Casnicia mea a fost o minciuna?

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nu te mai gandi la el, deloc, da deloc!
hai, incearca ca pe pagina 25 sa ne scrii numai de tine, de cum ti-ai schimbat lookul, de ce ai facut cu copii, de bunici, nici un cuvant de ex...
in schimb daca face vreo miselie, vino si ne zi, nu tine in tine, de asta suntem aici, sa te sustinem in tot ce hotarasti!

hai, schimba accentul de pe ex pe tine si copii, esti tanara, esti frumoasa, ai doi copii pe care ii poti imbratisa cand ti-e greu (el ce are? reprosuri, atat, reprosuri care indica neputinta de a fi barbat pentru sotia lui)
o sa razi, dar cateodata, cand ajung acasa prind finalul la Dr Phil, un show siropos, cu un psiholog ce da sfaturi vrute si nevrute. Intr-o zi avea un sot care sustinea ca numai el are dreptate, ca el stie tot, ca ceilalti sunt niste idioti! La care Dr Phil s-a infuriat si i-a zis: mai idiotule, daca esti atat de tare si de macho si le faci pe toate bune, cum de esti la emisiunea mea, cu nevasta in lacrimi?
A inverzit tipul si a tacut...

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Hei, Maru,am facut aceste schimbari de aproximativ o luna.
Sunt alta femeie,mi-am recapatat silueta, mi-am schimbat tunsoarea, de nevoie mi-am schimbat toate hainele.La inceput ma gandeam ca sunt prostii, dar am ramas uimita cand am constatat efectul.
Mi s-a parut asa ciudat cand am vazut ca nu mai trec neobservata, mi-am dat seama ca inca sunt tanara.Si m-am simtit f bine cand am vazut cum el ma studiaza, cand am vazut ca nu ii pica bine.
Vreau sa nu mai vorbesc despre el.
Vreau sa nu imi mai vina in minte numai clipele frumoase.Asta ma distruge.
Nu stiu cand mintea mea o sa inlocuiasca in intregime ce a fost frumos cu realitatea, doar atunci totul o sa fie mai usor.Lucrez intens la acest capitol.Si cel mai mare ajutor il am de la voi.
Cand imi este mai greu citesc, si iar recitesc tot ceea ce mi-ati scris.Inteleg si vad ce mi-a facut, devin furioasa.Piedestalul pe care eu l-am cocotat incepe sa se clatine.
Imi dati o putere fantastica, ma treziti din amorteala, imi deblocati mintea.
Recunosc, de aproximativ un an nu stiu cum m-am descurcat la servici.Nu mai puteam sa judec, nu mai puteam sa fac nimic, nimic.Este o minune ca nu mi-am pierdut serviciul, acum sunt auditor,am renuntat la cercetare.Ma mir cum naiba am trecut peste audituri.Am ramas cu multe in urma.Incet, incet, incep sa recuperez.Nimeni din firma nu a stiut ce se intampla cu mine, vedeau doar o femeie cu privirea pierduta.Parca eram de pe alta lume, o nebuna.
Acum au aflat adevarul.Nu am vrut sa spun nimic pana nu am vazut ca totul s-a sfarsit.Unii m-au admirat pentru taria de a face acest pas, altii m-au judecat.Nu au inteles de ce nu am stat in banca mea, ca, vorba aia, aveam o viata materiala dulce.
Prefer saracia in locul bogatiei, dar sa fiu fericita.Vreau si eu cand ma trezesc dimineata sa am langa mine un om care sa ma aprecieze asa cum sunt, cu bune si cu rele, pentru care sa fiu importanta, care sa ma respecte.Dar, astea sunt vise, mai am pana acolo.

quote:
Originally posted by maru

nu te mai gandi la el, deloc, da deloc!
hai, incearca ca pe pagina 25 sa ne scrii numai de tine, de cum ti-ai schimbat lookul, de ce ai facut cu copii, de bunici, nici un cuvant de ex...
in schimb daca face vreo miselie, vino si ne zi, nu tine in tine, de asta suntem aici, sa te sustinem in tot ce hotarasti!

