18 ani-iubesc o femeie matura!
Raspunsuri - Pagina 2
doradora spune:
completare la mesajul anterior: nimeni nu zice sa le dam bromura adolescentilor. problema e tocmai daca e o relatie stabila, si nu una pasagera. ca daca azi ii place de ea, maine ii spune pa, e ok. dar daca e pe termen lung, atunci nu e musai sa le coincida obiectivele, si de aici o multime de posibilitati, pt ca in principiu omul de 30 de ani gandeste altfel decat cel de 20. la 20 te distrezi, la 30 te asezi la casa ta. poate nu o fi cazul lor, dar in general cam asa stau lucrurile.
chris + alexandra
bebeii nostri
Cristina_A spune:
quote:
Originally posted by marius
Care ar fi in mod obiectiv o problema?
Ti-amintesti de elevul care s-a sinucis asta-vara din cauza relatiei frustrante cu profesoara de romana? In plus, am avut si o experienta personala asemanatoare cu cazurile descrise... pentru mine a fost o tragedie.
Kariguld, parintii, nu cred ca vor rezolva nimic cu fiul. Daca sunt intelepti, este necesar sa vorbeasca cu ea (ma mir ca n-au facut-o deja!!!) si sa-si dea seama daca relatia este periculoasa si care-s intentiile si sentimentele acestei femei.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
adi_dalma spune:
In principiu diferenta dintre generatii isi spune cuvantul mai devreme sau mai tarziu.
Oare ce ar fi zis parintii unei fete de 18 ani daca se intalnea cu un barbat de 33???
Ce stiu sigur este ca nu se poate definitiva (printr o casatorie ) o astfel de relatie.
Ce filme am vazut pe aceasta teme: va place Brams (cu Ingrid Berman) si Cu drostea la psihiatru (cu Uma Truman si Meryl Strip).
In ambele cazuri femeia mai matura renunta la baiat constienta fiind ca ceasul biologic ticaie si ar fi egoist (si chiar nebunesc) sa se casatoreasca cu tanarul respectiv.
Exemple din viata ... Cher ...Elizabet Taylor.
Am avut un amic pe vremea studentiei (noi aveam cam 19 ani) care s-a incurcat cu o femeie maritata (matusalemica ne parea noua) in varsta de 27 de an! Saracutul a suferit enorm si toata treaba nu l a schimbat in bine....A crescut dintr o data ,,,, asa...
Parerea mea sincera .. se pot iubi acum si poate fi bine dar doar rarisim iese ceva....
Deci ca o concluzie depinde de om. Iar parintii nu au mare lucru de facut decat sa negocieze cu el ... sa ii dea senzatia ca EL alege si femeia si scoala....ca daca este cu o femeie matura sa se ridice la nivelul ei...sa devina barbar responsabil si cap de familie.
Asa as face eu daca ar fi cazul. As lua in serios toata treba : Uite mami care e treaba... nu-mi place relatia asta dar o respect pt ca te iubesc si sunt convinsa ca tu sti ce te face fericit. Dar nu poti fi barbat daca nu ... scoala,,, etc etc etc,,,,
RESPONSABILIZARE...
Daca tipa il lasa acum iese mult mai rau ,,,
ellej spune:
La varsta lui nu-i strica cineva cu experienta - atata timp cat nu-si pierde capul. Unii tineri pot comite acte prostesti, isi inchipuie ca universul incepe si se termina cu gigel sau cu tantza. Tinand cont de diferenta de varsta, e preferabil sa fie un amor trecator.
Personal, n-am inteles niciodata femeile care se combina cu barbati mult mai tineri. Mie mi se pare ca in general barbatii sunt mai infantili decat femeile de aceeasi varsta (no offence!), deci am preferat partenerii cu cativa ani mai mair decat mine.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
saphir spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Aquote:
Originally posted by marius
Care ar fi in mod obiectiv o problema?
Ti-amintesti de elevul care s-a sinucis asta-vara din cauza relatiei frustrante cu profesoara de romana? In plus, am avut si o experienta personala asemanatoare cu cazurile descrise... pentru mine a fost o tragedie.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
Ala a fost un caz in care nici pana acum nu se stie daca a fost sinucidere sau crima. Nu generaliza.
ocebine spune:
Ca mama de doi baieti si fosta adolescenta nu m-as aventura sa spun mai mult decit ca Dna in cauza trebuie apropiata de catre mama baiatului. Sa-i tina pe amindoi sub ochi si sansele sint sa nu iasa o tragedie ci sa fie o aventura. Daca se face un capat de tara din asta (cu crizele de gelozie deghizata aferente) atunci chiar ca nu iese bine.
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
Clover spune:
Pai ce sa ii faca sa il lase sa isi traiasca iubirea pentru o femeie natura. Legal am impresia ca e o problema, dar daca parintii nu depun nici o plangere nu cred ca se sesizeaza nimeni.
E clar ca e vorba de atractie fizica, atunci cand o sa dispara asta o sa dispara si iubirea lui pentru o femeie matura.
Eu una in locul parintilor daca tot e cunostinta de familie i-as accepta ca si cuplu in spatiul familiei. Cand o sa vada ca sunt acceptati si luati natural partea extravaganta si atragatoare o sa se diminueze.
If all else fails, look cute.
kariguld spune:
scuze ca nu am raspus pana acum, dar am avut musafiri.
asa pe scurt, tipa are la activ trei casatorii, nu e genul de om care sa ramana mult intr-o relatie.
mie, pe de-oparte, nu mi se pare nimik in neregula ca s-a indragostit, nu conteaza persoana, e normal sa te indragostesti la un momendat in viata! e liber sa aleaga pe cine vrea, una de varsta lui sau una mai mare cu cativa ani decat el.
pe de alta parte, sunt diferente intre ei, varsta, el este tanar, inocent, acuma descopera iubirea, sincer in sentimente, pe cand tipa e versata, are la activ barbati.... din cate o cunosc eu pe tipa, caci e medicul nostru stomatolog, nu cred ca ii incurajeaza sentimentele lui, nush ce-i in capul ei....
nu mi se pare, pe undeva, anormala o astfel de relatie, mi se pare nepotrivita. in viata exista mai multe etape, iar nepotul meu este acum in perioada in care trebuie sa invete, sa se formeze pentru viitorul lui. a, nimeni nu-i interzice sa si iubeasca!!
toate lucrurile isi au vremea lor, nu se trece superficial peste anumite etape importante in viata!
mai vb si maine!
Kari
Sabina spune:
Pfui, pai baiatu traieste visul oricarui adolescent, o relatie cu o femeie misto si matura, iar voi vreti sa-l aduceti pe "calea cea dreapta", ntz ntz ntz, lasati mai tanaru in pace si ziceti merci ca are gusturi bune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
maraki spune:
quote:
Originally posted by saphir
De ce trebuie incurajata mama?? Ce este asa grav daca fiul iubeste o femeie matura??
E aproape major, banuiesc ca indeajuns de matur din punct de vedere intelectual.
Sunt convinsa ca este o relatie trecatoare... si chiar de nu ar fi, eu nu vad unde este problema?
Saphir, Amos , Ailish si
Dean
pozele noastre
Nu va aduceti aminte de cazul baiatului de liceu indragostit de profesoara lui? Au avut relatii intime, deznodamantul a fost tragic. Sant periculoase legaturile astea, acum depinde si de baiat....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4