Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNueva spune:

Mada, . Mersi pentru tort, a fost foarte bun.

Georgia, La Multi Ani pentru ziua de nume!

Livsy, foarte frumos citatul pe care l-ai scris. Mi-a mers la inima.

Cami, ma voi ruga pentru parintii tai, sa le dea Domnul zile cat mai linistite si mai senine si multa putere sa le treaca pe toate. Iar tie ma rog sa-ti dea Domnul nostu Isus, puterea, pacea si linistea de care ai nevoie.

Eu am mare incredere in Bunul Dumnezeu ca ne va calauzi pe toate pe caile Lui cele drepte. Stau si ma minunez cum ne-a adus El pe toate aici, de prin toate colturile tarii si ale lumii si ma umplu de bucurie.

Va pup pe toate!

Acusi vine cu vesti minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele, iubitele mele fete,

Aproape as spune ca nu am cuvinte pentru a va MULTUMI! Ceeace mi-ati scris este minunat si imi da o noua speranta. Nu vreau sa-mi fac sperante nefondate si sufletul meu va ramane in asteptarea unei decizii pe care sa o simt ca fiind din Mana Lui Dumnezeu, insa povestile voastre, Anadomnica si Mara m-au intarit atat de mult!... Dumnezeu sa va rasplateasca pentru bunatatea de a-mi fi vorbit atat de frumos si atat de cu folos! Mara, discutii am avut si noi insa nu foarte lungi si nici foarte sincere, probabil... Sotul e acum in starea aceea de fuga, se simte fericit la perspectiva de a ramane singur, sa zic asa, eu nu am deocamdata unde sa ma duc (sincer, nici nu vreau, dar asta e o alta poveste) si nici el nu are unde sa plece... deci poate visa nestigherit la o fericire iluzorie, fara sa simta efectiv ce inseamna despartirea . M-am oprit deocamdata din a mai incerca sa vorbesc cu el, l-am batut oricum destul la cap... dar mie mi se pare neserioasa cumva intentia asta a lui (cu tot respectul...) pentru ca nu exista un motiv anume, foarte puternic si de netagauit pentru o despartire. Doar plictiseala si dezamagirea ca intr-adevar de atata vreme stam cam pe loc (nu din punctul meu de vedere, dar din al lui). Va ofer cate o si ma opresc aici din povestit, astept in continuare gandurile voastre, ale tuturor, bune si curate, va multumesc inca o data si sper sa auzim numai Vesti bune!!!!!

Cami, imi pare nespus de rau pentru incercarile tale, sa iti dea Dumnezeu putere si nadejde ca vremurile grele vor trece si se vor risipi pentru a va lasa din nou sa va bucurati in liniste unii de altii! Tu esti o draguta si cred ca esti o mare mangaiere pentru ei, ne vom ruga si noi si eu sunt sigura ca in curand vestile de la tine vor fi mai bune! Pe toate planurile!

Va pup pe toate mult de tot, sunt fericita ca existati! TUTUROR!

Cu mult drag,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Pentru cine doreste sa il aiba la indemana:

Acatistul Sfantului Gheorghe

Gheorghe - Sfant Mare Mucenic !

(23 aprilie)

Dupa obisnuitul inceput se zice:

Troparul, glasul al 4-lea

Ca un izbavitor al celor robiti si celor saraci folositor, neputinciosilor doctor, conducatorilor ajutator, Purtatorule de biruinta, Mare Mucenice Gheorghe, roaga pe Hristos Dumnezeu sa mantuiasca sufletele noastre.

CONDACELE SI ICOASELE

CONDACUL 1:

Mult nevoitorului al lui Hristos, Marelui Mucenic Gheorghe, acum toti din suflet sa-i cantam, laudandu-l pe el in sfintitele locasuri, ca pe un preastralucit mare soare al mucenicilor; si ca unul aparator al credinciosilor si ajutator, cu credinta sa-i strigam: Bucura-te, Mare Mucenice Gheorghe!

