Aspirante optimiste >20 ani (294)
Raspunsuri - Pagina 6
iepumic spune:
Neata, fetelor!!
Butterfly, nu stiu de ce ma obosesc sa scriu...ca vad ca scrii exact ce as scrie si eu!!! Si eu am tot 27 de abia intalniti si ma gandeam la fel....cand il mai fac pe al doilea bb daca nu il fac acum pe primul? deja mi se apre ca am amanat-o cam mult desi...ma simt ca la 18 ani (paote ceva mai desteapta!). Ha ha...Acuma...nu e dupa mine ci dupa ce vrea Doamne-Doamne.
eu incerc doar sa-I dau o mana de ajutor. Pe de alta parte mama m-a facut la 35 si eu o vad tanara asa ca....vrabiutele zboara diferit prin capusoare diferite.
Intrebare pt tine: in ce zi esti? Eu sunt z27 si mi se pare ca am tot felul de simptome: am avut spotting clar, greturi dubioase, mi-e somn in continuu, dureri de burtica, m-am umplut de cosuri...sani mariti, 1 kg in plus la cantar si ma simt umflata...aseara am facut un test si a iesit negativ...deci trebuie sa mai astept...hmmmm...
Pup toate aspirantele si va tin pumnii!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Butterfly1 spune:
Iepu , si eu tot in Z 27 sunt
si tot cu greturi , ameteli , sani umflati si sensibili , balonare , urinari frecvente , ma laud ![]()
Butterfly
Sorvint spune:
Buna dimineata fetelor. Eu mai greu in dimineata asta cu tastatul. va urez multa bafta tuturor celor care urmeaza sa isi faca testul. Eu am cm fix de 29 de zile si ar trebui sa ovulez in ziua a 15, numai ca parca nu se intampla tocmai asa. Eu nu am luat niciodata un test de ovulatie din asta cu liniute. Am luat unul de la farmacie pe care il pot folosi 2 ani. Arata ca un ruj, este un microscop mititel unde pe o suprafata se pune o picatura de saliva si dupa ce se usuca ma uit la microscop si ar trebuie sa vad niste firicele asa pe toata suprafata. Eu nu stiu ce sa zic daca e bun sau nu, dar de 5 luni de cand il am numai intr-o luna mi-a aratat ca as fi avut ovulatie si aia tocmai prin ziua a 18, 19. O sa merg si eu la farmacie sa iau test ca al vostru poate, poate o sa fie mai bun.
fluturas si eu am 26 , nu peste mult timp 27 de ani si simt la fel ca tine ca imbatranesc si parca nu as vrea sa fac copil prea tarziu. Dar uite ca mama m-a facut la 32 de ani si nu mi se pare deloc batrana. sora mea la 30 de ani a facut-o pe nepotica mea si iarasi nu mi se pare delco batrana. Dar cand ma gandesc la mine pur si simplu innebunesc ca trece timpul si nu se intampla.
Va pup fetelor si va urez mult succesc celor care trebuie sa faca testul.
iepumic spune:
Butterfly,
tu ziceai ca in z29 si z33 vrei sa faci teste. Eu o sa mai astept...cred ca pana in z35. SIncer mi se pare ca simptomele astea pot fi si de CM.....somnul poate fi din cauza vremii...asa ca nu vreau sa ma imbat cu apa rece...dar CEVA imi spune...ca totusi...
.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
ruxandrab spune:
Salutare
Am ratat cafeaua si azi :)...
Eu ma chinui in continuare cu testele de ovulatie... negativ... negativ... negativ... ma enerveaza, dar asta este... maine pleaca sotul in delegatie, asa ca luna asta... nu prea...
Eu am 29 de ani, asa ca la 27 nu ar trebui sa fiti foarte ingrijorate...
Iepumic,Butterfly - Mult succes!
Florela - Bine ai venit !
Asteptand un ingeras
nikimodo spune:
salutare fetelor! si eu am pierdut cafeaua ...dar m-am delectat cu un cappuccino de orz foarte bun. Nici eu nu am nici o speranta luna asta...sper pe luna viitoare.
Voiam sa va intreb, daca pregnyl sau ovamit le luati dupa sfatul medicului si cand anume ..?? ma duc sa googalesc dupa informatii
...
ciao!
Sorvint spune:
Fetelor voi sunteti multumite de testele astea de ovulatie?Sunt precise? Am tot citit pe internet si pe forum si am vazut multe fete care spun ca nu au fost multumite de ele se ca nu sunt asa de precise. Eu asa cum am spus am unul care il pot folosi 2 ani,e mai nou aparut si am dat o multime de bani pe el(my test se numeste), dar nu sunt multumita deloc de el.
In ceea ce priveste testele de sarcina eu am renuntat de mult sa mai fac. Timp de doi ani am facut o multime, faceam cate 4-5 in fiecare luna tot sperand. Dar acum un an am luat o hotarare si anume sa nu mai fac decat daca imi intarzie cm. la mine vine fix in a 29 zi si cred ca au fost 2 situatii in care mi-a intarziat. Din pacate de cand am luat hotararea de a nu mai face test decat daca imi intarzie cm, nu s-a intamplat sa imi mai intarzie. Asa ca nu am mai facut. Sper din tot sufletul ca nu peste mult timp sa va anunt ca este cazul sa imi fac unul . Pana atunci va urez mult succes celor care urmeaza sa faceti testul. va tin pumnii. Va pup
adelaalba spune:
Fetelor, nu va mai plangeti de varsta ca eu cu cei 31 ai mei ma inscriu la "fuse-fuse dar se duse"
Eu sper sa fac gemeni ca sa scap dintr-o lovitura!
FLORELA- bine ai venit pe
!
Fluturas
- Iepumic
- sper sa veniti macar voi cu vesti bune.Mie luna asta mi-a venit cm in ziua 25-asta-i culmea-nu stiu de ce asa repede-cred ca de la stres!Dar iau si partea buna- vine mai repede perioada de
-adica ar fii chiar de Paste!Poate se indura DD si face o minune si pentru mine!
Mai nasol ca noi margem la parintii mei si parca mi-e jena sa
in casa lor!![]()
![]()
![]()
.
adelaalba spune:
Fetelor- voi ati luat vreodata duphaston?Mie mi-a dat pt endomutru, ca-i prea mic!E bun de ceva?Are efecte negative?