Cluj rulz! (79) -Paste fericit si luminat!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Azi sunt in pana de cuvinte a plecat zanul in Madagascar pentru 3 saptamani.

Totusi, bine ai revenit acasa Raluca, si tie si lui "prapaditul si grabitul" Luca Mihai De azum incolo 1 mai va insemna altceva pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

In primul rand "Bine ai venit" pt Luca si sanatate multa mamicii. Ralu toate gandurile noastre bune si o .

Aceasta fie spusa, salutari si pt voi fetelor. Harnicute cum va stiu, dar am cetit tot tot.
De luni sunt cu job la domiciliu si desi speram sa ma mai eliberez parca nu s-a schimbat mai nimic, tot fug la ITM in fiecare zi, de munca esteee .....

dar in alta ordine de idei, Simona nu fi supi ca vine inapoi cat ai clipi. iti tinem noi moralul sus pana atunci. uite:

ieri vedem cu dragos o albina pe o urzica si intreaba:
- pe albina nu o pisca urzica?
- nu pt ca albina are alt fel de piele ....... bla bla
sta puiul se gandeste dupa care concluzioneaza:
- dar asa-i ca daca se aseaza pe un cactus nu se inteapa in inima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca bine ai revenit!Bine ca totul a trecut cu bine si Luca e sanatos.Asteptam pozici.

Simona .Noi suntem aici si daca putem sa-ti facem mai usoara asteptare nu ezita sa ne zici cum.

Rolo ati avut un concediu adevrat mare-munte.

Oana ai un Dragos mortal si tare intelept.Acum ca esti la domiciliu poate dai mai des pe aici ca toate fetele au cam "sters-o" ca cica-s ocupate rau.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Raluca, bine ati venit acasa! doamne ajuta ca Luca sa ramana tot asa cumintel, sa fie sanatos; nu ne-ai spus de Stefania; ce face? cum reactineaza la "surpriza"?
Vrem poze!

Manu, ce-mi spus? te intorci la Bucuresti???

Rolo, stii tu cum e; cand copilul altuia e neastamparat se numeste ca-i dragut! asa ca, am auzit de Ileana cum patruleaza (adica unmbla in 4 labe) si ca e o scumpa!

Simona, . te asteptam cu drag acasa .

Oana, absolut delicios Dragos! F profund gandit .

Si fiind vorba de copii, va zic noutatea noastra: de luni l-am dus si pe Simon la gradi. Pana acum..... esec.
Ieri a plas; taica-sau l-a gasit un lac de apa; iar dupa cum il stiu eu, asta inseamna ca a plans pana la epuizare; cica ii era dor de tati; Stefan l-a consolat, l-a iubit, ca intr-un final sa-l apuce si pe Stefan plansul; explicatie: "mi-au curs si mie lacrimi pt ca mi-a fost mila de Simon" .
Azi (stiri BBC ): de dimineata n-a vrut sa plece la gradi; intr-un final il duce; la ridicare educatoarea i-a spus lui Adi ca azi a fost mai bine; a plans mult mai putin, dar nu l-a lasat pe Stefan in pace; nu l-a lasat sa fie atent la activitati; nu l-a lasat sa manance; ioi! am si iutat cum a fost cu Stefan; oare ne tine mult???

Si fiindca am logoree , iata ce ne-a spus Stefan intr-o zi:
"mami, tati, stiti unde stau ingerii? (noi; unde?)... la noi (el si Simon) pe umar; si ne apara de rele; iar cand se obosesc se duc sus la dl. Iisus, iau putere si vin inapoi la noi pe umar"

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ralu un milion de pentru tine si Luca. Tare ma bucur ca esti bine. M-am gandit azi intens la tine.
Simo si pentru tine Nu mai fi trista. Data viitoare zi-mi mie si ma duc eu in Madagascar in locul zanului.
Mariana, ai doua bucati copii be-sti-ali. Tare destepti sunt copii in ziua de azi. Scot niste perle de te dau pe spate. Cu gradinita.... spune-i la Roxana sa iti povesteasca cum a fost prima ei zi la gradi si cum am ajuns sa merg si eu la 2 ani cu ea ca nu statea singura.
Fug acasa la bestie. Va pup pe toate

Mergi la inceput

Am uitat,
cele mai recente poze cu bestia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

fetelor!!

Doarme gaza mica, asa ca dau navala la noi, pe forum
pt. urarile de primire;tuturor!!

Deci, Mariano, a trebuit sa nasc io, ca sa-ti faci aparitia si sa ne bucuri cu postarile delicioase, te rog sa nu ne mai lasi balta! Mortali copiii tai, pana la urma o sa le placa ff mult la gradi.lor (azi cand am deschis calculatorul, era mama la mine si incerca sa ma hraneasca... iar cand a vazut ca stau pe mess, m-a blagoslovit bine si a trebuit sa ies)
o sa incerc azi sa pun niste poze, dar Yahoo s-a inchis si altu nu stiu inca cum sa fac... dar ma straduiesc... Stefania e la final cu bubitele, inca sta la socrii mei, Rares face naveta intre noi si ea; micutza nu stie ca suntem acasa, ca sa nu sufere prea tare ca nu ne poate vedea... sper sa o putem integra in peisaj pe joi-vineri... il cere in shimb la telefon pe Luca, spune ca-i da creioanele ei colorate, ca o sa-l pupe pe frunte... etc-etc... e o dulcica

Rolo, parca am simtit gandurile intense, ca tare bun moral am avut si azi

Simona draga, te rog sa nu fii ff. suparata, ca vine zanu inapoi cat ai clipi!! pana atunci noi iti sustinem moralu sa treaca si mai repede!