ICOSUL 1:

Inger intru nevointa cu adevarat te-ai aratat, purtatorule de biruinta al lui Hristos Gheorghe; ca materialnic si cu trup fiind, vitejeste pentru credinta ca un nematerialnic si fara de trup te-ai nevoit; pentru aceasta strigam tie unele ca acestea:

Bucura-te, ca te-ai aratat fire mai presus de fire.
Bucura-te, ca te-ai aratat materie mai presus de materie.
Bucura-te, tanarule, veselule si preafrumosule.
Bucura-te, incepatorule de nevointa al lui Hristos preaalesule.
Bucura-te, inger in trup, care covarsesti pe cei muritori.
Bucura-te, lumescule om, mai presus de lume cu mintea.
Bucura-te, ca intru nevointa in chipul soarelui te-ai aratat.
Bucura-te, ca, dupa fel, ca un inger te-ai infatisat.
Bucura-te, adevarata lucrare a darului.
Bucura-te, curata nelucrare a firii.
Bucura-te, cel prin care credinta s-a inaltat.
Bucura-te, cel prin care ratacirea s-a stricat.
Bucura-te, Mare Mucenice Gheorghe!

CONDACUL AL 2-LEA:

Vederile mintii avandu-le curatite, ai ales mai mult a patimi pentru Ziditorul si impreuna a muri cu El, decat a trai si a avea vremelnica castigare; caci ai dorit a te incununa cu cununa mucenicilor si a canta Domnului: Aliluia!

ICOSUL AL 2-LEA :

Gheorghe, de trei ori fericite, plugar al cinstirii de Dumnezeu te-ai aratat dupa numire; iar necinstirii dezradacinator, toata inselaclunea idolilor din radacina smulgand-o. Pentru aceasta, vrednic esti a auzi de la toti acestea:

Bucura-te, semanatorul copacilor dreptei credinte.
Bucura-te, taietorul neghinelor inselaciunii.
Bucura-te, ca ai smuls spinii idolilor.
Bucura-te, ca ai semanat holda credintei.
Bucura-te, ca pomi cu veselitoare roade ai adus lui Hristos.
Bucura-te, ca pe multi ai adus mantuiti lui Dumnezeu.
Bucura-te, purtatorule de grija al sadurilor slujirii Treimii.
Bucura-te, taietorul radacinilor credintei pagane.
Bucura-te, cel ce ai aratat pamantul cel neroditor.
Bucura-te, cel ce l-ai aratat luiDumnezeu roditor.
Bucura-te, cel prin care nedumerirea s-a pierdut.
Bucura-te, cel prin care cunostinta de Dunmezeu a rasarit.

CONDACUL AL 3-LEA:

Din inaltime putere primind, te-ai aratat viteaz ostean nevoitorule al nestricatului Imparat Iisus, de stricaciosul imparat netemandu?te; ci de Dunmezeu luminat fiind, Domnului strigai asa: Aliluia!

ICOSUL AL 3-LEA:

Avand, o, purtatorule de biruinta, ca o mare pavaza credinta lui Hristos in inima, ca un leu ravnind, in mijiocul nevointei barbateste ai stat, cu indrazneata cugetare. Pentru aceasta te binecuvantam zicand:

Bucura-te, incepatorule de toata biruinta al lui Dumnezeu.
Bucura-te, voievodule al lui Hristos.
Bucura-te, luptatorule nebiruit al credintei.
Bucura-te, de biruinta purtatorule, mare nevoitorule al Duhului.
Bucura-te, preatare David, care ai omorat pe Goliat.
Bucura-te, preaviteazule Samson, care ai biruit pe cei de alt neam.
Bucura-te, al dreptei credinte in lupte biruitorule.
Bucura-te, al gresitei credinte puternic cioplitorule.
Bucura-te, ca esti imbogatit cu inima de fier.
Bucura-te, ca te lauzi cu piept de diamant.
Bucura-te, viteazul Crucii cel biruitor.
Bucura-te, uriasul credinciosilor cel de cununa purtator.

CONDACUL AL 4-LEA:

Dupa Ziditorul cu ravna ravnind, ca Ilie de demult, tu insuti indemnandu-te, intru nevointe ai intrat; ca n-ai suferit a unge capul tau, Sfinte, cu untdelemnul pacatosilor. Pentru aceea vrednicia de voievod ai aruncat-o lor, cantind lui Dumnezeu: Aliluia!

ICOSUL AL 4-LEA:

AIe slujitorilor de idoli defaimatoare porunci cele scrise impotriva crestinilor si a lui Hristos auzin-du-le, purtatorule de lupte, cu sufletul te-ai ranit ca un urmator al lui Hristos; pentru aceea, lumea si trupul dispretuind, auzi acestea:

Bucura-te, ca ai urat bogatia cea stricacioasa,
Bucura-te, ca ai impartit bogatia aceasta saracilor.
Bucurat-te, luptatorule impotriva indulcirilor pamantesti.
Bucura-te, mai inaltule decat bunatatile cele materialnice.
Bucura-te, ca ai calcat pe toata lumea cu picioarele.
Bucura-te, ca ai dispretuit marirea cea trecatoare.
Bucura-te, ca ai trecut cu vederea floarea tineretii.
Bucura-te, ca nu te-ai milostivit de frumusetea trupului.
Bucura-te, ca nu ti-ai crutat cu nimic viata.
Bucura-te, vrajmasule neimpacat al trupului.
Bucura-te, ca ai avut neimpatimirea de catre toate.
Bucura-te, ca ai luat biruinta peste patimile toate.
Bucurat-te, Mare Mucenice Gheorghe!

CONDACUL AL 5-LEA:

Dumnezeiasca iubire ai avut in inima ta, Mucenice, si foc al dragostei celei catre Hristos; de care, infierbantandu-ti-se mintea, indumnezeit cu totul si infocat te-ai facut; si pe toate acestea de fata ca un vis le-ai socotit, strigand lui Dunmezeu: Aliluia!

ICOSUL AL 5-LEA:

Catre inchinatorul de idoli, Diocletian, zicea nevoitorul Gheorghe: Pentru ce intarzii judecatorule si nu-mi gatesti in graba toate chinurile? Caci pe toate sunt gata a Ie primi pentru Ziditorul meu. De aceea auzi:

Bucura-te , nemasurata iubire catre Dumnezeu.
Bucura-te, infocata dorinta catre Hristos.
Bucura-te, foc nestins al dragostei celei dumnezeiesti.
Bucura-te, iubirea cea neincetata a Stapanului.
Bucura-te, ca pe toate le-ai dat si pe Hristos L-ai cumparat.
Bucura-te, ca, pentru Dumnezeu, ai socotit desfatari toate cele dureroase.
Bucura-te, ca ai biruit prin dor dorul trupului.
Bucura-te, ca ai stins vapaia prin vapaie.
Bucura-te, primitorul bunei desfatari.
Bucura-te, cel ce duhovniceste iubeai si impreuna asemenea erai iubit.
Bucura-te, cel ce de sineti cu totul te-ai instrainat.
Bucura-te, ca de Hristos cu totul te-ai apropiat.

CONDACUL AL 6-LEA:

Cu totul s-a spaimantat tiranul de prea minunata barbatie a ta, Mucenice Gheorghe, si de cuvintele tale detunandu-se, peste uimit si fara de glas s-a facut, caci nu avea ce sa zica, nici nu stia sa cante Domnului: Aliluia!

ICOSUL AL 6-LEA:

Luminat, o, Mucenice, in auzul tuturor in mljlocul luptei ai strigat: Unul este Dunmezeu-Treimea: Tatal si Fiul si Duhul Sfant; si Hristos este Dumnezeu. Pentru aceasta te binecuvantam pe tine zicind:

Bucura-te, stralucite al Treimii propovaduitorule.
Bucura-te, vesel trambitator al credintei.
Bucura-te, privighetoare cu dulce glas si mult viersuitoare.
Bucura-te, randunea cantatoare si rasunatoare.
Bucura-te, buze in cer tunatoare a Dumnezeirii lui Hristos.
Bucura-te, limba de miere curgatoare a iconomiei lui Hristos.
Bucura-te, al cuvantarii de Dumnezeu, propovaduitorule.
Bucura-te, ritor impodobit al credintei.
Bucura-te, sirena atragatoare a Parintelui.
Bucura-te, psaltire a Duhului bine rasunatoare.
Bucura-te, cel prin care adevarul s-a aratat.
Bucura-te, cel prin care minciuna s-a infruntat.

CONDACUL AL 7-LEA:

Mari dupa tot chipul sunt felurile chinurllor, pe care le-ai suferit, Mucenice; caci, numai cugetand cineva la ele, i se frange chiar inima. Dar tu pe acestea le-ai suferit, cu bucurie cantand lui Dumnezeu: Aliluia!

ICOSUL AL 7-LEA:

Tanar cu varsta, dar batran cu mintea, te-ai aratat, o, Mucenice Gheorghe; pentru aceea si chinurile cu barbatie, ca si cum altul le?ar fi patimit, le-ai suferit cu viteaza cugetare; de aceea cantam tie unele ca acestea:

Bucura-te, ca pantecele ti-a fost impuns cu ascutisul sulifei.
Bucura-te, ca trupul cu vine de bou ti-a fost lovit.
Bucura-te, ca ai fost batut peste gura cu multe toiege.
Bucura-te, ca ti-au fost legate mainile cu lanturi.
Bucura-te, ca ai fost tras pe roata cea cu ascutisuri.
Bucura-te, ca pieptul tau cu pietre a fost strivit.
Bucura-te, ca ai purtat incaltaminte inrosita in foc.
Bucura-te, ca ai petrecut trei zile in groapa cu var.
Bucura-te, ca ai baut inveninatoare bauturi.
Bucura-te, ca ai locult adeseori in temnita.
Bucura-te, ca ai fost pus in sulite prea ascufite.
Bucura-te, ca ai luat sfarsitul prin sabie.

CONDACUL AL 8-LEA:

Cu total straine si preamarite sunt toate minunile cate ai facut, Mucenice Gheorghe, in luptele tale; si, dupa suferinte nenumarate, cu barbatie mare si cu putere, dand lauda lui Dumnezeu, ai cintat: Aliluia!

ICOSUL AL 8-LEA:

Purtatorule de chinuri, avand in pieptul tau intreg pe Hristos, Cel ce este minunat intre sfinti, prin acesta lucrai minunile cele infricosatoare si mai presus de minte; de care noi inspaimantandu?ne, cu mirare strigam:

Bucura-te, cel ce varfurile sulitelor ai nesocotit.
Bucura-te, cel ce ai biruit chinurile rotii.
Bucura-te, ca te-ai aratat mai tare decat varul.
Bucura-te, ca ai invins puterea veninului.
Bucura-te, ca din mormant ai ridicat pe un mort dedemult.
Bucura-te, ca ai inviat boul lui Glicherie.
Bucura-te, cel ce ai izbavit un copil din Bulgaria.
Bucura-te, cel ce ai scapat un copil din Creta.
Bucura-te, cel prin care copilul a biruit.
Bucura-te, cel de care negutatorii s-au oprit.
Bucura-te, cel ce ai primit stalpul vaduvei.
Bucura-te, ca i-ai surpat pe zeii elinilor.

CONDACUL AT 9-LEA:

Pe tine toata firea ingerilor vazandu-te stand in mijiocul luptei, tanar si putenic prin Hristos, singur luptandu-te, plesnind cu mainile te lauda; si bucurandu-se, pe Domnul slavea, cantand: Aliluia!

ICOSUL AL 9-LEA:
Ritor al dogmelor credintei fiind, de trei ori fericite, si minuni multe savarsind, pe tine vazandu-te popoarele pe pamant, catre dumnezeiasca credinta a lui Hristos se indemnau, si se bucurau cu duhul, strigand tie unele ca acestea:

Bucura-te, privelistea ingerilor.
Bucura-te, privirea oamenilor.
Bucura-te, indulcirea puterilor ceresti.
Bucura-te, veselia oamenilor pamantesti.
Bucura-te, ca te-ai facut marire cerului si pamantului.
Bucura-te, ca bucurie ai adus ingerilor si oamenilor.
Bucura-te, desfatarea frumoasa a lumii celei de sus.
Bucura-te, lauda dumnezeiasca a lumii celei de jos.
Bucura-te, dulce stralucire a mintilor.
Bucura-te, dulce intrumusetare a sufletelor.
Bucura-te, cel prin care Biserica se veseleste.
Bucura-te, cel prin care toata lumea dantuieste.

CONDACUL AL 10-LEA :

Ceata demonilor, vazindu-te pe tine, Mucenice, ca i-ai biruit pe ei prin lupta, caderea lor cu suspin amar o plangeau si acestea ziceau: Cum a biruit purtatorul de trup pe cei iara de trup si lui Dumnezeu canta: Aliluia!

ICOSUL AL 10-LEA:

Toiag de biruinta mare si atotputernic ai ridiucat asupra amagirii elinilor; pentru aceasta si purtator de biruinta te numesti, Mucenice Gheorghe; de care noi, minunindu-ne, spre lauda strigam unele ca acestea:

Bucura-te, pierzatorul demonilor.
Bucura-te, surpatorul elinilor.
Bucura-te, cel ce ai sfaramat pe idolii cei neinsufletiti.
Bucura-te, cel ce ai vadit mestesugirile lor.
Bucura-te, ca ai infruntat stapaniri si incepatorii.
Bucura-te, caci cu varsarea sangelui tau pe leviatan l-ai inecat.
Bucura-te, cel ce focul amagirii l-ai stins.
Bucura-te, cel ce latirea politeismului al restrans-o.
Bucura-te, infricosatorule arzator al capistilor.
Bucura-te, preaputernicule sfaramator al idolilor.
Bucura-te, cel din a carui pricina satana suspina.
Bucura-te, cel prin care paganismul ofteaza.

