Aspirante optimiste >20 ani (294)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

mihaela multumesc de raspuns. intr-adevar am sanii mariti si sensibili numai ca asa ii am aproape mereu. si am si unele dureri in zona de jos asa cum am in fiecare luna.imi doresc din tot sufeltul sa fiu dar imi este teama sa imi fac sperante. ar fi minunat. dar nu stiu ce sa zic. mai am de asteptat pana pe 22 cand se implinesc 29 de zile. mie niciodata nu imi intarzie cm. si atunci voi sti
va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Alexia sper sa ai maine II liniutze si sa fii in sfarsit mamica si sa fii fericita si noi cu tine...si sa speram si noi la bebici.
Ma rog in seara asta pt tine si pt toate fetele care vor bebici sa ne ajute cel de sus.

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
Si sa dea domnu II linii, cea de-a doua a fi bine si pala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mie imi frigeau sanii, se mareau si se vedeau vinisoarele, iar durerile de burtica erau ca la cm, ma durea dreapta, stanga, fata, spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Eu nu mai stiu care-i faza.....
Stau si astept mai am o groaza de asteptat...astept
Poate reuseste ceva alexia, butterfly....
Poate shi eu poate nu
Am stari de comportament inexplicabile, odata asa odata asa, sanii dor, mari, mi-e rau, balonata, scurgere, durere de burtica asa putzin...eu stiu, nu mai scriu nimic doar dupa ce fac testul ca tot ma amagesc sau nu...
azi dim m-am trez cu un herpes bucal, si cred ca pot sa imi iaiu adio de la bebic, dar atunci de ce mi-e asa de rau/. sunt in z 25...
nu stiu....
PARERI?
va rog
Merci

Mergi la inceput

beatrice si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine,sanii sunt mariti si sensibili, acum am observat si o scurgere,dureri de burtica am cam de cm. ceea ce imi da mie de gandit este ca tocmai am primit rezultatul la progesteron facut in ziua a 21 si e dublu decat maxima normala. stiu ca progesteronul este marit in caz de sarcina de obicei.dar imi este teama sa imi fac sperante. tu nu poti sa iti faci un test sa fii sigura? in ce zi esti? eu sunt abia in ziua 23. asa ca mai astept.te pup si sa auzim ca ai II liniute la test.te pup

Mergi la inceput

am vazut acum ca ai scris in ce zi esti. da esti cu 2 zile mai avansata ca mine.cat dureaza cm la tine?la mine este de fix 29 de zile.nu imi intarzie nicodata. daca si la tine e de 29 cred ca maine ai putea face un test

II II II sa dea DD la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

quote:
Originally posted by oanaiacovita

Anca, te contrazic.
Duphastonul se ia in partea a doua a cm-ului nu pana in ovulatie.
Si de inhibat ovulatia, am vorbit cu mai multi medici, endocrinologi si ginecologi, si asa cum scrie si pe prospect, nu inhiba ovulatia.
Mitul asta a aparut aici pe forum.

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Asa este ,duphastonul nu inhiba ovulatia.Eu l-am luat trei luni consecutiv si mi-a reglat cm ceas.Asta era acum un an.Acum il iau in stimulare din z16 pana in z25.Foloseste-l cu incredere.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

La Multi Ani ALEXIA !!!!Sa-ti dea DD tot ce e mai bun pe lumea asta , sa fii sanatoasa si fericita ! sa ai partye de cel mai frumos cadou de ziua ta , un !

Butterfly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Buna dimineata fetelor ! Haideti la cafeluta ca se raceste ! Iar m-am trezi prima ?!?

Butterfly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

La multi ani Alexia,tot ce doresti sa se implineasca!

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput