Strumfi de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
ghinetz spune:
Asa...nu am salutat, nu?
Pai sa o fac: saluty! si o 
Si cam atat ca azi Victor e matinal
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
Si noi matinali.Am trimis baietii cei mari la scoli si n-am apucat sa maninc ca s-a trezit strumful.
Cafera si al meu a miriit si s-a foit asta noapte .Si eu ma gindesc c-or fi niste dinti.Dar are deja 6.Este vre-un copil cu mai multi?
A venit ploaia si la noi asa ca azi fara plimbare.Nici eu nu am chef sa ma fuc la scoala pe o asa vreme.
tuturor.
burtika spune:
Buna dimineata si de la noi.
Nonna76, iris are deja 8 dinti, de la 5 luni tot ii ies, asa ca "maraielile" ei le-am pus pe seama dintilor pana acum.
Alinutzaa, nici iris nu a avut pana acum altceva decat nasucul infundat o singura data, de craciun, dar uite ca acum ne-am procopsit cu e.colii astia, dar scapam noi de ei !
Am trimis 2 poze pe mailul comun , daca are cineva timp, poate le pune in albumul comun. multumim.
cafera spune:
Unde or fi poieziile lui Bacovia? Le-am ascuns intr-un sertar, ca la mine in suflet a fost soare permanent. Dar acum, cu vremea asta, m-a apucat un chef de jelitttttttt, numa, numa.
Daca dupa o noapte de maraieli sunt asa, ma intreb cum sunt fetele care noapte de noapte fac de garda?
ioanaiub spune:
buna dimineata
chiar ca e urata vremea de afara, te trage la somn ... si colac peste pupaza m-am procopsit cu un sot bolnav, proaspat intors din China cu cine stie ce boli. la prima vedere ar fi o pneumonie, sper ca nu e vreun virus pacatos, sa viruseze toata familia, acum e la Sibiu pentru investigatii
ieri o zi cu emotii puternice, a nascut prietena mea, cu cezariana, ca micutul (de 3,8 kg) a fost lenes si nu a vrut sa coboare
am trecut si noi pragul 9 luni si nu se arata nici un dinte, presimt ca vor iesi mai multi deodata. Mara exerseaza de zor ridicatul in picioare, nu-i iese de fiecare data dar rade de rasuna casa, aseara se juca tare frumos cu David, faceau "cucu-bau", a fost un spectacol pe cinste
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
violetan spune:
Buna dimineata si la multi ani puiului meu! 

ca azi facem 8 lunishoare la 14.10. Hihihi! Sa traiasca, sa fie sanatos si noi la fel si sa ne traisca sa creasca mari, sanatosi si frumosi toti puii nostri!
Laur n-a mai facut febra, a fost ok, sa speram ca a fost de la dinti sau ceva trecator si atat...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
cafera spune:
La multe luni lui Laur!
Ioanaiub, brrrrrrrrr, virusi din China?
Felicitari frumoasei tale.
violetan spune:
Am mai pus cateva pozici la semnatura, la "poze bebe 7-8 lunishoare", asa, de ziua noastra, pt cine are timp sa ne vada.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
mamii spune:
Neata fetelor si de la noi
am citit tot...nusu cat am retinut 
Raportam si noi 9 luni si 2 zile :) 9 kilograme si 75 de cm![]()
Intrebau niste mamici ce cantitate de carne trebuie sa le dea shtrumfilor.Pediatra mi-a zis ca ar fi bine in jur de 30-35 de grame de carne.Mi-a dat voie sa ii dau ORICE care este gatit pentru bebei si bineinteles BIO!Asa ca pentru o vreme in loc de carne de la supermarket am sa ii dau de la borcanas!
A zis pediatra ca dupa ce terminam cutia de laptic putem sa trecem pe laptic de vacuta pentru bebici ![]()
Uff ce repede trece timpu si copchii ashtia cresc asa...repede..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
povestea nasterii lui bebitz