CONDACUL AL 11-LEA:

Cetele tuturor sfintilor intampinau, o, Mucenice, sfant sufletul tau, cand se suia la ceruri, si cu ingerii cantare de biruinta lui Dumnezeu strigau cu veselie, cantand impreuna: Aliluia!

ICOSUL AL 11-LEA:

Lumina cea neapusa a Sfintei Treimi o vezi nemijlocit, o, Gheorghe Mucenice, si te bucuri acum de bucuria cea adevarata, nesfarsita si negraita, pentru chinurile ce ai suferit. Pentru aceasta strig tie:

Bucura-te, ca te desfatezi in viata cea fara de moarte.
Bucura-te, ca te impartasesti de lumina cea negraita.
Bucura-te, vorbitorule cu nematerialnicii ingeri.
Bucura-te, cel ce impreuna petreci cu toti sfintii.
Bucura-te, ca Impreuna ai patimit cu Hristos, Cel ce a patimit mai Inainte.
Bucura-te, ca acum te-ai marit impreuna cu Cel ce S-a preasiavit.
Bucura-te, cel ce ai dobandit imparatia cerurilor.
Bucura-te, cel ce te-ai impartasit de vesnica marire.
Bucura-te, cel ce porti cununa cea nevestejita.
Bucura-te, cel ce ai luat dupa dar indumnezeirea.
Bucura-te, neincetat-vazatorule al lui Dumnezeu.
Bucura-te, dumnezeiescule impreuna-mostenitor al lui Hristos.

CONDACUL AL 12-LEA:

Dar ai luat, Mucenicule, de la Dumnezeu, a vindeca patimile sufletelor si ale trupurllor; pentru aceasta, da-le pe acestea si noua slujitorilor Bisericii tale, celor ce de amandoua suntem lipsiti, dar care cantam lui Dumnezeu: Aliluia!

ICOSUL AL 12-LEA:

Cu cantari de psalmi serband amintirea si luptele tale, Mucenice, te Iaudam pe tine si te binecuvantam din suflet, ca pe un fierbinte aparator al lumii, si toti cu cantarile, ca si cu buzele, sarutandu-te, strigam catre tine:

Bucura-te, comoara cea nefurata a saracilor.
Bucura-te, mare aparator al vaduvelor.
Bucura-te, binefacatorule in felurite imprejurari al credinciosilor.
Bucura-te, doctorule fara de plata al bolnavilor.
Bucura-te, ca te faci tuturor toate, pentru Hristos.
Bucura-te, ca scapi pe toata lumea din nevoi.
Bucura-te, grabnic ajutatorule al celor in nevoi.
Bucura-te, dulce mangaietor al intristarilor.
Bucura-te, izvorule nesecat al minunilor.
Bucura-te, curgere neincetata a darurilor.
Bucura-te, minunea Bisericii celei din Lida.
Bucura-te, rugatorule si mijlocitorule al tuturor.

CONDACUL AL 13-LEA:

O, Mucenice Gheorghe, nume dulce si scump tuturor credinciosilor, aceasta scurta lauda, ce o aducem tie, cu blandete primeste-o, si de tot felul de intamplari fereste pe cei ce canta lui Dunmezeu: Aliluia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dragele mele,

