Cluj rulz! (79) -Paste fericit si luminat!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Fetelor cafeaua e gata! Vorba lui Rolo, care o bardaca pentru fiecare!
Se pare ca anu asta , 200 nu o sa il uit degraba.Au trecut 4 luni numai si s-au intamplat atatea lucruri in majoritatea lor rele.
Macar sa vina caldura sa mai uit de rele.

Azi ma duc la Roxa sa iau banii stransi de colegele ei si a Mihaelei.Trec sa iau banii de la Erika si o sa te sun si pe tine Oana.Sa nu uit sa o sun si pe Ada.
Deocamdata sunt 1100 de lei dar dupa ce adun si restul de bani cred ca ajungem pe la 2000 si ceva!E super nu?

Azi am nevoie de cateva secunde de ganduri bune.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Mamamiaaaaaaaaa...a trecut ceva timp de cand n-am mai intrat pe la voi.Adevarul e ca v-am mai citit sa vad ce mai faceti,cum sunteti?dar la capitolul scris sunt cam lenesa.RusinicaCreola
Un sincer 'LA MULTI ANI' ,plin cu sanatate le urez tuturor sarbatoritilor acestei luni!va multumim pt urarile adresate pe 13.

Anacezara,chiar ieri cel mai bun prieten a lui Sarah(Victoras ,3 anisori si 3 luni )a fost operat de polipi de catre dr Ene.Miercuri i-au facut analizele,iar joi la 11 jumate a intrat in operatie care a durat o jumate de ora.La ora 4 erau deja acasa.Mamica baietelului mi-a povestit ca medicul e super,a avut rabdare sa-i raspunda la toate intrebarile atat ei cat si lui Victoras...cu toate ca a intrat ultimul dintre copii in operatie...au lasat-o sa stea cu el in reanimare .,dupa ce s-a trezit a fost un pic agitat dar aseara fiind deja si pe teritoriul lui era Vic pe care-l stiu eu.

Carrie intrebai de ceva locuri pt petreceri...dupa masa trebuie sa mergem la 2 ...una e la club Mickie ,e f fain acolo numai ca nu e spatiu suficent pt asa multi invitati cum aveti,cea de-a doua e la Marylend ,aici in mAnastur,unde sptiul am inteles ca-i ok dar cu mai multe detalii vin zilele urmatoare.

Asi saptamana viitoare ,mai precis luni ,te sun sa vedem cand ne putem intalni...in leg cu ampania...FELICITARI,atat tie cat si pt Rolo

Roxana asa m-a prins conquiztadorul de mi-am pierdut nu stiu cate nopti,,
plus ca daca nu intru inainte de culcare sa joc macar o data ,doua ori nu pot adormi,f fain jocul...mai ales cand cuceresc Romanica ,ce bine ma simt!

Nana sim pt tine ,pune-o,te rog, in gradina ta pe care numai o persoana speciala o stie ingriji .

,Raluca si Erika le doresc sa duca in continuare sarcina cu bine !
Arleena voi ce mai faceti?Profiti ca ai bunica langa tine?bine faci

Tuchi ,voi v-ati mutat in Grigorescu?Ne-am intalnit si in parcul de pe Somes cu Medeea si Dragos.

Olim sa-ti traiasca frumosul fecior!

Svety ,te-am tot sunat acum 2 sapt.,faceam naveta in Turda si mi-ar fi placut sa ne intalnim sa mancam o prajitura la Rusalca si sa va vedem cat de mare si frumos ati crescut.

Despre noi va spunem ca suntem ok,am inceput cu dreptul gradinita,plangeam(smiorcaiam) doar la despartirea de mami...in rest toate bune si frumoase.Eu inca stau acasa ,dar din toamna dupa ce Sarah va merge la program lung imi voi cauta si eu ceva de lucru ...ca ma simt de-a dreptul 'plafonata'.

si un sfarsit de saptamana frumos la toata gasca
Olim sa-ti traiasca frumosul Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata si de la noi!!!

Stanca, in doua minute vin si eu cu cafeaua in fata, si o savuram impreuna, daca nu cumva tu ai terminat-o deja nu ma pricep la incurajari, dar te rog mult sa nu te mai gandesti la lucrurile rele din anul acesta, sa fii tot tu, plina de viata si optimista, pentru ca binele va aparea cand te astepti mai putin. Doamne ajuta!! si mai ales gandeste-te ca nu multe dintre noi si nu numai, s-ar putea mobiliza sa faca ce faci tu!!un buchet mare de pt. tine!!

