FIV 174
Raspunsuri - Pagina 18
catalina2307 spune:
Luca draga nu esti nebuna. Si eu am in agenda Bhcg saptamanal. Sa fiu eu sigura ca este acolo si creste. Maine am eco nr.2. Sunt ingrozita cand citesc ce li se intampla fetelor cu sarcini oprite din evolutie la 6saptamani, 8 saptamani, 6 luni. E groaznic. Nu as vrea sa rascolesc amintiri neplacute dar as avea o curiozitate. Toate aceste sarcini oprite din evolutie au fost normale, fara probleme, fara sangerari, cu Bhcg care crestea normal, totul ok si deodata nenorocirea???
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne pazeasca de rau.
Va pup .
roxy79 spune:
buna blanche te rog sami scri cit costa daca sti va multumesc din suflet si astept sami raspundeti
Avalon spune:
Luca, nu iti face atatea griji ca nu e bine... eu imi faceam pentru ca aveam o 'istorie" in spate, sarcina oprita in evolutie la 6 sapt in 2004, apoi cateva avorturi menstruale (hcg-uri care cresteau inexplicabil si apoi scadeau la fel de inxeplicabil- asta pe vremea cand incercam natural)... intre timp am sarit de 35 ani si ma apropii vertiginos de 40 (anul asta fac 37) si nu mai merge cu natural... Se pare ca in 50% din cazurile de infertilitate sunt cauze imunologice, corpul respinge sarcina ca pe un corp strain, asa cum unele organisme nu tolereaza implantul unui organ... tot citesc de Natural Killer- celulele ucigase: h t t p : / / w w w . i n f e r t i l i t a t e . ro / imunologice _ 5 . htm
Apropo, ce se mai aude de dexametazona prin lume, fetelor? Ultima veste (proasta) pe care o auzii pe aici ca ar dauna creierului bebelusului in formare??? Ca tocmai am intrat pe site-ul unei clinici din UK si citesc ca se folosesc la greu corticosteroizii (gen prednison, medrol si dexametazona) pentru pierderi recurente de sarcini in care exista o activare imunologica. Pe langa heparina (clexane) si aspirina microdozata. Deci, ceva noutati? KITTA?
Copilutzule, bafta maxima!!!
LucaLuca spune:
Roxi, am citit mesajele tale din urma si incerc sa iti fac o sinteza: din cate se pare, in Italia nu sunt legale FIV-urile cu ovocite donate, insa in tarile din jur - da (Franta, Spania, ...Romania). Daca sora ta accepta sa iti doneze ovule, este foarte bine, procedura te va costa mai putin (practic, nu platesti donatoarea, care, chiar atunci cand donarea este anonima si gratuita, tot este cumva platita, pentru timpul pe care il dedica acestui gest altruist) - trebuie insa ca sora ta sa fie constienta ca va face o stimulare puternica - practic, ea va suporta intreaga stimulare pentru producerea ovocitelor, iar tu vei fi stimulata si pregatita doar in vederea transferului de embrioni. Preturile pentru FIV cu ovocite donate sunt foarte variabile, incearca sa identifici tzara in care ti-ar fi cel mai la indemana si apoi priveste pe site-urile clinicilor. Ia lucrurile metodic si cu rabdare, caci te inhami pe un drum care cere multa metoda si inca si mai multa rabdare, deci trebuie sa te antrenezi.
Mult succes!
catalina2307 spune:
Si eu servesc din ziua ET salospir (aspirina) si prezolone (prednison). Trebuie sa imi fac griji? Eu nu stiu f multe despre asta. Iar medicul mi-a spus sa nu ma opresc cel putin o luna (sfarsit aprilie ).
Avalon ma poti ajuta cu o informatie, un site ?
Multumesc mult
LucaLuca spune:
Catalina, nu vreau sa te bag in sperietzi, dar mie, tocmai, mi s-a precizat sa evit aspirina (si n-au fost multe interdictii, eu ma pregatisem pentru minimum trei luni de defazare vag bicolora, dar mi-au dat voie chiar si sa imi vopsesc parul, fara amoniac - sunt o zāna).
medamaya1 spune:
Avalon, m-ai lasat fara cuvinte,
, sint alaturi de tine si in incercarea care urmeaza , doamne ajuta cu un final fericit
Kora, felicitari ptr embrionasi, 
Proaspetelor gravidute, Luca si Catalina, incercati sa fiti mai linistite fetelor, stiu ca este greu , dar incercati si nu va mai ginditi la rele.
Catalina, pot sa-ti spun cum a fost la mine, pur si simplu m-au luat durerile intr-o noapte,brusc, de fapt erau contractii din 3- 3 min.
Dar fiecare sarcina este altfel.
Dar sa lasam toate lucrurile astea nasoale si sa ne concentram pe cele pozitive.
Manumanu, 
Va pup pe toate si la cit mai multe vesti frumoase de acum incolo.
catalina2307 spune:
Ei bine Luca nu esti singura zana de aici. Eu sunt blonda, nenatural, ca naturala sunt tare satena. Si una dintre intrebarile adresate dr. a fost cum facem cu vopsitul. Ca de cand ma fertilizez eu pe alte meleaguri imi crescura niste radacini de ti-e mai mare dragul. Raspunsul a venit , crud si fulgerator. Fara amoniac. Si azi am fost la coafor. Am culoarea vantului turbat. Ca blonda nu mai sunt. Dar sunt dragalasa :). Si merita efortul.