Citeam acum paginile din urma si mi sa umplut ochii de lacrimi si inima de suferinta dar si de bucurie, zic de bucurie ca in sfirsit MAMA CLEO ne a scris desprea ea si iubitii ingerasi, care ma bucur nespus de mult ca totul a decurs cu bine si se simt bine toti trei. Numai Dumnezeu poate face acest lucru eu ma conving in fiecare zi ce trece ca numai Dumnezeu poate da nastere omenirii si tot EL o poate lua la EL. Cleo esti exemplu viu pentru mine, Dumnezeu a reusit prin tine sa inteleg insemnatatea LUI in viata mea, iti multumesc si iti doresc tot binele din lume si toata fericirea.
Anadomnica ma bucur ca iti plac moldovenii si mie imi plac toti oamenii nu fac nici o diferenta doar suntem un neam pina la urma creat de Dumnezeu dupa chipul si asemanarea LUI.
Sunt trista din cauza suferintei lui Cami si a Anei (Livsy), in primul rind cami fii puternica, acum cind parintii se simt neputinciosi in fata sortii, tu vei fi acea care le vei da curajul sa lupte incontinuare, si iti faca si tie viata fericita si mai ales eu cred ca iti doresti ca ei sa si vada nepoteii care tu si sotul tau le veti darui, curaj iubita Dumnezeu nu ne da mai grele ispite decit putem noi duce! Iti sunt alaturi prin rugaciune.
Livsy daca iti mai aduci aminte de unele din mesajele mele care ti le adresam eu ca mi te imaginezi o persoana foarte zimbitoare mereu cu chipul luminat si plin de dragoste fata de oameni, sa stii ca nu am gresit in ceea ce am simti si ceea ce cred, ca si acum desi te vad parca trista si plina de durere ai unn farmec al tau aparte care reusesti sa l expui in pofida celor ce ti se intimpla. E greu sa spui cuvinte lipsite de sens pentru cineva, si deaceea nu o sa incerc sa spun prea multe, dar un lucru sa nu uiti ca atunci cind v-ati dat legamintul in fata lui Dumnezeu, l-ati facut impreuna si la bine si la rau, in viata se intimpla lucruri bune care ne plac si suntem satisfacuti si tot in viata asta se intimpla lucruri care sunt mai putin bune pentru noi, dureroase care nu ne satisface de lok si pentru a crea satisfactia sufleteasca sau implinirea noi oamenii luptam cu prisosinta sa obtinem acea satisfactie sufleteasca. Deaceea vreau sa te indemn sai sugerezi sotului ca e simplu sa zici ca mam plictisit de viata, inseamna ca nu are un scop bine definit pentru care sa traiasca si daca nu il are incearca tu sa il creezi, inceraca sa l readuci la satisfactie....nu spune ca vei vedea Mina lui Dumnezeu in hotarirea pe care o va lua sotul tau...incercati si luptati, poate asta este dovada lui Dumnezeu ca vrea sa va faca sa intelegeti sa pretuiti dragostea de soti..nustiu daca gresesc te rog de ma iarta dar incerc sa ti trezesc acel sentiment de lupta pe care tu nu de mult mi lai imprumutat mie. Dumnezeu te iubeste pe tine fr mult si pe sotul tau la fel, o sa punem mina de la mina in rugacuine si vom lupta si noi alaturi de voi!
Va multumesc pentru pomelnicele date pe la biserici si manastiri va sunt fr recunoscatoare, eu in ultimul timp nu am mai dat pe la biserica din cauza pb-lor personale desi ma rog infiecare seara sa ne ajute Dumnezeu sa implinim cuvintul pe acest pamint si anume de a da nastere la prunci sanatosi si plini de evlavie.
Cu intirziere ii spun georgiei la multi ani, iubita, multa sanatate iti doresc ca ai nevoie de multa si multa fericire si nu in ultimul rind un copil binecuvintat!
La multi ani tuturor care si au sarbatorit duminica ziua numelui, va doresc sa aveti copii frumosi ca florile.
Si astazi le urezi celor care isi sarbatoresc ziua de Sf Gheorghe, sa va aduca fericirea de care aveti nevoie, si implinirea viselor pentru care luptati! Doamne ajuta tuturor!
imultit la 10 pentru fiecare fata din listuta noastra ca defapt suntem niste flori frumoase si pline de dragoste.

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bunaaaaaaaaaaa feteleeeeeeeeeeee

azi sunt ceva mai bine....nu am mai plecat la ai mei pt ca mama a reusit....SLAVA DOMNULUI.....sa se ridice din pat sa-i poata da mancare tatalui.....asa ca sper sa fie bine de acum inainte....oricum sunt in sah si stau mereu cu gandul la ei...

dar stiti ce am facut azi.....????.....sotul meu a facut un maslu mare cu 7 preoti si tare frumos si bine m-am sinmtit....ne-au citit toti de sanatate....si am dat si listuta noastra care nu se mai termina....hahahahah.....dar tare m-am bucurat mai ales ca de data aceasta a citit-o un parinte calugar.....

sper ca harul lor impreunat sa fie mare si sa ajunga si la fiecare dintre voi......eu am sitit azi ca a trecut ceva prin mine....ceva ce m-a ajutat sa am mai mare incredere in Dumnezeu referitoare la puterea mamei de a depasi acest moment de slabiciune....si la dorinta mea mare....de a avea un bebe.....