Oana, mortal Dragoshel, delicios ca si pana acum!

Criss, deja mi-am calculat zilele pana la ziua fetelor, asa ca nici nu e sigur ca nu-mi fac aparitia cu printzishorul la petrecere Am un kef nebun de dans... de numa... azi l-am dansat cateva clipe pe Luca, dupa alaptat, pe muzica Angelei Similea... un deliciu...

Stanca draga, si o sa pun pozici cu cei doi rasfatati ai mei... aaa, azi a dus-o Rares pe Stefi la Muzeul Satului unde s-a organizat o serbare campeneasca de traditii si porturi populare, de la ISE... fata mea a imbracat prima data un costum popular si e tare frumusica in poze...

Manu, grea decizie trebuie sa iei... dar oricum te incurajam cum sa-ti fie tie si lui Luca cel mai bine!!

deocamdata va las cu drag, incerc sa-mi fac un proiect pt. sambata, poate reusesc macar sa-l trimit la scoala, daca nu kiar sa ma duc... (nu ma bateti, ca incerc sa nu exagerez)

pupici tuturor

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

a sosit cel de-al doilea ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

uau, fetze dragi de care imi era taare dor:Mariana si Oana, welcome back!

Raluu, bine ai adus finutzu acasa, caditza asta bengoasa a noastra abia asteapta sa-i mureze fundicul

eu ma declar iremediabil indragostita de mamarutze, daca le vedeti cum se joaca...is capabila de mari eforturi ptr ele, azi am condus Jucu si back, luat fetele fugit in parc alergat cu ele si dupa ele de sunt ca o lamaie stoarsa acum.
Sofi a plans tare rau, cum nu a facut-o demult susoectez dintisorul cu nr 5 care sta sa crape si o supara.

Simona multe ganduri bune de la noi si drum bun lui Calin.ce face taman in Madagascar??

Mariana si oana, deliciosi baieteii vostrii abia astept sa-i revad, si am un feeling ca va fi curand

Manu, e o decizie f grea, nu-mi plac deciziile grele desi de multe ori trebuie sa le luam.orice ai decide mergi inainte.

Rolo, am savurat pozele mamarutei tale, e taare scumpica.ce mai mancati?cum stati cu umblatul?Sofi desi de 3 luni sta bine in picioare nu-si da deloc drumul dar are o viteza in 4 labe parca e la raliu

Olim ce mai face pitiku tau?

no va pup ca si io am avut logoree acuma

Mergi la inceput

Ola gagici,
Ralu incearca webshots pentru poze. E destul de usor daca am reusit pana si io

Cristiana cunosc senzatia, eu abia astept sa ajung acasa la bestie si nu mai ies deloc fara ea. Ileana s-a facut o razgaiata de la cornitele pe care i le pune toata familia incat acum ea ne conduce pe toti. Nimeni nu misca in front. Nici macar buna-sa care mai mai are tentative palide de a o dresa...dar esuate toate lamentabil
Cu mancarea sta foarte bine, mananca orice ii dau. Am inceput sa ii dau cam ce mancam noi, daca e gatit mai light si fara prajeli. In rest baga fructe la greu. Orice fruct dar are o preferinta pentru capsuni.
De umblat singura doar daca are de ce sa se tina. Merge pe marginea patului sau in patru labe tot asa cu viteza. Cred ca in max 2 saptamani isi da drumul si fara sa se tina de nimic si mi-e tare teama ca o sa pierd momentul.
va las acum, ma intorc la treburi.
pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata, fetele mele!

Raluca, da, e adevarat: a trebuie sa nasti tu ca sa revin si eu pe forum (adica doar la Cluj rulz); mi-a trebuit un motiv bumm pt asta; mi-a fost greu sa va scriu din nou; vezi ce putere are un copil? nasterea unui copil este intotdeauna un moment fantastic si clar... schimba vieti. Dar din aceasta revenire nu o uit nici pe Stanca; ea m-a tras de maneca si mi-a dat de inteles ca-i musai sa intru ca o sa am o surpriza (nu mi-a spus ce ).
Draga de Stefania! inca nu-i acasa; sunt tare curioasa cum va reactiona; doamne ajuta sa nu o ia cu gelozie!

Rolo, m-am uitat la poze; ffff draguta Ileana; jur ca imi venea sa ii trag o smotoceala prin poze, mai ales la poza aia cu tine cand ai atentat la figura ei . Mi-a placut mult poza cu batranica+Ileana+Serban; cine e batrana?

Roxana, ia hai cu marturia! cum a fost cu gradi a ta???

Cristiana ; ai vorbit cu Roxa la tel? ca a avut insarcinare sa te sune.

Fetelor, mor incet cu Simon. m-a sunat Adi si mi-a spus ca dimineata abia la bagat in gradinita; doar cu pacaleli; cica: "eu te astept afara" ; iar pe cand sa-l lase a urlat ca din gura de sarpe si abia a reusit sa plece de acolo; educatoarea a zis sa plece ca se descurca ea; sunt tare curioasa cum va mai trece si azi.
ieri noapte a visat si a vorbit prin somn: "vreau la casa mea! vreau la casa mea!".
Brrr, cu Stefan n-a fost asa de greu; sau cel putin nu-mi amintesc.
Incurajati-ma, va rog! Spuneti-mi ca totul va fi bine! [:((]

No, ma duc si eu la treaba; sa aveti o zi buna; pupici o mie!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput