Durerea unei pierderi de sarcina (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

diana, si eu pateam la fel, mergeam pe strada si odata ma puneam jos, ca ma durea atit de rau stomacul ca un pumn in stomac simteam.....medicul zicea ca erau atacuri de panica, mai vomam, am slabit 5 kg in mai putin de 2 saptamini, sanatate si ai grija de tine cit se poate

roxana, imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme, sanatate multa

idaira, bafta mare, ma voi gindi la tine

mirelush, sint alaturi de tine in perioada asta grea bine faci sa gindesti pozitiv

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vin si eu cu intarziere..ca zilele astea am fost cam ocupata cu tembelica(intrai in depresiune..dar e lunga poveste sper sa am si timp sa va spun...da' mai tarziu ca acum sunt tare incurcata)dar tin sa va salut si ca tot citii la cap trecut as vrea si eu o lamurire daca sunteti dragute sa-mi raspundeti eu am vazut mesajul asta

quote:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Delphinas

buna dimineata tuturor. va invit la sau sau ce vrea fiecare dintre voi.
liana30 nu o sa ma dau batuta. stiu ca pt orice boala exista tratament, asa ca voi face tot ce e posibil pe lumeaa asta pt a avea copii mult doriti, vrem 2. sau mai bin zis eu vreau mortis 2 pt ca e sufiecient ca sunt eu singura la parinti.
am si eu o i ntrebare la voi. poate ati vorbit despre asta, imi cer scuze, ati avut vreo una dintre voi toxoplasma? cum ati reusit sa o combateti??
va si o zi minunatata tuturor

poze

--------------------------------------------------------------------------------

Da eu am avut, de fapt si sotul! E drept ca acum 8 ani. Am facut tratament cu antib. la spital,binenteles cu medicamente cumparate de noi, Summamed, daca bine tin minte.Acuma nu stiu ce alt tratament mai exista. O zii buna si frumoasa!

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)

nu'inteleg... ca mie imi spunea ca sunt imuna la toxo..si din cate intelesesem pt. ca avusem si nu mi-am dat seama..e posibil..sau am inteles eu gresit...acuma na' multumesc lui Dumnezeu ca nu a creat probleme sarcinii dar ma face curioasa ..si sincer ma apuca groaza cand ma gandesc pai daca am avut-o si nu am tratat-o ptea sa-i faca rau bb-linei,nu?

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Neatza fetelor!
Va doresc un week-end minunat si plin de bucurii!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salve si de la mine,

Week-end placut tuturor.

NINIA

JOJO subscriu...

DIANA eu cand am avut chiuretajul....am plans incontinuu 3 zile. Sotul tinea luminile aprinse in toata casa pana seara tarziue de tot. Imediat dupa a urmat o perioada de "razbunare". Adica, nu ma mai rugam, nu mai vroiam sa vorbesc cu nimeni. La munca eram extrem de rea. Adica, nu mai zambeam pacientilor, nu mai vorbeam cu colegele. Dar nu mi-a fost rau cum zici tu. Eram dpdv psihic la pamant. Dar fizic stateam destul de bine. Scrisesem odata mai detaliat cum am reusit sa trec eu de aceasta perioada....dar tre' sa caut acel mesaj. Numai bine

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

buna fetelor...
nu am mai scris de mult timp pe forum,dar v-am urmarit cet am putut de des...eu sunt tot la fel, adica in asteptarea unei minuni, care din pacate nu vrea sa apara.
vreau sa felicit noile gravidutze si va doresc sa aveti parte de un bebe sanatos...
iar noua aspirantelor, ce pot sa zic, sa ne ajute Doamne Doamne sa vina iepurasul cu mult doritul

Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FLORELA bine ai revenit. Multumim de felicitari. Sper ca si tu sa ne dai vestea cat mai curand. Vestea celor doua liniute. Tu ai inceput deja sa prestezi? Ai mana libera? Au trecut 4 luni,nu? CM e ok? Tu cum esti?

