18 ani-iubesc o femeie matura!

18 ani-iubesc o femeie matura! | Autor: kariguld

Link direct la acest mesaj

EA -33 de ani, doctor stomatolog, cabinet propriu, casa , masina ,bani.....nu prea frumoasa, dar mereu aranjata , cu un corp de invidiat.
EL - inca nu are 18 ani, va implini in august, elev la un liceu bun din capitala, cuminte, inteligent, frumos, ascultator de parinti....
acest tanar este nepotul meu, baiatul fratelui meu!

acum doua zile am aflat, de la cumnata mea, ca nepotul meu are o relatie cu tipa de mai sus, care este o cunostinta comuna de familie!
mama lui e innebunita, el este in ultimul an la liceu, il asteapta examene de bac si apoi la facultate, dar de cand cu relatia asta...

am ramas si eu muta, nu stiam ce sa-i spun... ce sfat sa-i dau... ce sa-i spun unei mame care si-a crescut bine copii, (ca are trei, s-a implicat mult in educatia lor, toti sunt copii foarte buni...) cum pot sa o incurajez?

de aceea m-am hotarat sa scriu aici... poate primesc un sfat de la voi!
inchipuiti-va ca parintii lui au incercat sa discute cu el, dar el le spune ca :"iubeste o femeie matura!". si e greu de purtat o discutie cu un adolescent indragostit...!!

Kari

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Kari, habar n-am ce se poate face insa duduia aia risca puscaria, ca nepotul, zici tu, e inca minor.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cred ca ar trebui sa-l lase in pace, o sa deschida ochii singur si o sa vada fetele de virsta lui. Daca ii interzice sa se vada cu ea va fi mai rau, probabil nu se va mai gindi nici la invatat. Nici sa vorbeasca cu ea, sa-i spuna sa le lase copilul in pace, nu e bine, ca dupa aia tipa cine stie ce-i baga in cap baiatului.
Nu ma pricep la sfaturi de acest gen, dar imi dau si eu cu parerea.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

De ce trebuie incurajata mama?? Ce este asa grav daca fiul iubeste o femeie matura??
E aproape major, banuiesc ca indeajuns de matur din punct de vedere intelectual.
Sunt convinsa ca este o relatie trecatoare... si chiar de nu ar fi, eu nu vad unde este problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Nici eu nu stiu ce sfat sa dau,dar sint convinsa ca parintii sint panicati la maxim...toti stim ce inseamna perioada de adolescenta (vezi mult mediatizatul caz al profesoarei si elevului,DD in direct),deci cred ca si prea multa toleranta din partea parintilor strica !

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Duduia nu risca nici o puscarie. Ce este de facut? Nimic. Trebuie lasat in pace sa-si traiasca experienta, la urma urmei nu poate fi deloc o experienta de prost augur cel putin teoretic. El este tanar fara experienta si poate fi gestionat de o femeie cumpatata. Trebuie sa precizez ca ea este medic stomatolog deci nu poate fi chiar oricine e clar ca are o baza intelectuala si teoretica nu este deloc in varsta sa fim seriosi este o femeie tanara (eu am 40 de ani deci ea pentru mine este sesizabil mai tanara) asa incat pot aprecia ca este in floarea varstei. Probabil aceasta relatie se va stinge treptat treptat in timp tot ce este posibil dar pentru el (si de ce nu si pentru ea) cred ca poate fi o relatie chiar interesanta daca sentimentele lor sunt sincere. Eu zic sa fie lasat in pace va iesi mai intelept din aceasta relatie, daca va fi una frumoasa vor iesi amandoi multumiti, nu vad nimic nociv amandoi probabil au elemente comune si de ce sa nu se bucure unul de celalalt? Care ar fi in mod obiectiv o problema? Dar nu asa din varful limbii. Una sincera si motivata. Chiar sunt curios acum de raspunsurile ce se vor da de catre femei.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Scuze, nu inteleg... care-i exact problema?

