FIV 174
Raspunsuri - Pagina 19
copilutzu spune:
Mami LucaLuca nici io nu stiu din ce cauza "de motiv" m-am procopsit cu avertismentul. Dar ma mandresc cu el
. Mmmrrrrr...!!! Sunt rea!!! mmmrrr..!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
roxy79 spune:
lucaluca multumesc din suflet de informatiii sati dea bunul dumnezeu multa multa sanatate tie si la bb si mar iteresa fetelor stiti vreo fata care are aceiasi pr ca amea (ovucite atrofice) mar interesa mult sa stiu va pup si multumesc tuturor ca mati ajutat cu tot ce meati scris
roxy79 spune:
scuzatima am greit in mesajul anterior nu ovicite atrofice ci (ovare atrofice)este problema mea.asi dori sa cunosc o fata care are o problema ca a mea poate ne ajutam una pe alta cu informati
verga spune:
Goggy imi pare rau ca nu a fost sa fie dar ma bucur ca o vei lua de la capat si sigur vei reusi
cu doamna doctor nu am vorbit pentru-ca stiam de data trecuta ce-mi va spune si am fost prea suparata
planuri in urmatorul an nu am dar nu se stie niciodata oricum nu voi renunta a 3 oara poate o sa fie cu noroc
Pisix data viitoare sigur vei reusi
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
iana_mari spune:
Avalon imi pare tare rau ce s-a intamplat,dar d-zeu te va intari si-ti va da puterea sa mergi mai departe
anastacia spune:
buna fetele,spuneti-mi si mie cam cat ar trebui sa aiba endometru minim in ziua E.T ,ca sa fie ok ?
multumesc anticipat si Doamne ajuta la toata lumea!
LucaLuca spune:
Anastasia, am inteles ca 8-9 mm sunt suficienti, calitatea embrionului este mai importanta. Mult noroc!
manumanu spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Ei bine Luca nu esti singura zana de aici. Eu sunt blonda, nenatural, ca naturala sunt tare satena. Si una dintre intrebarile adresate dr. a fost cum facem cu vopsitul. Ca de cand ma fertilizez eu pe alte meleaguri imi crescura niste radacini de ti-e mai mare dragul. Raspunsul a venit , crud si fulgerator. Fara amoniac. Si azi am fost la coafor. Am culoarea vantului turbat. Ca blonda nu mai sunt. Dar sunt dragalasa :). Si merita efortul.
Fetelor, apropo de vopseaua de par, oare crema depilatoare se poate folosi? NU are amoniac, dar... ca eu in anumite zone ma cam bazez pe ea... altfel nu stiu ce o sa fac, ca nu suport durerea! Oare face rau la bebei?