Cat e kg de faina integrala?

Cat e kg de faina integrala? | Autor: matahut

Link direct la acest mesaj

As vrea sa imi fac un stoc de faina integrala pentru painica, dar la plafarul din cartier este 6 lei/kg. Ati gasit in Bucuresti pe undeva faina integrala mai ieftina????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Cam tot cu atat am luat si eu de la plafarul de la Prosper. E posibil ca in hypermarket-uri sa fie mai ieftina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Din supermarket am luat eu acum cateva luni cu 4 ron. E posibil sa se fi scumpit de atunci insa. Dar nu stiu daca poti face stoc, eu daca o tin in camara face foarte repede gargarite asa ca iau cate o punga si o tin in frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Din cora am luat de citeva ori faina integrala, aveau nu numai din griu, ci si din alte cereale. Costa parca 3.70 lei, daca tin eu minte bine. Ultima data am luat de la Dobrogea faina de grau macinis integral. Nu mai stiu cit costa, in orice caz era sub 3 lei kilogramul. Mi s-a parut buna, piinea a iesit excelenta din ea.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri, voi pleca la vanatoare in supermarketuri, se pare ca este totusi o diferenta de pret intre faina de la plafar si cea de la supermarket. Ma intreb daca o fi si de calitate. Eu am mai cumparat o data de la Naturalia din Floreasca si era tot foarte scumpa, dar se laudau ca e intr-adevar integrala

Gandacei??? A mea (de la Naturlia) nu a facut asa ceva si nu am tinut-o in frigider. E drept ca am consumat-o in vreo sapt dupa ce am deschis-o. Trebuie deci tinuta in frigider dupa desfacere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu am ajuns sa o tin in frigider pentru ca nu folosesc un pachet de faina intr-o saptamana, de obicei dureaza mai mult si atunci daca ramane in camara se strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

in carrefour este 3.6 lei/kg, o punga bejulie de la Naturaland daca nu ma insel. verific acasa.

Roxana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

in carrefour este 3.6 lei/kg, o punga bejulie de la Naturaland daca nu ma insel. verific acasa.

Roxana

Of, eu nu am gasit la Carrefour (Unirea). Si azi am fost si tot nu aveau, am cautat si la raftul cu faina si la cel cu produse dietetice, am intrebat la raion...nimic Pana la urma am luat de la plafar Sanovita cu 5,9 lei/kg

Mergi la inceput

Matahut, la cora sigur sigur gasesti. Mereu vad raftul plin cind ma duc, cam o data la 2 saptamini.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Balbina, multumesc, am gasit la Cora faina integrala ecologica de la Naturalia cu vreo 3,7 lei/kg. E bine ca sunt intr-un pachet doua pungute de cate 500 gr, deci nu ramane deschisa punga daca folosesti doar 500 gr (eu fac painica din 500 gr de faina). Painea a iesit excelenta, graham adevarat, sunt foarte incantata. Am vazut ca avusesera si faina Dobrogea macinis integral cu 2 lei si ceva/kg dar nu mai aveau decat o punga rupta si nici nu mi-a fost prea clar daca asta e faina integrala sau altceva

Mergi la inceput

Matahut, ma bucur ca te-am putut ajuta. Sa stii ca si Dobrogea macinis integral e o faina excelenta. Cind ai ocazia, poate o incerci.

------------------
Numai bine,
Poze

Mergi la inceput