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Kari, incerc sa ma pun in situatia parintilor baiatului si, intr-adevar cred ca sunt speriati saracii.
Daca stau bine sa ma gandesc, nu vad prea bine totusi de ce ar trebui sa fie asa speriati si suparati :-).
Pentru ca "regulile" spun ca baiatul si fata trebuie sa fie de aceeasi varsta, iar daca exista o diferenta de varsta, anii in plus trebuie sa ii aiba baiatul? Si ce daca? :-)

Eu una nu as putea sa fiu iubita unui baiat de 18 ani, dar asta nu inseamna ca asa e bine si corect.
Cred ca situatia nu este chiar asa de grava si tind sa vad toata istoria asta asa cum o vede Marius.
Este o experienta din care, cu siguranta, vor invata amandoi si, daca parintii nu vor interveni prea mult, vor ramane cu amintiri placute.

Singura chestie nasoala ar fi daca, din cauza relatiei, el nu ar mai putea invata. Dar...asta se poate intampla si daca iubita lui ar avea 17 ani, nu? :-)
Ea fiind totusi o femeie care a facut o facultate, imi inchipui ca il va incuraja sa invete, sa sa gandaesca la studii, careiera etc.

Probabil ca relatia se va stinge la un moment dat si singura chestie grozava pe care o pot face parintii, este sa fie alaturi de fiul lor.
Daca tipa nu e casatorita si e intreaga la minte :D, este o relatie destul de olrait, zic io :-).
baiatul probabil ca o iubeste mult si, daca parintii intervin, s-ar putea sa altereze rau de tot relatia lor cu el. In cazul asta, el s-ar revolta, nu ar mai invata, ar lipsi de acasa etc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da, saracul, nu mai invatza... Hai sa propunem sa se administreze pustanilor in scoli bromura pina termina liceul - pardon, facultatea, eventual si masterul, si ce postuniversitare ar mai putea face ei, adica pina dupa 30 de ani.
Ca trebuie sa invete, nu, nu sa le stea mintea la prostii?!

Se gindeste cineva ca poate femeia aia chiar il ambitioneaza: ea e o tipa realizata, el vrea sa fie "barbat" si la nivelul ei pe toate planurile?
Sau se gindeste cineva ca e FIRESC sa fie atras de femei, nu de fete, la virsta aia? Cine o sa il invete sa fie barbat - una de 15 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

E o situatie riscanta, dupa parerea mea. Cei doi nu sunt persoane egale. Aspectul asta mi se pare evident in faptul ca baiatul se raporteaza la ea ca fiind persoana matura.

Doctorita e maritata? Incurajeaza sentimentele baiatului? Iar daca ii incurajeaza sentimentele, stie ce face si ce vrea, e interesata sincer de el?

Sau femeia "matura" relationeaza pe "pilot automat", fara sa gandeasca, ii batjocoreste sentimentele si sexualitatea pentru interesele ei egoiste constiente sau nu?

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

posibil scenariu de impediment: ei ii ticaie ceasul biologic, vrea copil, ei fac copilul, lui nu ii mai arde de scoala, vrea bani, nu face facultate, se angajeaza imediat, si in timp descopera ca mai dorea inca sa se ,,bucure" de viata, nu sa schimbe scutece, ca putea sa se realizeze, si ca e in inferioritate fata de ea, care e cu studii. ce mai poate sa faca din momentul asta? fie sa ramana intr-o casnicie nefericita, fie sa plece si sa incerce sa-si continue viata de unde a lasat-o, fie sa plece oricum si sa o lase cum a cazut, adica sa se multumeasca cu el insusi fara meserie pe masura posibilitatilor.

cum o dai, tot nu e bine in scenariul asta. bine, mai e si posibilitatea ca ei sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti. eu sunt cam sceptica, dar nu stii niciodata.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput