cumpar multa si sa o pun in congelator.
Insa m-am gindit sa incerc sa o fac daca tot mi-am luat breadmaker :=)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Aha, am inteles, Mona. Aici am gasit piine italieneasca cu diverse prin ea (si chiar buna) pina si la supermarket. Dar de cind fac in casa parca nu mai merita nici una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DavidAndrei spune:

Budinca si gelatina o fac tot eu din praf, Dr. Oetker, dupa instructiunile de pe plic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pt ca tocmai ne-am intors din camping unde am mancat numai semipreparate, conserve, caranarit si simteam nevoia de o detoxifiere, am facut o ciorba de cartofi cu gramada de legume si am mancat-o cu putina smantana. apoi sotul ne-a pregatit crab legs cu sos de unt. delicios.


philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

N-am mai fost pe aici, Andreea multumesc pentru informatia cu masina de piine. Asa e, m-am uitat si eu in carte. Dar ramin la varianta lunga. Azi s-a intrerupt pentru o clipa curentul ca a fost furtuna si n-a mai pornit masina. Piinea era crescuta, asa ca am pus-o repede la cuptor. Parca a iesit si mai buna asa.

Josefine, n-am stiut c-a fost ziua ta - la multi ani cu mare intirziere!

La noi a venit caldura, am trecut pe gratare, salate...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu am facut o fasole cu boabe mari cu sunculitza afumata!!!!

Am cumparat de la IKEA un amestec de faina neagra pt paine, am pus-o la masina de facut paine si a iesit o paine fooarte gustoasa pt amatorii de paine neagra!!!!!





“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Subiectul nostru a ajuns la coada forumului, asa ca m-am gindit sa-l readuc in actualitate.
Am facut lemon-pepper popovers:
3/4 cana lapte
1/4 cana apa
2 oua
1 lingurita coaja rasa de lamiie
1 lingura unt topit
3/4 cana + 2 linguri faina
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper macinat

Preincalziti cuptorul la 375F.
Amestecati laptele, apa, ouale si coaja rasa de lamiie, apoi adaugati untul topit. Urmeaza faina, sarea si piperul. Continuati sa amestecati pina s-au imbinat toate ingredientele, dar aluatul sa fie "lumpy".
Amestecul l-am pus in noua "muffin cups" (date cu unt in prealabil). Le dati la cuptor, dupa 30 min. tai cu cutitul 1 in. pe deasupra si le mai lasi la cuptor inca un sfert de ora.
Au iesit bune, data viitoare cred ca pun mai multa sare si reduc din piper si lamiie (Anuta a declarat ca-i prea multa).

Am mai facut zilele trecute un pui la cuptor inspirat din mai multe retete. Am preincalzit cuptorul la 450F. O jumatate de cepa mare am taiat-o in sferturi si am facut un "pat" pentru pui. Puiul l-am umplut cu bucati de mere si cu morcovi, l-am presarat cu sare si am intins niste paprika ungureasca, pentru culoare. L-am pus la cuptor cam o ora. Imi place cum iese asa, avea gust bun si a doua zi.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu ii fac mac&cheese lui David:
Elbow maccaroni
Feta cheese (goat)
Ulei de masline
Smantana
Avocado
Patrunjel





“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adica le amesteci pe toate? Eu as minca, dar copilasii mei nu sint nicicare amatori de feta. Incredibil, nu? Fac si eu un sos alb in care pun cream cheese si ce mai am la indemina: smintina sau iaurt, un pic de ulei de masline (din cel infuzie cu ierburi), mai adaug niste ierburi, vreun soi de cascaval ras... Varianta asta le place.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Ma primiti si pe mine? Dintre toate topicurile de bucatarie al vostru imi suna cel mai familiar. Eu sunt de-aia tehnica - disperata dupa aparate si dispozitive in bucatarie... pe care le si folosesc la greu. Sunt foarte pasionata de gastronomie, dar in acelasi timp caut retete simple, rapide si sanatoase de zi cu zi. Multe dintre retetele voastre sunt chiar asa.

quote:


Vreau si eu reteta de tarta!!!
Sunt fan tarte cu zmerua...stie cineva???
quote:



Aluat de tarta:
Pui 1/2 pachet de unt 85% grasime in robotul de bucatarie. Adaugi faina, apesi de cateva ori butonul de mixare, iar adaugi, etc. pana cand se obtine un amestec de consistenta firimiturilor de paine. Pui sare, 1/2 pachet praf de copt, 1 galbenus, 1/2 borcan de iaurt. Pornesti robotul la putere maxima si adaugi faina pana cand coca incepe sa se dezlipeasca de pe marginea vasului. Scoti coca si o intinzi in forma de tarta (eu folosesc una din teflon). Pui 15 min. la frigider. Scoti de la frigider si pui o hartie de copt peste aluat si in hartie boabe de fasole uscata cat sa acopere fundul tavii. Ca sa nu creasca la copt si sa ramana ca o "pie shell".

Prepari budinca sau o cumperi. Mie-mi place preparata in casa cu lapte, galbenusuri (la ochi), zahar, baton de vanilie de Burbon si amidon. O adaugi peste tarta deja copata.

Pui zmeura (congelata sau proaspata) intr-o tigaie de teflon cu zahar. Lasi putin pe foc - numai pana se topeste zaharul - si adaugi gelatina pentru fiert. Este un praf de la Dr.Oetker numit TortenClarr. Se gaseste in acelasi loc cu gelatina pentru preparat la rece si cu zaharul vanilinat. Torni amestecul asta cald peste crema de vanilie.

Poti sa pui si zmeura proaspata si gelatina peste ea pentru fixare. Dar sa ti putin zmeura in zahar farin inainte.

Am si eu o intrebare: de unde luati slow cooker? Adica ce firma-l face? Ca mi-a intrat in cap si nu-mi mai iese si pace. Am cautat pe net dar nu am reusit sa aflu mare lucru. Ma trimeteau la Wal-Mart...

alice

Mergi la inceput