Aspirante optimiste >20 ani (294)
Raspunsuri - Pagina 9
Butterfly1 spune:
pai ce sa primesc, un buchet de 5 trandafiri rosii , catifelati si parfumati care au petalele albe pe spate....
Butterfly
cristi_2003 spune:
uite sa va intreb
ma cam doare burtica jos - poate fi din cauza de ovulatie si ca am facut fufu?
pana acuma nu eram atenta la asa ceva, dar e posibil sa ma intepe si stangul si dreptul in aceeasi luna? ca dreptul inteapa mai tare - dar si luna trecuta tot dreptul m-a durut.
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
nikimodo spune:
am citit ca pregnylul este obtinut din urina femeilor gravide....ma intreb cum e recolteaza...??!!! ....ma amuz si eu !!! voi ce mai spuneti ??
cristi_2003 spune:
eu ma pregatesc sa plec acasa
alexia, cum maine de dimineata nu voi avea acces la calculator iti urez de acuma LA MULTI ANI SI UN TEST CAT MAI POZITIV MAINE DIMINEATA[/size=5]
II la toate fetele
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
alexia86 spune:
mulrumesc din suflet cristi 2003!!!
si eu plec acum acasa asa ca ne auzim maine,sper ca cu vesti bune...

http://tt.lilypie.com/K2o2p2.png
Beatrice1982 spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
Buna fetelor,
Eu am semne de raceala, nas infundat, dar si curge asa un pic, un disconfort in gat si o durere infundata de cap.
Offf..trebuie sa-mi iau Oscilococcinum si ceai cu multa lamaie.
Buterfly, tinem pumnii sa fie bebe!
Tuturor fetelor care sunt la ovulatie, multa bafta la prestat!
Ramo5+
Ciao ramo.
Te rog sa ma ajuti cu niste sfaturi, asa ca o gravidutza...parerea ta..
Eu sunt in ziua 25 si azi dimineatza m-am trezit cu un herpes, oare eau herpes gravidutzele sau pot sa imi iau adio de la bebic?
Apoi nu stiu de ce mi-e rau, nodul ala in gat si balonata de vreo 4 zile, mananc foarte putin fata de cat mancam pana acum si nu orice...si tot parca sunt in luna a 5-a.
Scurgerile sunt si e destul de moderat, luna trecuta dupa pregnyl nici macar nu am avut scurgere..deloc, ma stergeam si nu ramanea nik pe hartie...si acum cateodata (lucrez in picioare)simt ca imi curge ca si cand am ovulatie dar e un lichid omogen de cul galbui-bej..ceva de genul.
si am si cearcane si din cate am vazut eu femeile gravi nu prea au.
Dureri de burta am avut si luna trecuta dupa pregnyl, am si acum dar nu asa intense si nu asa des si nu asa intepatoare...
Ce zici? ca eu deja nu mai stiu ce sa cred...
Pe bune,,...ma ajuti cu ceva?
Merci sau oricine altcineva daca stie ceva ma ajutati?
Puiutul meu scump
Sorvint spune:
buna seara fetelor. Am si eu o rugaminte la voi. Ajutati-ma si pe mine. Azi am primit rezultatul la progesteron facut in ziua a 21. 17 OH Progesteron : 4.06 Faza foliculara: 0.1-0.8 ng/ml Faza ovulatorie: 0.3-1.4 ng/ml Faza luteala: 0.6-2.3 ng/ml Post-menopauza: 0.13-0.51 ng/ml
Mie mi se pare mare. deci ar trebui sa fie intre 0.6-2.3 ng/ml in faza luteala nu? Atunci este foarte mare,nu? Este aproape dublu. Ce inseamna asta?
Am citit aici pe forum ca e mare cand esti insarcinata. Dar eu sincer nu cred ca sunt,pentru ca am aceleasi simptome ca in fiecare luna de cm. Acum sunt in ziua 23 si cm ar trebui sa imi vina pe 22 luna asta.
alexia mult succes maine dimineata. sper sa ne dai o veste frumoasa.
va pup
Sorvint spune:
am scris cam aiurea mai sus si nu cred ca se intelege asa ca mai scriu o data.
17 OH Progesteron : 4.06 Faza foliculara: 0.1-0.8 ng/ml Faza ovulatorie: 0.3-1.4 ng/ml Faza luteala: 0.6-2.3 ng/ml Post-menopauza: 0.13-0.51 ng/ml
acum sper ca se intelege mai bine.
mihaelacg spune:
Buna seara ! Sorina, eu la toate sarcinile am avut aceleasi simtome ca cele de la cm, si era foarte insarcinata
, asa ca.....
mihaelacg spune:
alexia, sa ne dai de veste imediat ce afli maine, ne tii cu sufletul la gura...sa nu uiti de noi
, sa dea dd sa sarbatoresti maine 2 evenimente
....stii tu..2 in 1![]()