Casnicia mea a fost o minciuna? (2)

Casnicia mea a fost o minciuna? (2) | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Buna, Marius!
Sa inteleg ca ai deschis un nou capitol? Sau ma insel? Ma deruteaza titlul.
Multumesc.

anna
"Un invingator este victorios mai intii in minte si in inima si apoi cistiga!" - Happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Scuzele mele pentru eroarea din titlu am fost atentionat. Mii de scuze. Am corectat.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Marius, daca se poate, poti sa faci legatura intre capitole?
iti multumesc.

anna
"Un invingator este victorios mai intii in minte si in inima si apoi cistiga!" - Happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marina.s spune:

Anna,nu are rost sa te framanti ca ce zice el,tu esti o femeie desteapta ,ai facut o facultate, nu te-a tinut el la o facultate cu bani,ca sa aiba dreptul sa te faca proasta sau nerealizata.
Bucura-te de primavara,de florile care infloresc.... nu sta in casa cand esti libera,iesi si te plimba,du-te la o cafea cu colegele.
Nu ti fie frica copii nu o sa-i poata cumpara cu cadouri,pt ca sunt marisori,fii prieteana cu ei si discuta cu ei ce te framanta.
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by hoppe

Marius, daca se poate, poti sa faci legatura intre capitole?
iti multumesc.

anna

Ok gata.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Continua.
Acum mi-a spus ca sunt o problema intre el si copii, ca trebuie sa ma elimine.
Imi spune ca sunt o piatra de moara atarnata de gatul lui.
Ca vrea partaj, dar ca nu imi va da nimic.Ca nu merit nimic.

anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

pai daca te elimina pe tine....e fraier,ca sa nu zic altfel....ca -si elimina si copii
iar la partaj ce face?
va lasa pe drumuri?
din prea multa iubire pt copii?!
crede ca acum copii or sa fie mai fericiti?!
ori e trilu-liru...ori ..la fel....
dar acum,in stadiul acesta multe o sa mai zica....
mai tarziu cand isi va reveni(peste 1-2 ani,sau cine stie cat?!) nci nu o sa mai recunoasca ca a spus el asa ceva
tu tb sa fii tare si sa te departezi de el,ca te "contamineaza" rau....
nu-ti face bine sa auzi ce abereaza el...
tu ai grija doar de tine si de copii si lui da-i ignor.....cat poti ...de preferat cat mai mult...
nu e treaba ta ce face el...n-are mama?
sa sune un prieten!

pupici,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Contrapunct spune:

Adica cum sa te elimine?
E chiar haios!
Normal ca te simte ca o piatra de moara de gatul lui! Atatia ani totul a mers perfect, nu i-ai facut niciodata nici un soi de probleme si, deodata,surpriza: femeia asta are chiar personalitate, stie ce vrea, nu ma lasa sa mai fac ce vreau eu! Asta da, necaz!
Cu totii ii intelegem supararea si "compatimim impreuna".
Ana, cu cat e el mai suparat, cu cat te jigneste mai mult, cu cat te ameninta mai tare, cu atat inseamna ca tu te descurci mai bine.
Bravo! Tine-o tot asa!
Nu te certa cu el, nu ii raspunde la acuzatii sau amenintari, refuza orice alt subiect de discutie decat copiii, nu te enerva niciodata ori nu plange in prezenta lui!
Bine?

Mergi la inceput

Cica m-am injosit la proces.Nu am fost in stare sa vad adevarul.
El nu s-a pus la mintea mea, si a recunoscut tot doar pt ca este un domn.Iar el o sa ajunga si mai sus, iar eu o sa raman un nimic.

quote:
Originally posted by Contrapunct

Adica cum sa te elimine?
E chiar haios!
Normal ca te simte ca o piatra de moara de gatul lui! Atatia ani totul a mers perfect, nu i-ai facut niciodata nici un soi de probleme si, deodata,surpriza: femeia asta are chiar personalitate, stie ce vrea, nu ma lasa sa mai fac ce vreau eu! Asta da, necaz!
Cu totii ii intelegem supararea si "compatimim impreuna".
Ana, cu cat e el mai suparat, cu cat te jigneste mai mult, cu cat te ameninta mai tare, cu atat inseamna ca tu te descurci mai bine.
Bravo! Tine-o tot asa!
Nu te certa cu el, nu ii raspunde la acuzatii sau amenintari, refuza orice alt subiect de discutie decat copiii, nu te enerva niciodata ori nu plange in prezenta lui!
Bine?

anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Contrapunct spune:

Te jigneste ca sa te infranga, pentru ca pana acum nu a putut sa o faca.
Nu mai sta de vorba cu el, deloc, deloc. Nu vrea decat sa te otraveasca.
Taie orice comunicare. Chiar si cea referitoare la copii. Copii sunt mari, ce are de lamurit despre ei poate lamuri direct cu ei.
Cat de sus va ajunge el si cat de jos vei ajunge tu - asta nu poate nimeni sti. Se va vedea. Urma alege.

Mergi la inceput