Creola, multumim de incurajari; si

Oanaaaa, ce m-am bucurat aseara sa-ti vad postarea...

Criss, mare iubareatza ai acasa

sa va zic si de gaza mea dulce... aseara a venit de la tzara cu socrii mei... era asa incantata ca ne vede, mi-a sarit in brate de m-a rasturnat, m-a strans si m-a pupat de nu o mai puteam dezlipi de mine... cand m-am ridicat in picioare, ca nu mai puteam sta la nivelul ei, m-a intrebat daca bb e bine, a pupat burtica si a povestit cu el de parca il avea in fata... acum am dus-o la gradi la copii, ca altfel "nu trece de grupa mica"... am un copil docil si cuminte, nadajduiesc ca va fi asa si dupa ce vine pe lume...

va pup si va doresc ganduri bune si sentimente numai pozitive

pa-pa

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

in asteptarea celui de-al doilea ingeras34sapt.+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

aaaa... Rolo, sa te astept cu postarile?? ca-s fata de comitet si tin la tine

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

in asteptarea celui de-al doilea ingeras34sapt.+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Stanca merci de cafea si ... toate gandurile mele bune pentru azi (si nu numai) ca sa trecu cu bine peste tot ce ai de trecut
Ai o lista de cumparaturi pt copiii maicutelor? Pot sa te ajut cu ceva?

Creola ce bine ca ai mai dat pe aici! Multumesc pt floare, o pun la loc de cinste intre cele 16 lalele care mi-au iesit si ... sunt o persoana obisnuita cu simturi ceva mai ascutite date de semnul zodiacal (rac )

Raluca sper ca pana acum sa-ti fi trecut supararea, pai ai tu timp si nervi de consumat pentru nimicuri din astea? Ia de aici si pt tine si pt Stefania

Cristiana bine ai venit la baza! Dupa ce epuizezi subiectul maritis sa trimit fata si la mine ca sa-i fac o descriere a situatiei "parteneriat civil" ca sa decida fata in deplina cunostinta de cauza

Manu am uitat sa-ti zic sa-ti fie de bine cu noul look!
Rolo tu carecumva lucrezi la ministerul ala ... cu familia si alte parteneriate? Nu e important dar am directionat intr-acolo niste ganduri neortodoxe

Oana uite pt uitare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ia uitati-va la lista de pe prima pagina.Nu e frumoasa?Si o sa mai creasca.

Multumesc inca odata pentru gandurile bune.O sa trec eu peste toate ca doar imi sunteti alaturi.

Dana bine ai revenit! Imi era dor de tine.

Simona am lista de cumparaturi dar inca nu am terminat de adunat banutii.Saptamana viitoare daca poti sa vii cu mine la cumparaturi ar fi perfect si daca si Calin ne ajuta cu masina pot sa ma declar fericita.

Raluca multumesc

Sunt un pic nelinistita ca Razvan a inceput sa tuseasca.Nu face febra dar ii curge nasul ca o fantana.Cred ca de la muci tuseste ca l-am intrebat si a zis ca nu-l doare nimic cand tuseste.Mai vedem.

Mergi la inceput

Stanca poti conta pe mine / noi. Luni si marti nu pot eu iar vineri plecam spre ai mei, deci orice-ar fi trebuie facut pana vineri.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asi

Imi place semnatura ta

... si super lista! ca sa nu mai zic super fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Conteaza si pe noi... STANCA! venim la cumparaturi ca si anul trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Ola fetelor

no is amarata... a trebuit sa ii dau antibiotic mamarutei, nu am mai biruit cu febra si era a treia zi si nu mai puteam sta pe 39 pina luni.vreau o clinica privata unde sa poti face analize si in we!

Stanca cum ti-am zis ca exista sanatate exista de toate!si BTW fetelor mergem cu Staca si Bogdan la concert la Def Leppard si Whitesnake, maine comand biletele.daca mai sunt doritori ii asteptam sa se anunte:)

Stanca te rog trece-o si pe Raluca cu 50 de roni, sunt la mine, trebuie sa ti-i dau sau ne decontam cu biletele, cum preferi

Creola multumesc de info si bine ai revenit!le-am retinut deja la fete locatia ptr party pe str Bradutului in 17 mai, sa fie o data intre zilele lor

we placut la toate

Mergi la inceput