Cluj rulz! (79) -Paste fericit si luminat!
Raspunsuri - Pagina 21
olim spune:
salutare tuturor
raluca,a sa facea si alex cand era mai mic, ba mai mult reusea sa faca pisu dupa ce ii schimbam scutecu si hainele.Pt sughit am auzit ca e ine sa iid ai un pic de lamaie, eu l-am lasat sa sughite.
rolo, te asteptam in spania
unde mergi, poate ne faci o vizita.
fetelor, va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta tuturor
carrie, nu cred sa fie mare lucru, poate s-a lovit undeva sau e o inflamatie oarecare, nu iti face griji
a, daca stiti pe cineva serios care vrea sa inchirieze un apartament cu 3 camere al meu e disponibil.Vreaus a fie cineva serios sa aibe grija de el, ca nu ii merge bine daca il tin inchis.
Ma duc ca trebuie sa papam si sa mergem sa platim biletu de avion, pe 31 mai sntem la Cluj eu cu Alex![]()
va pupam pe toate

mama gomboti unguresti
si eu la dieta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
roxana1974 spune:
aham, mai inainte am vorbit si eu cu Cristiana si mi-am confirmat a nu stiu cata oara ce ou stricat sunt: am uitat sa-i spun La Multi Ani Carinutei! Asadar scriu aici
sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!
Va 
Roxa
mariana tache spune:
Fetelor, azi mai rezervata, o sa incerc sa imi fac simtita prezenta.
Sunt total blue ![]()
Cristiana, cu siguranta problema Theodorei nu-i o problema; nu te mai necaji. 
Vai, in legatura cu sufocarea ta de dragostea fetelor..... asa bine te intelegem! in fiecare secunda simtim la fel; cred ca toate fetele sunt in asentimentul nostru.
Erika mmmmm; gomboti; excelent; azi imi fac si eu ![]()
Raluca, pupam Stefania cea preocupata si dulce; doamne ajuta sa fie tot asa!
Sa aveti o saptamana buna!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
ola gagici
io-s bine dispusa desi sunt asa incarcata la job de si explodez!
maine merge Theiutza la dr acolo is emotiile...
am pus si eu niste pozici, cam cu o luna jumate decalaj in urma da bine si asa:)
http://community.webshots.com/album/563395311yessbd
multumim din suflet de urari dragelor!
Mariana
ptr imbunatatirea dispozitie tale:)
aidaciolac spune:
Dragelor , imi cer scuze ca va deranjez , dar am nevoie de ajutor 
Stiti cumva in Cluj un homeopat , naturist , manastire , calugar , o speranta care ar putea face o minune pt fetita mea , in afara de domeniul medical.
Este cineva care ne spune ca acolo Emma va fi bine , va gasi speranta de a fi bine. Nu intelegem mesajul si cerem ajutorul vostru in caz ca stiti ceva.
Stiu ca pare bizar , dar nu mai avem alternative si ne agatam de orice informatie.
Asteptam raspuns si va multumim anticipat!
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
asi spune:
Buna dimineata gagici!
Cafelutza e gata.Poftiti!
Aida ti-am trimis pm.Sper sa fie de ajutor.
La multi ani Sofia! 
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Dragelor , imi cer scuze ca va deranjez , dar am nevoie de ajutor
Stiti cumva in Cluj un homeopat , naturist , manastire , calugar , o speranta care ar putea face o minune pt fetita mea , in afara de domeniul medical.
Este cineva care ne spune ca acolo Emma va fi bine , va gasi speranta de a fi bine. Nu intelegem mesajul si cerem ajutorul vostru in caz ca stiti ceva.
Stiu ca pare bizar , dar nu mai avem alternative si ne agatam de orice informatie.
Asteptam raspuns si va multumim anticipat!
AidaDISNEYLAND PARIS 2008
vezi aici www.aosan.com (e in jud Timis) si sanatate multa!
ralucames spune:
ola, iubitelor!!
Aida, sper sa iti fie de ajutor informatiile de la fete, Doamne ajuta sa fie fetita ta bine!!
si ca sa n-o las pe Mariana singura din trupa, blue, ma altur ei...
adica: Luca e un papacios si de maine o sa-i iau tetina... fac cu nervii la gandul ca n-am lapte suficient, dar realitatea e de fapt ca el vrea numai la san; papa, doarme, scanceste si se linisteste numai in brate... asa ca de maine il "pedepsesc"; in schimb ii place ff tare la baita, e un scump...
Stefi... cuminte ziua, seara la culcare ne dispera... trage de timp, are ifose pe care nu mai stiu cum sa i le scot... si abia vrea sa doarma, numa pe la 11... si lista ar putea continua...
va pup, ca daca ma vede nasha unde-s la ora asta, pune batzu pe mine
noapte buna tuturor!!
http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Buna dimineata fetelor!
Am deschis capitol nou
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121123
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
nana_sim spune:
Raluca daca n-ai lapte suficient incearca sa iei Galactogyl, daca e doar rasfat ... opreste-l pana nu e prea tarziu dar cu masura, puiul are totusi nevoie sa se linisteasca si caldura corpului tau e tot ce stie. Mama Smarandei, din cauza ca avea taietura de cezariana, doar se intindea pe pat lana pui, fara sa=l ia in brate, dar aproape ca s-o simta. A mers!
In rest, eu sunt bine, pe fuga dar asta nu-i nimic nou. Zanul are de ieri in proprietate un zebu (ruda din Madagascar a vacii noastre) pe nume Tibika, deci deja a devenit o partida buna cu asa zestre ... ![]()
Pup toata gasca!