ce iese Fata sau Baiat?
Bun gasit,
am si eu o intrebare..mai personala...poate cineva cu experienta ma lamureste si pe mine...
E adevarat ca pozitia sexuala in care vrei sa concepi un copil conteaza in privinta sexului copilului...baiat sau fata?
Stiti discutiile...daca a stat mama deasupra iese baiat...daca era dedesupt iese fata...
Stiu ca poate pare pueril dar poate experientele ar putea da o rata de adevara sau neadevar privitor la aceasta idee.
Multumesc.
Raspunsuri
musettepink spune:
Sincer cred ca pozitia in timpul actului sexual nu are prea mare importanta la sexul copilului.Ceea ce cred ca este adevarat este ca: daca contactul sexual are loc f aproape de momentul ovulatiei e baiat iar daca e inainte sau dupa cu cateva zile e fetita.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+

BeLucci spune:
eu nu cred ca "pozitia" decide sexul copilului. credca Dumnezeu. si....credca orice ar fi tu o sa-l/o iubesti la nebunie. eu am 2 baieti si nu i-as inlocui cu nicio fata
, intradevar ar fi frumos sa am si o fetita ca sunt superbe dar...nu noi decidem
danangie spune:
Stiu ca spermatozoidul cand ajunge in uter....ovulatia trebuie deja sa fi avut loc, ca sa ai baiat. Ca primii spermatozoizi sunt Y, responsabili pentru baietei.
Daca ajunge in uter si ovulatia inca nu a avut loc, primii spermatozoizi care mor sunt deci cei Y ca rezista putin . Si deci, pana la ovulatie raman cei X tipici pentru fetite.
mult asteptat
Liana30 spune:
si la gemeni ce poz mai ai?![]()
![]()
![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
LucaLuca spune:
quote:
Initial creeata de pauls
Bun gasit,
am si eu o intrebare..mai personala...poate cineva cu experienta ma lamureste si pe mine...
E adevarat ca pozitia sexuala in care vrei sa concepi un copil conteaza in privinta sexului copilului...baiat sau fata?
Stiti discutiile...daca a stat mama deasupra iese baiat...daca era dedesupt iese fata...
Stiu ca poate pare pueril dar poate experientele ar putea da o rata de adevara sau neadevar privitor la aceasta idee.
Multumesc.
Stai asa, Paul, adica tu, in cuplul tau, adopti o singura pozitie in timpul unui act sexual?! Ce plictisitor, brrrr, inimaginabil! :))
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by LucaLucaquote:
Initial creeata de pauls
Bun gasit,
Multumesc.
Stai asa, Paul, adica tu, in cuplul tau, adopti o singura pozitie in timpul unui act sexual?! Ce plictisitor, brrrr, inimaginabil:)))
Cred ca ai inteles gresit mesajul omului.
Probabil ei isi doresc o fetita sau un baiat,si iata ca cer si ei sfaturi ptr a fi cu un pas mai inainte de indeplinirea dorintei.
Intodeauna va ramane un subiect foarte controversat(sexul copilului),ce,cum si in ce fel..
vleeem si noi un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*
LucaLuca spune:
N-am inteles deloc gresit, inteleg limba romana scris si vorbit, am caricaturizat doar ca sa il fac sa inteleaga cat de fragila (si amuzanta) e faza asta cu pozitiile - hai ca pentru conceperea unui copil in general are o oarece importantza, insa pentru stabilirea sexului bebelusului.... Din zecile de milioane de spermatozozi proiectate catre ovul, UNUL singur (sau doi, vorba Lianei, atunci ce ne mai facem?) ajunge sa se implementeze strategic. Cum naiba putem crede serios, chiar si pentru o clipa, ca aleatoriul amplasament al corpurilor coautorilor ar avea o influentza reala, certa si verificabila statistic asupra determinarii cromozomului X sau Y care marcheaza in acea loterie divina care este fecundarea?
Paul, bucura-te de viitorul bb, indiferent de sexul harazit de Dumnezeu. (si bucura-te de procesu' tehnologic la modul spontan si relaxat, fara sa calculezi pozitii, unghiuri si tangente!:)
pauls spune:
Va multumesc ffff mult!!!
Cei drept asa cum ma asteptam exista pareri si pareri, dar unele m-au influentat major in a lua anumite decizii...
de exemplu, in functie de momentul conceperii...calendarul ovulatiei...etc.
Va multumesc inca odata mult de tot si sper sa iasa totul asa cum vrea Dzeu! :)
Spor la succese!
Selene_Bunny spune:
Eu stiam asa:
Cu 16 - 24 de ore inainte de ovulatie: fetita.
Alte conditii: pozitia clasica, mama sa nu aiba orgasm.
Plus alimentatie dulce (dulciuri) inainte de conceptie.
In momentul ovulatiei: baietel.
Faza cu orgasmul feminin e cea mai de inteles. pH-ul vaginal se modifica atunci si favorizeaza circulatia (si supravietuirea) "sexului masculin".
Selene_Bunny spune:
Cand am mentionat pozitia, m-am referit la pozitia din momentul ejacularii. Pana atunci, n-am auzit sa conteze. :)
O cunostinta de-a mea a stat deasupra, a avut si orgasm si i-a iesit baiat. :)
Teoria de mai sus e preluata dintr-un articol care exista, parca, si aici.