Cluj rulz! (79) -Paste fericit si luminat!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

ciudat lucru ieri am scris un mesaj am si vazut ca a aparut si azi nu-l mai vad....

o felicitam din suflet pe Ilenuca!!!!!!la multi anisori fericiti!

eu acuma am iesit din workshop, hotelul a fost absolut mortal, mancarea nu mai zic ca cred ca vin cu 2 kile in plus!!!peste 2 ore plec la aeroport si nu mai pot de dorul fetelor plus ca-s super ingrijorata ca bb a facut febra.am un feeling ca e de la dinti!sper!

Ralu l-ai intrebat pe Muresan de recoltare?sper ca da!

Anacezara, da io ti-am raspuns, psre ca nu a disparut si acel mesaj

no trebuie sa ies, salutari de la Germanika, ca in curand o parasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Criss, drum bun iti doresc, o noapte cat mai usoara, iar dimineata sa vii cu vesti bune despre Sofia si starea ei, Sanatate multa va doresc

Stanca,

dragelor, noapte buna tuturor

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

in asteptarea celui de-al doilea ingeras33sapt.+

Mergi la inceput

buna dimineata, dragelor!!

poftiti la , eu aproape am terminat-o si ma pregatesc de plecat cu treburi prin oras. Doamne ajuta sa umblu bine si sa rezolv ce trebuie

va doresc zi frumoasa, mai calduroasa decat cea de ieri si numai bine!!

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

in asteptarea celui de-al doilea ingeras33sapt.+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici, neatza Ralu
Da si mie o bardaca de cafea ca imi cad ochii in gura de oboseala.
Cristiana, si io iti zic drum bun spre casa, desi cred ca ai ajuns acasa si e mai nimerit un bun venit acasa. Si multumim mult pentru urari.
Manu eu stau la Cj de vineri pana luni, adica o nimica toata, dupa care revin la Bucuresti si pe 1 mai merg la mare cu familionul. Nasii mei au casa la Vama veche si mergem acolo cateva zile. Deci pe 29 si 30 sunt in bucuresti, asa ca poate ne vedem la un mall sa bem un cico
In rest, ma laud si io ca suntem pe ultima suta de metri cu campania noastra de Pasti. Am adunat 1400 lei si ieri am fost si am cumparat cadourile pentru copilasi, 25 la numar. Am portbagajul de la masina full. Nu mai intra nimic. Vineri mergem sa le ducem cadourile iar sambata le-am rezolvat sa mearga la teatrul ce copii sa il vada pe Harap Alb.

Abia astept sa vad cum va fi totul. Io sper ca bine.
Va pupacesc pe toate.
Mai viu mai incolo, ca Ralu m-a cam depasit la mesaje si trebe sa prestez putin s-o ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

sunt aici!
merg la Bucuresti scurt, plec luni si revin marti, daca aveti vreun comision ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salut gagici!
Fac curatenie dar am o tanti ajutor
Nu imi prea place dar decat nimic .....

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

olaaa

Stanca, decat singura, mai bine asa

Criss., cum se simte printzesuca?? sper ca sunteti bine, va cu drag.

Rolo tizule, te astept cum sa nu, doar suntem de-acelasi nume...

Simona, drum bun si numai bine!!

sunt suparata si nu am kef de povesti... mai tare decat prostia, pe lumea asta ma supara nevointa si rautatea. mi-e greu sa nu pun la suflet, dar roata se intoarce intotdeauna...

o dupa-amiaza frumoasa, pa-pa

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

in asteptarea celui de-al doilea ingeras34sapt.+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
ralu, nu mai fi suparata ca nu merita, voi sa aveti grija de voi si sa fiti bine, ca in rest nu conteaza nimic
nana-sim drum bun la bucuresti
rolo, ce mai zici?
asi, cred ca maine trimit ceva pachet si bani, oricum mai povestim
carrie, ce iti fac printesele, cred ca cuma va iubiti toate
pupam clujencele si va doresc sa aveti o seara faina

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola inainte de nani, am ajuns f bine, da am dormit repede=putin:)

Sofi face febra mare in puseuri, is cam stressata , a vazut-o dr azi si nu a gasit nimik sau e o infectie ascunsa sau dintiiare gingiile f umflate si rosii.da ma asteapta iar o noapte alba cred

sa va zic ce o perlata gazulica mai mare ieri.zice:
"io cand cresc mare cu cine ma marit?"
precizare, intrebarea ii era adresata lui tata alias Bicu.
el umpic socat"cu un baiat care o sa-ti placa si pe care o sa-l iubesti, si el sa o sa te iubeasca pe tine"
ea" da il am deja pe Adam"(pretenu de la gradi)"pot sa ma marit acum?"

maritatu fiind in acceptiunea ei sa te imbraci frumos in printesa si sa te pupi cu printul

anacezara, ai gasit postarea mea cu polipii?mai ai nevoie de alte informatii?

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

anacezara, si dragos a fost operat de polipi la 4 ani, sau ceva inainte de 4. si nici n-am putut sta cu el. eu una am fost cumplit de suparata pe ei (medici).
oricum, dragos e viteaz el de felul lui si a trecut cu bine peste tot. l-am lasat dimineata si l-am luat mult mai tarziu decat ne-au spus ei ca vor iesi. dar nu l-am intrebat pe dragos mai nimic, am dat-o inainte cu mesajele de imbarbatare si intr-adevar a uitat f repede. a si vomat odata in drum spre casa, in mijlocul orasului si f dintr-odata dar nimic ingrijorator.
am dat ceva mai multi bani la medic si doar dupa operatie a primit dar tb sa-mi scormonesc in memorie cine a fost ca acum nu-mi pica fisa.

stanca, nu stiu cum sa fac sa ajunga si banii mei pt copii la tine, daca ai idei sau iesi dimineata prin oras te rog semnalizeaza-ma.

simona, acum scriind aici mi-am adus aminte de remainder-ul de la tel mau pus acum 1000000 ani. sunt absolut

salut restul trupei de la cei mai mici la cei mai voinici si plec in pat ca m-am procopsit si eu cu o durere in gat absolut usturatoare.

noapte buna

PS cu riscul sa apara mesajul de 2 ori mai dau un "trimite" ca nu mai apuc curand un asemenea mesaj

Mergi la inceput