tuturor care v-ati gandit la mine va pup si va multumesc...ma bucur mult ca nu sunt singura si ca va am aproape.....

ana......vreau sa iti spun ca am aceeasi parere cu cele dinainte.....daca iti doresti sa continui.....luptaaaaaaaaaaaaa.....
dar fa acest lucru cu toata convingerea ta....noua ni s-a intamplat acest lucru dupa primul an de cand ne cunosteam....nu eram casatoiti....si am zis ca nici o pauza....ca daca facem pauza se rupe toata vraja.....asa incat am luat ceva pt noi am plecat intr-o excursie de relaxare...etc....si ne-am revenit din acea zisa plictiseala.....asta nu este altceva decat EGOISM....ridicat la rang de jignire.....ca poate si tu te plictisesti cateodata da nu zici....ca e normal sa fie asa.....deci eu te rog sa te rogi mult de tot....sa iti dai multe pomelnice pt voi doi.....si sa plecati undeva vreo 2 saptamani ....ca sa vedeti cum merge treaba....eventual undeva in afara daca aveti posibilitati....de exemplu grecia care nu e scumpa si e si centrul ortodoxiei.....

la multi ani pt georgie.....si pt mada23.....

astept sa creasca cat mai repede dupa post listuta de gravidute.....
DOAMNE AJUTA!
CAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele
am trecut sa multumesc tuturor pentru urarile de onomastica , de ieri ,

