Cafea cu aroma de femei-cap 81
Raspunsuri - Pagina 8
lulu_boches spune:
Alooo, pe unde umblati? Acusi deschid catalogu, si cine nu-i gata....
Aida, Iahim, W, Principesa, Ramy,Alic,Dodo,....tot 
Impreuna pentru Emma
alic spune:
prezent!!!!!!
eu nu pot fi asa activa ziua, ca na...tre sa mai si munceasca omul...
bai, dar vad ca suntem cateva care ne expunem cunostintele online....eu ma bat cu al meu sot care sa joace mai intai...nu va zic, la Separeu e tare, am intrat cu o prietena si ne prefaceam fata de-al treilea ca nu ne stim...si da-i bombardament pe el ![]()
ALICe

eu
ina78 spune:
Fetelor... acum inteleg cind imi spuneati ca nu voi mai avea timp. Abia reusesc sa mai deschid calc.
Bebelina mea papa- a luat 130 gr in 3 zile... pentru mine e bine... nu stiu cum spun altii...
Dar papam... cind mai cu spor, cind mai impinsi - trasi.
Vad ca au mai fost micutzi in zona... si la voi era tot cu cintec masa? Nu prea ... vrem papa... desi acum deja trebuie sa papam mai mult.
Va pup si ne auzim cit mai curtind.
eu - Ina si minunea noastra mica
Dodo-pui spune:
Buna tuturor ,
abia acum am ajuns in fata "cupiterului"![]()
Bodo a fost azi la gradi iar eu la "coifor"
,a "inflorit si capul meu".Sotul m-a intrebat cat m-a costat cand i-am spus m-a intrebat daca cumva m-au scalpat de atatia bani
,reactia puiului:wow mama,osu,..desene"
.Dar eu ma simt ok cum nu mai m-am simtit de mult,azi a fost o zi dedicata mie.Daca o sa reusesc sa conving soata sa "ma pozeze"atunci o sa-mi vedeti noul look.Dar cum il stiu la anul si la multi ani!
Aida e in drum spre Disneyland
asa ca strig-o mai tare poate aude
intregul
.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Ei nu ai vazut ca tremur
.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
maru spune:
fetelor, ce e cu linistea asta?
eu mi-am incheiat saptamana de lucru, ca sefu mi-a cerut sa vin cand vine si el, adica luni, marti si miercuri, asa ca de azi, belferesc acasa! Nu ratez nici un show cu prosti de la tembelizor
unde e principe?
Ina, prematurii sunt mai mofturosi la mancare, si ori ii lasi sa le fie foame un pic, da nu te induri, ca nu poti, ori aplici principiul pofta vine mancand!
130 de grame in 3 zile e fantastic de bine, tineti-o tot asa!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
wonderful spune:
6 motive pentru care sa nu te superi pe copii …
1. O fetita vorbea cu profesorul despre balene. Profesorul spunea ca este fizic imposibil ca o balena sa inghita un om pentru ca are gatul prea stramt. Fetita i-a spus ca prietenul ei Johan a fost inghitit de o balena. Iritat, profesorul i-a repetat ca acest lucru este fizic imposibil. Fetita i-a raspuns: "Cand am sa merg in rai, am sa-l intreb pe Johan". Atunci, profesorul a intrebat-o: "Si daca Johan a ajuns in iad ?" si fetita i-a raspuns: "Atunci, ai sa-l intrebi tu"
2. La o gradinita, educatoarea i-a pus pe copii sa deseneze. In timp ce se plimba printre ei, a observat o fetita care era foarte concentrata asupra desenul ei si a intrebat-o ce deseneaza. Fetita i-a raspuns ca il deseneaza pe Dumnezeu. Educatoarea i-a spus ca nimeni nu stie cum arata Dumnezeu. Fara sa isi ridice privirea de pe desenul ei si la fel de concentrata pe pictura, fetita i-a raspuns: Ai putina rabdare, imediat vor sti !
3. Parintii discutau cu copiii lor de 5 si 6 ani despre cele 10 porunci. Dupa ce au ajuns la porunca despre cum "sa-ti cinstesti parintii", copilul cel mic i-a intrebat daca exista vreo porunca si pentru parinti despre cum sa-si trateze copiii. Cel mare a raspuns fara sa stea pe ganduri "sa nu omori"
4. O fetita statea langa mama ei si o studia. La un moment dat, a observat cat de multe fire de par alb are pe cap si a intrebat-o de ce. Mama i-a raspuns: "De cate ori ma superi, sau faci un lucru rau si eu sunt nefericita, imi iese cate un fir alb". Dupa cateva momente de gandire profunda, fetita i-a raspuns: "Deci asa a ajuns bunica sa aiba tot parul alb …"
5. Elevii dintr-o clasa au fost fotografiati pe rand. Profesoara i-a sfatuit sa ia fiecare toate pozele celorlalti pentru ca atunci cand vor creste mari sa spuna "Iat-o pe Jennifer, este avocata" sau "Iata-l pe Michel, e doctor". O voce micuta din fundul clasei, striga: "Si iat-o pe doamna profesoara, e moarta"
6. Un profesor le preda elevilor despre circulatia sangelui. Ca sa fie mai clar, le-a dat un exemplu: "Daca voi sta in cap, tot sangele se va duce in jos si voi fi rosu la fata. E clar acum ?" Un elev insa, avea o nelamurire "Atunci cum se face ca daca stau in picioare, acestea nu devin rosii". Colegul de banca ii sopteste imediat "pentru ca picioarele tale nu sunt goale".
wonderful spune:
Un barbat avea o aventura de cativa ani cu o italianca. Intr-o seara, femeia i-a marturisit ca e insarcinata. Nedorind sa-si distruga reputatia sau casnicia, acesta i-a propus femeii o suma mare de bani pentru a pleca in Italia sa nasca in secret. Daca era de accord sa ramana in Italia si sa creasca acolo copilul, el i-a promis ca-i va acorda sprijinul financiar pana cand copilul va implini 18 ani. Femeia a acceptat, dar s-a intrebat cum va sti el cand se va naste copilul. Pentru a mentine discretia, el i-a spus sa-I trimita o carte postal pe spatele careia sa scrie "Spaghete". La primirea acesteia, el se va ocupa de pensia alimentara a copilului. Intr-o zi, dupa aproximativ 9 luni, cand barbatul s-a intors de la lucru, sotia l-a intampinat confuza:
Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte postala extrem de ciudata.
Ah, dami-o doar, iti voi explica mai tarziu despre ce e vorba.
Sotia ascultatoare i-a inmanat cartea postala. El a citit-o, s-a facut tot alb si a lesinat.
Pe cartea postala scria:
" Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftelute, doua fara.
Trimite mai mult sos!!!!!"

sau