Aspirante optimiste >20 ani (294)
Raspunsuri - Pagina 5
Butterfly1 spune:
Yubi , fiecare stie ce e mai bine pentru propria persoana si eu simt ca cel mai bine e sa fac un bebelik acuma , pt ca oricum vreau sa am 2. Acuma nu intra altcineva in discutie (cazurile in care anumite persoane au probleme de sanatate si incearca sa faca un bebe de mai multa vreme sau persoanelel la care pur si simplu asa a fost sa fie sau mai stiu eu ce....). Eu m-am referit strict la mine , asa mai au unii niste pasarici lipsa din stol ![]()

Acuma nu vreau sa se simta nimeni aiurea , sincer pt ca fiecare are problemele lui.
Acuma stii cum e , nu stii cum te poarta viata si ce noroc ai.
Butterfly
florela30 spune:
buna dimineata, optimistelor.
Anidaz, sunt noua printre voi, am mai scris la capitolul "inseminare24", acolo mi-am postat si povestea.Pe scurt,am trecut de capitolul analize si investigatii, am facut o inseminare care nu a reusit
dar nu ma opresc eu asa usor pana nu o sa fiu
. Luna aceasta sunt in ziua 4 a CM si am inceput stimularea, dar de data aceasta o sa fie fara inseminare artificiala( ptr ca ar pica exact de paste ziua inseminarii ). Asa ca daca o sa avem productie buna de foliculi o sa-i dam bataie
dupa ce facem pregnylul. va pup pe toate si va tin pumnii sa vedem toate
cate doua liniute pe testele de sarcina.
Butterfly1 spune:
Buna Fiorela ! Bine ai venit printre aspirante ! Sa speram ca va fi soare si pe strada ta ca DD are grija de fiecare ....![]()
Butterfly
florela30 spune:
buna,Butterfly1! multumesc de primire si ma rog la Dzeu sa ne asculte si noua aceasta rugaminte si sa ne daruiasca copii. De abia astept sa auzim numai vesti bune anul acesta.
arinaa spune:
Buna dimineata fetelor,saru'mana de cafea anidaz.Eu ma apropii cu pasi marunti de ovulatie ....deci pregatim terenul.
Florela bine ai venit in randul nostru...sper sa fugi repejor la odisee.
Restul fetelor ce fac?
Fluturas am vazut ca ai simptomeala....mai stai vreo 2-3 zile si treci iar la testare(hai da tu tonul capitolul asta)
Cristi ce faci?pregatirile de nunta cum merg?
Pupici si pt restul fetelor... si o zi cat mai frumoasa tuturor
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Eu am semne de raceala, nas infundat, dar si curge asa un pic, un disconfort in gat si o durere infundata de cap.
Offf..trebuie sa-mi iau Oscilococcinum si ceai cu multa lamaie.
Buterfly, tinem pumnii sa fie bebe!
Tuturor fetelor care sunt la ovulatie, multa bafta la prestat!

Ramo
5+
Puiutul meu scump
Butterfly1 spune:
Doamne-ajuta fetelor ! Sper sa vin cu o veste buna...oricum la mine e mai complicat ca eu am c.m. de 28 si de 32 de zile. Ideea e ca voi face testele in Z 29 si Z 33 ca sa vad ce si cum. Am inteles ca trebuie luat in calcul c.m. cel mai lung , nu stiu ce sa zic , eu iau in calcul ambele situatii.
Am intrat pe un site si m-am calculat acolo dpn si printre altele scria ca testul de sarcina incepe sa se pozitiveze incepand cu 25 aprilie (in Vinerea Mare , ce tare
)asta inseamna Z 36 .
Daca nu-mi ies testele pozitive in Z 29 si Z 33 atunci voi mai face inca unul pe 25 aprilie . Macar atunci sa vad si eu II....
Butterfly
cristi_2003 spune:
buna fetelor
am mai lipsit de pe aici ca ieri a cazut netul - si azi am venit pana in medias asa ca nu stiu ca5t o sa apuc sa scriu
ieri am fost la o cina romantica cu iubi meu, dupa care am prestat, ca mie asa mi s-a parut ca cele 2 liniute de la testul de ovulatie erau la fel
o sa imi fac si azi si maine test si daca tot asa apare prestam. e un pic cam obositor dar e pentru o cauza nobila. plus ca am inceput sa dau jos cele 2 kg pe care le-am pus pe mine din februarie de cand m-am mutat in alba
in rest ce sa va zic - e tare ciudat, pana acuma nu eram atenta la asa ceva, dar acuma simt parca tot ce se intampla in burtica mea, si e o groaza de miscare pe acolo.
arinaa - maine test?
adela - la tine cum e? ca nu am vazut finalul capitolului de ieri
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
kitzy spune:
Neata si de la noi!
Ce mai fac fetele? Face cineva test azi?
39 cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!