io sunt un car de nervi , ma cert cu toata lumea , am tinut postul asta degeaba , n-am inteles nimic din el ... am impresia ca e ca o conspiratie a certurilor .... ma iau in bete cu toti ... l-am luat pe sotulica aseara , la impins vagoane ... si tot asa ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Ana (Livsy) - iubita, uite cate suflete sunt alaturi de tine ! Uite cate prietene ti-ai castigat, uite cate rugaciuni se fac!!! Am sa te rog, daca vrei, sa-mi spui numele sotului sa-l adaug in listuta, astfel ne vom ruga si pentru el si va fi pomenit si la manastiri si biserici si Domnul ii va lumina mintea.
Acum am sa continui cu fragmente din experienta mea care sper sa te incurajeze si sa te ajute si ma rog din inima sa reinfloreasca iubirea la voi in curte, pt. ca sunt sigura ca asta e voia Domnului si voi treceti doar printr-o incercare menita sa va reapropie mai puternic. Asadar in problema mea (care din grija Domnului s-a rezolvat minunat) a fost un moment in care sotul, satul, plictisit, enervat... etc. a deschis usa si a zis ca el pleaca, gata!!! (cu toate ca nu stiu unde voia sa mearga ca nici el nu prea avea unde). Atunci, desi eram in sufragerie, am avut un impuls puternic si am urlat efectiv:"Tu nu pleci nicaieri! Ca ai un legamant si locul tau e langa MINEEE"... Asa tare am urlat ca s-a auzit in tot blocul si au zbarnait ferestrele . S-a speriat! A inchis usa si s-a intors tacut. A fost apoi un moment de liniste. I-am adus aminte ca preotul inainte de casatorie ne-a spus ca indiferent de situatii, ca stie ca viata e grea si vom avea multe probleme, sa nu uitam si sa nu lasam niciodata sa treaca o zi fara sa ne impacam inainte de a merge la culcare. Buuuunn... asta n-a fost tot... era o problema ... si trebuia rezolvata. La inceput credeam si aruncam toata vina pe el, ca lui i se pare, ca el pe ici si pe dincolo... etc. (ca o femeie imatura ce eram). Apoi am vazut (a fost ca un val ridicat de pe ochi) ca pot sa lupt eu cat vreau ca nu pot sa-l schimb pe el... e o munca de Sisif si fara rezultat. M-am inteleptit, m-am rugat Domnului sa-mi dea sa-mi vad pacatele mele ... si Domnul in mila lui mi le-a aratat: uite cum eram eu - egoism monumental, dragoste firava si sugrumata de egoism (iti dai seama cum iubeam si cum stiam sa ma daruiesc ), mandrie colosala si parere de sine (aveam/am un IQ mai mare... si tare ma mai ridicam in slavi)...Cred ca am enumerat suficiente obstacole in calea unei vieti armonioase in calea unei iubiri depline. Atunci a urmat schimbarea mea, lupta cu mine, am cerut de la Domnul si am primit multe necazuri care m-au umilit si m-au inteleptit si la finalul lor am vazut ca eu am cerut si Domnul mi-a dat spre inteleptire. Iti dai seama ca inca mai lupt cu mine . Abia dupa toate acestea am putut sa iubesc deplin si sa ma daruiesc deplin...
Iubita, nu stiu daca si care este situatia ta. Ti-am scris acestea ca sa vezi ca de multe ori nu vedem ca noi putem sa schimbam lucrurile prin schimbarea atitudinii, a tacticii... si ca este o vobra inteleapta pe care o stii cu siguranta "Lumea nu o poti schimba dar pe tine da!". Nu e importanta a cui e vina sau cine a gresit, importanta esti tu, puterea ta de dragoste, de iertare, de daruire... Stii ca poti misca si muntii din loc cu credinta, ai deci credinta in Domnul si crede ca el vrea sa fiti uniti si ai sa muti dragostea sotului inapoi in curte. Eu sincer cred ca Domnul asta te indeamna sa faci, aici te testeaza, nu te lasa dusa de valuri, ca fii sigura ca nu asta e voia Domnului, nu lasa pe altii sa-ti croiasca viata ta: pt. ca la final tot de la tine se va cere raspundere pt. ce ai facut sau pt. ce ai lasat sa se intampla. Lupta, iubita, lupta cu dragoste si daruire asa cum te-au indemnat si fetele, si tu stii ca noi aici te iubim. Sunt sigura ca vei gasi calea spre inima sotului si sunt sigura ca si el se va intoarce la tine: "Nici o inima nu poate lupta impotriva dragostei", si cine va fugi de langa cel care il iubeste neconditionat si simte asta?
Doamne ajuta! Sa auzim de bine si de Paste Fericit intru Hristos.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Georgianaaaaaa ce faci? Nu strica Saptamana Mare! Ai grija iubita, ca acum ispitele sunt foarte mari, ca nu rabda cel necurat postul nostru. Hai sa-ti povestesc o poveste a unei prietene maicute la manastire: stii ce se intampla in manastire in post? uite un exemplu clar verificat de ea: spune ca cel rau nu rabda postul si ca intre maici se intampla ca una sa spuna o vorba si cealata sa auda cu totul altceva!!! Iti dai seama?!!! Pai la noi mirenii de cate ori oare se intampla asa ca suntem oricum mai departe de "curatia" din manastiri.
Ai grija iubita, infraneaza putin si gura nu numai de la alimente ci si de la cuvinte. Adu-ti aminte ca esti ispitita si pune frau; pune frau sau daca nu poti, macar cere-ti iertare dupa ce ti-a iesit vorba si ti-ai dat seama (eu asa fac de multe ori cand vad ca e post si de aia parca mai tare ma inraiesc: incerc apoi sa ma caiesc, ma duc la sot si-l iau in brate si-i cer sa ma ierte, ca nu am vrut ). Poate ca vrei sa te duci sa te spovedesti si atunci vin si mai mari piedici, dar stii ca cel necurat nu are mare putere si sa nu te temi de el ca nu poate sa-ti faca in realitate mai nimic... doar tu singura poti sa-ti faci rau si el stie asta si de aia te indeamna
calduros si incurajator de la noi. Doamne ajuta!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

anadomnica ,
stiu atat de bine ce zici ... mi-e clar ... dar am impresia ca nu io gresesc, si de-aia mandria sau poate doar saturatia de a-mi cere de fiecare data scuze indiferent daca gresesc sau nu , mi-a ajuns ... si uite asa .... bulgarele se rostogoleste

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilica75 spune:

buna fetelor!chiar daca nu scriu sint alaturi de voi in fiecare zi citindu-va si spunind rugaciunea de seara......
vroiam sa o incurajez si eu pe livsy spunindu-i ca si eu am trcut prin ceva asemanator (tot plictiseala era motivul)si eu o sfatuiesc sa lupte si sa se roage mult...Dumnezeu ne ajuta ...pe mine un preot in perioada respectiva m-a sfatuit sa citesc acatistul sf.Nicolae...
vroiam sa va mai spun ca am reusit sa trimit listuta noastra la manastirea DINTR-UN LEMN in jud vilcea unde este coana MAICII DOMNULUI facatoare de minuni...
Doamne ajuta !

Mergi la inceput