hai, schimba accentul de pe ex pe tine si copii, esti tanara, esti frumoasa, ai doi copii pe care ii poti imbratisa cand ti-e greu (el ce are? reprosuri, atat, reprosuri care indica neputinta de a fi barbat pentru sotia lui)
o sa razi, dar cateodata, cand ajung acasa prind finalul la Dr Phil, un show siropos, cu un psiholog ce da sfaturi vrute si nevrute. Intr-o zi avea un sot care sustinea ca numai el are dreptate, ca el stie tot, ca ceilalti sunt niste idioti! La care Dr Phil s-a infuriat si i-a zis: mai idiotule, daca esti atat de tare si de macho si le faci pe toate bune, cum de esti la emisiunea mea, cu nevasta in lacrimi?
A inverzit tipul si a tacut...

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
[/quote]

anna
"Un invingator este victorios mai intii in minte si in inima si apoi cistiga!" - Happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

ma bucur mult hoppe ca eshti ok, eshti pe drumul bun, sa dea dumnezeu sa fi din ce in ce mai puternica, sa te echilibrezi, sa te detashezi de el. Asha cum ai divortzat fizic de el, sa divortzezi si in sufletul tau. Nu-l lasa sa te mai intimideze. O sa faca ca toate alea, o sa vina cu surprize, dar sa fi pregatita sa faci fatza, sa te ashteptzi, ca nu va renuntza atat de ushor. Cu cat este mai disperat si cu cat se vede mai neputincios cu atat o sa-l obsedeze mai tare sa atace. Contracareaza-l si nu lasa garda sub nici o forma, nu il lasa sa fie un excroc sentimental si sa profite de nimik. Si-a facut-o cu mana lui. Ishi merita soarta. Te-a sfidat ca sotzie, ca mama si ca femeie, si inca o face. Arata-i care ii e locul: in afara familiei. Sa nu-i permitzi sa vina la copiii decat atunci cand are dreptul legal, fara exceptzii, si nu-l mai informa de ce se petrece in casa, ca-i alimentezi atacurile. El se va agatza de orice sa se lege de tine. Incearca sa fi cu 5 minute mai deshteapta ca el. Gandeshte-te ca el s-a transformat in dushmanul tau si nu trebuie sa ai nici mila de el, caci el o va folosi in avantajul lui, sa loveasca in tine.

Sa mergi cu capul sus pe strada, intotdeauna, sa tragi aer in piept si sa urli inauntrul tau: LIBERTATE. Bucura-te ca nu ai patimit mai mult, bucura-te ca ai luat decizia corecta, tzinand cont de circumstantze. Sa nu te invinovatzeshti. Ai facut tot posibilul sa fie ok, dar dragoste cu de-a sila nu se poate.

A, si inca ceva. NU era datoria ta sa-l recucereshti. Nu se raporteaza totul la el. Dragostea e acolo, si aprecierea, si datoria si responsabilitatea si corectitudinea..... sau nu. Atat. Daca ar fi existat acolo, el nu avea de ce sa faca ce a facut. Astea sunt principii cu care se tzine o casnicie. Nu le-a avut, a fost faultat.... si e normal sa se tavaleasca acum.
Fiecare gresheala se plateshte. Eu stiu ca se plateshte in aceasta lume. Si el si-a luat plata. Si-a incasat meritul. Asta a meritat.

Mergi la inceput

Cred ca voi faceti cat 10 psihologi la un loc!
Imi pare rau ca nu v-am scris mai demult.Sigur imi era mai usor.
Voua va datorez inceperea revenirii mele la o viata normala!!
Si va multumesc!!

anna
"Un invingator este victorios mai intii in minte si in inima si apoi cistiga!" - Happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Ai putea sa itzi activezi PM-ul? Doresc sa te intreb ceva personal.
daca nu stii cum, intra la mesaje private si da de la optziuni activare PM

Mergi la inceput

Gata!

quote:
Originally posted by noideea

Ai putea sa itzi activezi PM-ul? Doresc sa te intreb ceva personal.
daca nu stii cum, intra la mesaje private si da de la optziuni activare PM

anna

Continuare:

Casnicia mea a fost o minciuna (2)

Mergi la inceput