mult asteptat

Mergi la inceput

buna danangie, ce sa spun, eu tot astept dar nimic (deocamdata), chestia e ca sotul meu a fost descoperit cu varicocel si trebuie sa faca o operatie, pana nu o face sansele mele sunt absolut ZERO. CM este ok dar degeaba...
pana nu face nimic sotul meu, des dar degeaba

visul meu...un bebe
http://community.webshots.com/user/florelacri?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Ptr miine, de Florii, LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta nume de floare

Mergi la inceput

multumesc, pe mine ma cheama Flore Lacramioara, ambele si numele si prenumele au semnificatia unei flori...
multumesc inca odata

visul meu...un bebe
http://community.webshots.com/user/florelacri?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by danangie

Salve si de la mine,

Week-end placut tuturor.

NINIA

JOJO subscriu...

DIANA eu cand am avut chiuretajul....am plans incontinuu 3 zile. Sotul tinea luminile aprinse in toata casa pana seara tarziue de tot. Imediat dupa a urmat o perioada de "razbunare". Adica, nu ma mai rugam, nu mai vroiam sa vorbesc cu nimeni. La munca eram extrem de rea. Adica, nu mai zambeam pacientilor, nu mai vorbeam cu colegele. Dar nu mi-a fost rau cum zici tu. Eram dpdv psihic la pamant. Dar fizic stateam destul de bine. Scrisesem odata mai detaliat cum am reusit sa trec eu de aceasta perioada....dar tre' sa caut acel mesaj. Numai bine

mult asteptat

sunt singura ca tu DANA , nu ai fost niciodata rea , si sa stii ca rautatea e ceva foarte grav si foarte periculos, dar sunt oameni care nu ar putea fii rai nici daca si-ar propune ...

Florelacri, Dumnezeu sa aduca multa sanatate in viata voastra si astept ca si de la mine, si de la tine, sa aud ca esti gravida

am regasit in toate mesajele voastre exact ce simt si eu acuma , si cel mai mult : stari de voma , greata , acuma sunt bine, acuma imi vine sa plang pe strada chiar ..., si TAC TAFC TAC , doar cu sotul meu drag vorbesc si cu fffff putine prietene , dar nu pentru ca sunt rea , pentru ca nu sunt rea , am 34 de ani si o idee despre cum sunt eu , am ...

de raspuns la alte mesaje de alt gen, de ajuns sa vad cum incep mesajele, adresate mie si le anunt pe anumite persoane ca nici nu mai termin de citit , nu vreau sa am de-a face cu nimic care sa ma faca sa vomit ... de exemplu ... supararea din mine imi ajunge ... ma menajez singura ... asa ca cine nu e de acord cu ce sopun poate sa vorbeasca ... din respect si numai din atata spun ca eu nu citesc aceste mesaje

Pepsi , Idaira , IreneCam , Ninia , si ... ati fost ata de multe fete care mi-ati scris ... va multumesc ... aici nu ede joaca ,,, e suferinta grea din pacate ... nu as fi crezut ca voi scrie vreodata la acest subiect ... ce sa facem ...

sper ca ati primit Idaira, Baby_r7 mesajele mele , Baby , sa te ajute Dumnezeu clipa de clipa , , hai ca va fii bine, iti vei tine copilashul in brate , te asigur , citesc prin ce treci, este bine si va fii foarte bine, pup bebelushul drag si indraznesc sa te pup si pe tine , sa ai putere si incredere

numarul de pagini care se scriu zilnic aici sau oriunde in alta parte este ultima mea grija aici poate fii liniste , nu-i bai, in sufletul nostru e important este sa fie liniste sufleteasca , asta e cel mai important

deaceea va doresc sanatate multa , si nimeni nu are voie sa vina cu vesti rele, mi-am dat seama , sa avem grija de noi, sa fim sanatoase , ca sa mergem inainte

cu respect, diana (si multumiri tuturor fetelor care mi-au povestit cu durere , sunt sigura , ce au simtit si ele, asa nu am mai intrat in panica ,, ca aceste stari de voma sunt semn de boala, ci o reactie ...)
deci nu citesc decat mesaje constructive , care sa ma ajute , altele pas , nu imi permit luxul sa citesc aiureli ...

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput